Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот ZLATKO2000 » 27 окт 2010 20:25

staria написа:Равен мач. Макар че, след сцените в Ловеч трябваше Левски и Литекс да са извадени от А група. Да си припомним 1985 година. Догодина пак щяхме да играем с Витоша. Както и да е. Зума поне ще знае, че да се оплачеш от съдията пред журналист има същия ефект като три мача подред да го целиш с бомбички??? Бахти и БФСто. С тия перуки сме за никъде.

+1 мафия

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 27 окт 2010 20:40

Ами дано ви бием и ние един път в София с това ново начало, хихи. Последната ни победа срещу вас в София май беше края на 80те. Тогава Садъка вкара 5 мин преди края? Някой помни ли го този мач?

1986г. в 84-та мин. бях на мача с баща ми (аз съм 74). Мисля,че имаме и още една победа преди това.

Да, но тогава дядо ти беше с баща ти.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 окт 2010 20:47

Важно е, че сме победили в ПЪРВИЯ мач хехе :) Дано бием и в последния :)

Футболната литература, посветена на Левски София, както и българската преса, посочват 23 октомври 1938г. за деня, в който Локомотив и Левски се изправили за първи път един срещу друг. Левски София бил с настоящото си, оригиналното име, а Локомотив Пловдив носел името, с което бил основан – Спортклуб.

За тъй важния двубой срещу Левски София на пловдивската врата застанало едно младо момче, което при това дебютирало за тима. Името му било Димитър Антонов, 18 годишен ученик от Френския колеж. Пред него се наредили десният защитник Димитър Батинов, централната двойка Тома Томов и Борис Белков, отляво – Методи Караянев. Вътрешни полузащитници били техничните Иван Лазаров и Аспарух Караянев, от двете им страни – бързите крила Атанас Тодоров (ляво) и Георги Киров (дясно). Пред тях четиримата застанал Стефан Паунов, а атаката оглавявал голмайсторът с внушителната фигура, “танкът на Пловдив” – Христо Попов.

И първият сигнал бил даден! От първите си още минути борбата на двата противника предложила страст, перипетии, усилия за установяване на надмощие: „…развоят на играта започна като че ли с едно взаимно проучване, в което гостите се ориентираха по-бързо и започнаха организирани напредвания. Нападението на „Левски” поставяше твърде често противниковата отбрана в неудобно положение. Играта се водеше със слаб превес на „Левски”, но резултат не можа лесно да се открие. Това се постигна едва в 42-та минута, след една хубава комбинация между дясната страна на нападението и център-форуарда и последният отблизо даде първия гол за мача. Една минута след това се създава втори удобен момент за „Левски”. Пак Гърмидолов бие силно, но голкипърът с отличен плонж във въздуха отбива.” (“Спорт”).

Да, новакът в Националната дивизия комай започвал да си „намира майстора”! Но как да бъдело иначе: гостувал му водачът в класирането, един от най-влиятелните клубове на българския футбол, събрал няколко национални състезатели. Отбор с престиж, самочувствие, рутина – неслучайно повел с 1:0 след първото полувреме.
А ето че дошла и втората част: „С почването на втория халфтайм играта е поета вече от „Спортклуб”, чиито чести напредвания смущават истински отбраната на „Левски”. Изравнителният гол, обаче, падна едва във 20-та мин., след едно бързо прехвърляне от дясното крило наляво и Тодоров отблизо бие неспасяемо. Този гол се посреща окуражително от пловдивци. Той повлия и на играчите, и на самата публика, чието желание да види своите играчи победители се изразяваше в шумното окуражаване към тях. И наистина, това се отрази в играта на „Спортклуб”, който заигра организирано, докато в „Левски” пролича отслабване. Това последното бе използвано от домакините. Техните атаки зачестиха. В 37 мин. „Спортклуб” печели фаул до пеналти линията. Топката се отбива от вратаря, попада в халфбека Лазаров и той я праща силно в мрежата.
Останалите минути протичат при разменена пред вратите и в центъра игра. И в двете полувремена, и двата тима имаха доста изгодни положения. Лошият шанс, обаче, попречи еднакво. Много от топките бяха отбивани в диреците на вратите. Победата на „Спортклуб” е реална.”

Ето тъй – устремно и с висок дух, подкрепян шумно от хиляди привърженици, отборът в червено-черно-бяло изковал първа победа в Националната дивизия. И то каква победа, срещу какъв съперник!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
baigan4ev
Контакти:

Мнениеот baigan4ev » 27 окт 2010 20:52

ако не ни свири оня смешко от Шумен,ще ги отнесем поне с 5 гола.Само Левски.
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 окт 2010 21:12

Най-важното е да тръгнем в софия с вяра в отбора !
Да си свършим нашата работа на трибуните, пък на терена, каквото сабя покаже.
Излизат момчетата мотивирани и надъхани за победа, битка за всяка педя трева и пълно себераздаване докрай от нашите футболисти.Това е всичко, което искам да видя!
Искам нашите да играят като мъжкари и да оставят душата си на терена...резултатът в такъв случай не е от значение.Сега е момента да ударим левскарите и трябва да се възползваме на всяка цена!!!

Кога ще помислим за нещо по-мащабно?!
До кога ще търпим двойния аршин на синьо-червеното бфс?
До кога ще търпим шопите да се гаврят и подиграват с отборите от провинцята?
Питам - докога ще търпим и мълчим срещу шопското издевателство над отборите от провинцията?

Аз съм за обединена и силна провинция!
Крайно време е ние, ултрасите на бургаските и варненските отбори...тези на Берое и Пирин да се изсипим всички заедно в софия и да ударим с юмрук!

Очаквам пак дузпа за левски за игра с глава на наш защитник в нашето поле.
Този път левскарите може наистина да успеят да убият вратаря ни при някой корнер или центриране, ако не им върви играта.
Изображение

LautaArmy
Контакти:

Мнениеот LautaArmy » 27 окт 2010 21:20

Стига бе смешко.За какво обединение говориш....какъв ултрас си ти не мога да разбера.Мненията са ти като на 13 годишен...ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН !! Супер глупаво да се делим на столица и провинция!От край време знаем, че не БФС-то ни е виновно в мачовете ни срещу Левски и Цска ;)
Съботата всички на Герена за да се докажем като най-ВЯРНА публика !!! Последния път като паднахме с 2:0 имаше доста признания от фенове на Левски, което за мен си е най-голямата победа!
Само Локо е винаги с Вас!!!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 окт 2010 21:22

В този мач всичко,както обикновено е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО! В никакъв случай обаче не искам да кажа,че е така заради това,че Левски са по-добри! Напротив! Точно в този мач за мен Локото имат тотално предимство заради тримата основни играчи на сините,които ще липсват и заради това,че софиянци няма да са се възстановили добре от тежкия и важен за тях мач в Ловеч! Определено в този мач,ако не бяхме тази държава,която сме а Германия или Италия например,Черно-белите от Пловдив са фаворити! Само че съм убеден,че Левски ще бият с 2 гола разлика и плямпането за "големия" отбор след мача ще е страшно и прекалено! Другия,но отново лош сценарий за Пловдивчани е,че както стана преди 3 години,когато ЛОКОТО поведоха с 0-1 с уникален гол на Горанов от 35 метра, ще бъдат взети мощни мерки от страна на чернодрешкото(жълтодрешкото) и мача бързо ще бъде "обърнат".........! Особено като се има в предвид умишлено сложения "съдия" от шоуто на Слави,който е перфектен за подобен тип сценарии!........................Единственото красиво и заслужаващо си вниманието ще бъдат публиките,защото това са най-добрите и най-ИСТИНСКИТЕ публики у нас! Само дано Левскарите да бъдат повече от друг път,защото в последните 2-3 гогини все са не повече от 1000 души на този мач! Все пак дълбоко в себе си се надявам реалността да надделее и ЛОКОМОТИВ да вземе поне точка!..................................ех мечти!!!!! .............все пак обаче сме в БГ!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 27 окт 2010 21:27

Ванко_Ултраса написа:Най-важното е да тръгнем в софия с вяра в отбора !
Да си свършим нашата работа на трибуните, пък на терена, каквото сабя покаже.
Излизат момчетата мотивирани и надъхани за победа, битка за всяка педя трева и пълно себераздаване докрай от нашите футболисти.Това е всичко, което искам да видя!
Искам нашите да играят като мъжкари и да оставят душата си на терена...резултатът в такъв случай не е от значение.Сега е момента да ударим левскарите и трябва да се възползваме на всяка цена!!!

Кога ще помислим за нещо по-мащабно?!
До кога ще търпим двойния аршин на синьо-червеното бфс?
До кога ще търпим шопите да се гаврят и подиграват с отборите от провинцята?
Питам - докога ще търпим и мълчим срещу шопското издевателство над отборите от провинцията?

Аз съм за обединена и силна провинция!
Крайно време е ние, ултрасите на бургаските и варненските отбори...тези на Берое и Пирин да се изсипим всички заедно в софия и да ударим с юмрук!

Очаквам пак дузпа за левски за игра с глава на наш защитник в нашето поле.
Този път левскарите може наистина да успеят да убият вратаря ни при някой корнер или центриране, ако не им върви играта.

Защо не викнеш и тия от Ловеч?Тях чакаме.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2010 21:39

BOCA. написа:Защо не викнеш и тия от Ловеч?Тях чакаме.

Е,ще ги дочакате.Нали ги пляскахте неотдавна на официалната ложа... ;) Конкретно за мача... ако паднем - нищо особено,нормално е ,сините са фаворити,освен това след "теслата" в Ловеч ще ни скочат здраво. Ако не друго,ще си спретнем шоу на трибуните.Ако обаче,дай Боже,вземем нещо от Герена - купона ще е много як /с продължение в Пловдив/ ;) .Всички в София да подкрепим нашия отбор :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

siniomomi4e
Контакти:

Мнениеот siniomomi4e » 27 окт 2010 21:57

staria написа:
siniomomi4e написа:мисля че мача ще завърши 4:1, а и Гарата ще иска да вкара срещу бившия си тим пък и те направиха доста силни исказвания по негов адрес ! : )

АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И САМО ЛЕВСКИ !!!

За какви изказвания става въпрос?

еми помня че треньора беше казал че новият нападател който са взели е много по добър от Дембеле и по било по добре че са го продали :!: Надявам се гарата да им сложи поне 3,4 гола 8-)
другият ми профил е ralka_levskarka :DDDD

ОБИЧАМ ЛЕВСКИ !!!

Върни се в “Локо Пловдив”