Локо Пловдив - Сливен 2:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Сливен 2:1

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 07 мар 2009 22:20

Да,явно в събота и неделя психодиспансерите почиват и поради това един от пациетите им излиза за малко на свобода и хоп веднага на клавиатурата за поредното си издевателство над редовият футболен запалянко които е влязъл в този форум да обмени идеи със себеподобни футболни фенове но вместо това му се натрапва "аргументираното и обосновано" мнение на някакъв си фен?! който се представя за фен на Славия но толкова много жълтее че става противен дори и на феновете на Ботев които не веднъж са го призовавали да спре със своите "интелектуални" постове темите на които са единствено и само за всичко което се сети и е свързано с отбора на Пловдивският Локомотив.Що се отнася за русенци ок, загубите трябва да се приемат с достойнство и за това аз също мога да кажа честито на русенци както казах вече футболът е само една игра.Всъщност въпростният индивид кога най после ще покаже малко достойнство ако въобще има такова и да каже защо е тази омраза към Локомотив/Пд/ да го каже и да задоволи любопитството на всички които сме посетители тук.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2009 22:21

smash_the_reds написа:Ок дай адрес и вторник ги имаш по куриер :!: :!: :!:

Кви куриери бре :lol: , тези неща се правят на живо! :D Питай BiraBecks, а ако дойде и модераторът, току виж се наложило аз да почерпя! :D :D ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2009 22:23

fc_maritza_1921_pld написа:Да,явно в събота и неделя психодиспансерите почиват и поради това един от пациетите им излиза за малко на свобода и хоп веднага на клавиатурата за поредното си издевателство над редовият футболен запалянко които е влязъл в този форум да обмени идеи със себеподобни футболни фенове но вместо това му се натрапва "аргументираното и обосновано" мнение на някакъв си фен?! който се представя за фен на Славия но толкова много жълтее че става противен дори и на феновете на Ботев които не веднъж са го призовавали да спре със своите "интелектуални" постове темите на които са единствено и само за всичко което се сети и е свързано с отбора на Пловдивският Локомотив.Що се отнася за русенци ок, загубите трябва да се приемат с достойнство и за това аз също мога да кажа честито на русенци както казах вече футболът е само една игра.Всъщност въпростният индивид кога най после ще покаже малко достойнство ако въобще има такова и да каже защо е тази омраза към Локомотив/Пд/ да го каже и да задоволи любопитството на всички които сме посетители тук.

Защо ме обиждаш? :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 мар 2009 22:48

Момчета,по-кротко.Марица,на мен ми е адски тъпо,че Пловдивските отбори не са това,което трябва да бъдат.Даже ме е яд,че жълтите днес паднаха,защото един Х щеше да им дойде добре.Би било добре,Пловдив да има три отбора в А група.За това си мечтая,но перспективите не са добри.А за Форевера...не го обиждай,тази вечер нищо лошо не е казал.Дотук.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 мар 2009 23:38

Железний,дай яснота за баса със Славия................
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 мар 2009 00:07

Пловдиския минава през Сливен на 5 и 15.........на 1-ви коловоз.
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2009 00:19

smash_the_reds написа:Железний,дай яснота за баса със Славия................

Ти му каза,че аз съм Хуулса и заложи жена си,обаче той каза ,че е по-добре да заложиш 5 кинта или 2 бири...Нещо такова...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 мар 2009 00:27

Модератор ЛокоПД написа:
smash_the_reds написа:Железний,дай яснота за баса със Славия................

Ти му каза,че аз съм Хуулса и заложи жена си,обаче той каза ,че е по-добре да заложиш 5 кинта или 2 бири...Нещо такова...

E познах ли кой си?
А - Да
Б -НЕ
Изображение Изображение

MastR Loco

Мнениеот MastR Loco » 08 мар 2009 12:00

Лечков смята, че е като на село....но в Пловдив само със съдиите футбол не се играе...
ПОЗОРЕН СЪДИЯ...нищо ново - подиграват се с всички фенове на футбола...

Победихме с публика, но наистина ме беше срам да гледам такъв цирк...

БФС = АНТИфутбол !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 08 мар 2009 12:52

MastR Loco написа:Лечков смята, че е като на село....но в Пловдив само със съдиите футбол не се играе...
ПОЗОРЕН СЪДИЯ...нищо ново - подиграват се с всички фенове на футбола...

Победихме с публика, но наистина ме беше срам да гледам такъв цирк...

БФС = АНТИфутбол !

Лошото е,че не само Лечков смята така.Някои "грандове" редовно си идват на Лаута с "подходяща" бригада съдии. :twisted:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”