Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Мнениеот v.r.s. » 08 окт 2010 10:49

MORSKI написа:Ние си поговирхме с пича от Перник ;) Решихме да не оспамваме темата, но беше изключително неуместно да не кажа друга дума да не ни сложи между добрите агитки ;) И примери със снимки му дадох, смятам ме разбра....

Добре сега,нали предложи да си пишем на лични и аз приех и мисля,че така и трябваше да продължим.
Така е прати ми снимки,на срещи в които сте много хора,като си включил предимно тези от Евротурнирите и с Шумен за купата,което е несравнимо с тези за шампионата. Също така са снимки от силните години на Черно море,а когато сте в средата на таблицата,както е сега или ако се борите като нас за оцеляване,тогава ви няма. Това е разликата,че ние сме с отбора независимо от състоянието му и дори когато бяхме по долните дивизии.
Както ти написах,когато имам време и възможност ще ти постна снимки на лични.

И не аз,не съм ви сложил между добрите агитки,а това направи ти,като аз ти отговорих,че не сте по напред от нас,нито като числиност,нито като оргнизация,а също така за знамената и трансперантите,които също си шием сами.

Върни се в “Локо Пловдив”