Кой изпълнява тази песен...?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Кой изпълнява тази песен...?

Мнениеот drughi » 06 окт 2010 21:29

Ще бъда благодарен на някой който ми каже кой изпълнява тази песен.
Невероятен глас...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rheo02mAsBM&feature=related[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Кой изпълнява тази песен...?

Мнениеот dindan » 06 окт 2010 21:43

Според мен не е някой изестен музикант а музиката прилича на Меноар
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 окт 2010 21:45

dindan написа:Според мен не е някой изестен музикант а музиката прилича на Меноар

:lol: Музиката е на Manowar/ Crown And The Ring/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 окт 2010 21:47

Химн и Музика на Локомотив Пловдив
Винаги с вас
Песента „Винаги с Вас” бе създадена с идеята да се превърне в химн на футболен клуб Локомотив Пловдив! Пораждането й отне около 3 месеца, а началото бе поставено непосредствено след трагичните събития, случили се с клуба през септември на 2005 година. Предприетото начинание се осъществи благодарение на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив, който осигури нужните средства. С композиране на музиката за песента бе ангажиран младият пловдивски композитор Младен Димитров, а нейния текст написа привърженикът на Локомотив Пловдив Станимир Михайлов (Стенли). Тук е моментът да изкажем специални благодарности към Славчо Николов – по същото време баритон от Пловдивската опера, привърженик на нашия отбор, който имa огромен принос за създаването на песента и бе пръв неин изпълнител. Версията с неговото изпълнение, както и инструменталния вариант, с който композиторът на песента представи идеята си за нея, можете да свалите от тук.
Аранжиментът на настоящия вариант на „Винаги с вас” е направен от Стою Попов в пловдивското студио „Алкатраз”, където бе записан и целият диск. Изпълнението на песента е на привърженика на Локомотив Пловдив Спиридон Торбов. Нужно е да подчертаем неговата генетичната свързаност с нашия клуб: той е внук на една от емблематичните за „Пловдивски Спортклуб” фигури от 30-те и 40-те години на миналия век, Спиридон Торбов. Последният, заедно с брат си Георги, се превръщат в едни от най-енергичните и всеотдайни клубни деятели, а най-малкият измежду братята – Панайот, е играч от представителния тим на „Пловдивски Спортклуб”.
Също така, специални благодарности трябва да се изкажат на Диян и Димитър Колеви, които взеха дейно участие при записите на песните от диска. Към настоящия момент, дискът продължава да бъде най-добре продаваният „черно-бял” продукт, пускан на пазара.
1. Винаги с вас
2. Локо Пловдив (mix 1)
3. Да запеем пак песента
4. Локо Пловдив (mix 2)
5. Първи се родихме
6. Шампиони
7. Винаги с вас (инструментал)
http://www.loko-pd.com/music/
Последна промяна от dindan на 06 окт 2010 21:54, променено общо 1 път.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 окт 2010 21:48

Не знам кой я пее, но това е кавър на The crown and the ring на Manowar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YH42wL9dbxQ[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 22:26

Изпълнителя е Спиридон Торбов.

Кръстен е на дядо си - Спиридон Анастасов Торбов. Един от тримата братя, които държат хлебарница на Понеделник пазар - точно по диагонал срещу кафе "Старинно". Сградата бе там допреди 3 години, обаче я събориха и сега има кооперация. Умрях от яд, че не съм я снимал...

Братята Торбови са прочути спомоществователи на Спортклуб - в гладните военни години са давали хляб или тестени закуски на играчите, а нерядко дарявали и парзи за някое гостуване. Според самия Спиридон (внук), който е запален локомотивец и ходи на мачовете с братовчед си, често казва "дядо ми е един от основателите на Локото".

Напълно е прав!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 окт 2010 22:33

Пловдив1926 написа:Изпълнителя е Спиридон Торбов.

Кръстен е на дядо си - Спиридон Анастасов Торбов. Един от тримата братя, които държат хлебарница на Понеделник пазар - точно по диагонал срещу кафе "Старинно". Сградата бе там допреди 3 години, обаче я събориха и сега има кооперация. Умрях от яд, че не съм я снимал...

Братята Торбови са прочути спомоществователи на Спортклуб - в гладните военни години са давали хляб или тестени закуски на играчите, а нерядко дарявали и парзи за някое гостуване. Според самия Спиридон (внук), който е запален локомотивец и ходи на мачовете с братовчед си, често казва "дядо ми е един от основателите на Локото".

Напълно е прав!

Мерси.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”