botev champion написа:Не знам на колко си години,но би трябвало да научиш вече и по-сложни думи от "комплексар".Не бой се човек докато е жив се учи.
Приятелю, не ми трябват по-сложни думи за да опиша един простоват човек

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
botev champion написа:Не знам на колко си години,но би трябвало да научиш вече и по-сложни думи от "комплексар".Не бой се човек докато е жив се учи.
hypodil написа:botev champion написа:Не знам на колко си години,но би трябвало да научиш вече и по-сложни думи от "комплексар".Не бой се човек докато е жив се учи.
Приятелю, не ми трябват по-сложни думи за да опиша един простоват човек
botev champion написа:Пак ме разочароваш,поне докато се пенсионираш научи 100-200 думи.А мога ли да съм сигурен,че поне азбуката я знаеш цялата.
hypodil написа:botev champion написа:Пак ме разочароваш,поне докато се пенсионираш научи 100-200 думи.А мога ли да съм сигурен,че поне азбуката я знаеш цялата.
Ти си разочарован от живота като гледа, как се дърлиш и с твойте жълти събратяПостовете са ти само и единствено заядания, независимо със свои или с чужди
явно живота ти не е от най-лесните, но форумите не са отдушник, повярвай. Само могат да ти вкарат още една мания
botev champion написа:hypodil написа:botev champion написа:Пак ме разочароваш,поне докато се пенсионираш научи 100-200 думи.А мога ли да съм сигурен,че поне азбуката я знаеш цялата.
Ти си разочарован от живота като гледа, как се дърлиш и с твойте жълти събратяПостовете са ти само и единствено заядания, независимо със свои или с чужди
явно живота ти не е от най-лесните, но форумите не са отдушник, повярвай. Само могат да ти вкарат още една мания
Ако ти си избрал ролята на послушна овца,то аз не съм.Имам си мнение,старая се да го защитавам с доводи и аргументи,което не означава,че не съм отворен за чужди мнения,но подкрепени с доводи.И друг път съм го казвал,ние сме свободни хора с един общ интерес-Ботев Пд.За разлика от вас може би.
botev champion написа:Някой овен ли се обади?
Модератор ЛокоПД написа:botev champion написа:Някой овен ли се обади?
Ако ти си овцата...защо не?При непослушните е по-интересно - има интрига
botev champion написа:Мисля,че стадото ви показва учудващ синхрон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта