Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 23:25

Най-добре да не "абят" греста, а да си намажат дупките(без да уточнявам кои, оставям тоя избор на тях), за да не ги боли от редовния бой, който ги очаква по Б група :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 03 окт 2010 23:26

JackPackage написа:сега чувам че имали планове и метро да им прокарат дотам :shock:
Боже опази :?
Иначе от друга страна пътните инциденти в София ще намалеят с около 60-70 % като ги няма РК-тата по булевардите.... :lol: :twisted:

Ще намалеят и голфовете :lol:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 окт 2010 23:29

много любвеобилни "хора" са пеУничаните... а греста те си знаят за какво им е :lol: :lol: :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 окт 2010 23:31

noi написа:Там бият собствените си футболисти, когато не искат да преподпишат нов договор или при нови условия, които им се казват/питай Караканов какво е да се правиш на нинджа - скачал е от 2 етаж на административната сграда/, та ти за посрещане.

Не знам дали знаеш но тези същите хора които описваш са сегашните собственици на ЦСКА!!! :mrgreen:

А Миньоро рано или късно ще се върне по девизиите надолу. В Перник не са мръднали грам в еволюционно отношение. :lol: Каквито и играчи да имат в такава буренясала среда като Перник,ще се превърнат в посредствени футболисти. ;)

portos
Контакти:

Мнениеот portos » 03 окт 2010 23:33

Едни хора родени в Мордор , посрещат с голф двойки...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 окт 2010 23:34

те собствениците на цска не си ли личи че са от същата школа :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 окт 2010 23:36

Направете разлика между перничани и футболни "фенове" ли, "организатори" ли! Имам прекрасни приятели от Перник, които познавам от 20 години! Така че, ще ви помоля да си спестите "епитетите" за целия Перник! В цял свят, във всяка страна има и хубави и лоши хора! ...Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 окт 2010 23:40

kartago написа:Направете разлика между перничани и футболни "фенове" ли, "организатори" ли! Имам прекрасни приятели от Перник, които познавам от 20 години! Така че, ще ви помоля да си спестите "епитетите" за целия Перник! В цял свят, във всяка страна има и хубави и лоши хора! ...Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!

Абсолютно си прав! Спести ми писането на едно мнение! Но ако бях написал популярното "+1" щеше да е по-скоро неуважение!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 окт 2010 23:42

Локомотивец написа:Изображение

тоя много прилича на един педал дето беше в моя клас :lol: :mrgreen:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 03 окт 2010 23:45

kartago написа:Направете разлика между перничани и футболни "фенове" ли, "организатори" ли! Имам прекрасни приятели от Перник, които познавам от 20 години! Така че, ще ви помоля да си спестите "епитетите" за целия Перник! В цял свят, във всяка страна има и хубави и лоши хора! ...Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!

Това с греста го правят постоянно, даже бяха простреляли в челото с въздушна пушка фен на Левски...Иван Вазов се е изказал много правилно за пеуник !

Върни се в “Локо Пловдив”