Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:сега чувам че имали планове и метро да им прокарат дотам![]()
Боже опази![]()
Иначе от друга страна пътните инциденти в София ще намалеят с около 60-70 % като ги няма РК-тата по булевардите....![]()
noi написа:Там бият собствените си футболисти, когато не искат да преподпишат нов договор или при нови условия, които им се казват/питай Караканов какво е да се правиш на нинджа - скачал е от 2 етаж на административната сграда/, та ти за посрещане.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
kartago написа:Направете разлика между перничани и футболни "фенове" ли, "организатори" ли! Имам прекрасни приятели от Перник, които познавам от 20 години! Така че, ще ви помоля да си спестите "епитетите" за целия Перник! В цял свят, във всяка страна има и хубави и лоши хора! ...Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Локомотивец написа:
kartago написа:Направете разлика между перничани и футболни "фенове" ли, "организатори" ли! Имам прекрасни приятели от Перник, които познавам от 20 години! Така че, ще ви помоля да си спестите "епитетите" за целия Перник! В цял свят, във всяка страна има и хубави и лоши хора! ...Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта