На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
white rose

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот white rose » 26 фев 2009 01:08

Точно така botev champion,и на Овча Купел да дойде и да обясни .Малииии...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 фев 2009 01:10

smash_the_reds написа:
slavia_forever написа:
smash_the_reds написа:Тук има някакво обединение на фенове от Ботев и Славия срещу такива на ЛокоПД-и то не е от сега...

Нещо не си следил достатъчно.

Напротив-убеден съм.

на повечето фенове на Ботев Пловдив им е през к*ра за интернет войничките кадето си ги водят тука някой хора .....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 01:11

Аз предлагам да дойдеш на ст.Ботев и да обясниш на всички присъстващи за плочата на Г.Илиев,след това на ст.Спартак,герена и т.н.Нека българите ви изслушат вас признателни Г.Илиевци...........!Мисля,че ще защитиш авторите и архитектите на плочата.Ще защитиш и посмъртно патрона ви от страхливите и непризнателни българи.Чакам да определиш на коя дата и на кои фенове ще обясниш като старт на кампанията.

Ще ме извиняваш, но този ти пост е меко казано смешен!!! :D
Какво имаме ние локомотивци да се обясняваме за каквото и да е на нечий чужд стадион стадион!!! :lol: Ние сме направили това, което смятаме за нужно... който има забалежки да си търси начин да го направи по най-достойния за него начин... Ето ти например имаш забелжка за нещо, което сме направили ние и си избрал "най-достойния" начин да изразиш позицията си чрез форумите... Ами хубаво... ОК!!! Аз ти предложих човешки нещо, което смятам, че е достойно от наша страна като Локомотивци!!! Ти обаче явно категорично отказваш... В замяна обаче ми предлагаш нещо толкова безумно, че си е направо смешно!!! :lol: Надявам се да не си бил сериозен като го казваш!!! А ако толкова те интересува аз как действам, когато имам да защитавам нещо!!!.... Ами излизам пред хората, които ги интересува и го правя... Ето например с Ангел вече около 5 години работим по историята на Локомотив... Там също има неща, които бяха доскоро неясни... Срещаме се обаче с хората, защото това е единствения начин да решим нещата... Ако си запознат по този повод имаше едни хора, които ни обвиниха, че крадем и присвояваме чужда история и сме един вид измамници... Ами!!! ОК!!! Имат мнение хората... и те като вас със slavia_forever твърдяха, че неможем да докажем твърденията си... ОК!!! Ние ги поканихме на открит диспут, който те категорично отказаха... Ние все пак намерихме начин да им отговорим в същия вестник, в който те ни обвиниха в "престъпленията"!!! С ИМЕНАТА СИ И С ГОТОВНОСТТА ДА СЕ СРЕЩНЕМ ОТКРИТО ОЧИ-В-ОЧИ!!! Ако смяташ че те лъжа можеш да провериш вестник "Меридиан мач" от 1 ноември 2007година и там ще намериш една статия за "Митичното зачатие на Локомотив Пловдив", която на теб сигурно ще ти е много интересна!!! Та там това уж бе анонсирано като ПЪРВА част на "разкритията" на един екип, който щеше да разобличава "митичните зачатия" в българския футбол, но спря само до Локо Пловдив!!! Защо ли?!! ... Както и да е де... Отговора ни можеш да прочетеш в същият вестник от 8 ноември 2007 година!!!... Но това в случая не е най-важното...всичките тези неща ти ги говоря за да разбереш, че като искаш да те чуят и приемат сериозно... за сериозните неща няма как да стане като действаш само зад клавиатурата!!! т.е. аз моите действия съм готов да ги защитавам ОТКРИТО ПРЕД ХОРАТА, които са заинтересовани без да се притеснявам...
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 фев 2009 01:15

я дай линк към статията :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 26 фев 2009 01:15

SHYNE написа:на повечето фенове на Ботев Пловдив им е през к*ра за интернет войничките кадето си ги водят тука някой хора .....

Така е Шайн.Много сте гадни.Само Шампона ни подкрепя от вашите.Добре,че е той,да ви отсрами.Щото тука само ни провокират.А нямат нито факти,нито аргументи,изхождайки от някъде.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 фев 2009 01:19

white rose ама ти сега къв се явяваш ? славист ли локомотивец ли ? чеки че ви изпуснах дирите вече :lol:
п.п: да вече зацепих :lol: както и да е . искрено се забавлявам с вас .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 09:43

SHYNE
я дай линк към статията

Ами SHYNE... :lol: как беше го казал
на повечето фенове на Ботев Пловдив им е през к*ра за интернет войничките кадето си ги водят тука някой хора .....
:lol:

Явно обаче не е свъвсем така... :lol: А... или друго беше :lol:
. искрено се забавлявам с вас .
:lol: т.е. ти го правиш от забавление!!! :lol:

За съжаление линк немога да ти дам, защото незнам дали "Меридиан мач" поддържат архив... Ако има такъв имаш датите пробвай... Аз лично си ги имам "натюр" :lol: .... Но ако наистина ти е толкова забавно можеш да попиташ bene, sliver_bg, scb, а предполагам и ktulu или сорсъра.... Всички до един предполагам много добре знаят за какво точно става въпрос и бързо могат да ти намерят въпросната...
Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 26 фев 2009 09:59

plovdivram написа:Ами SHYNE... :lol: как беше го казал
:lol:

Явно обаче не е свъвсем така... :lol: А... или друго беше :lol:

plovdivram написа: bene, sliver_bg, scb, а предполагам и ktulu или сорсъра....

:lol: :lol: :lol:

На тия, ако им спреш нета и до три дни ще свършат в лудницата :lol: Не че някои от тях вече не са за там де :mrgreen:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 фев 2009 11:42

plovdivram естествено че има и изкючения.както и при нас така и при вас . на мен лично ми е все тая за памитника на Г. Илиев ,с една уговорка че паметника или плочата там си е в стадиона ви . сега бих се подразнил въпросната плоча да се намира на тримона примерно .но в стадиона ви ,ако искате и пирамида му дигайте :lol:
п.п: търсих я тая статия ама не я намерих .явно я няма в нета ..... както и да е ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 фев 2009 12:16

SHYNE
п.п: търсих я тая статия ама не я намерих .явно я няма в нета ..... както и да е

Аз също потърсих... Виж тук:

http://www.fenzona.com/forums/index.php?topic=38809.msg939703#new
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”