За традициите и абсурдите...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: За традициите и абсурдите...

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 01:59

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:В момента потребителите в раздел Славия, стават абсолютен потърпевш, от действия, напълно необосновани по никакъв начин. :idea: :x

Както и феновете на Локо Пд са потърпевши от месеци насам.Кофти ли е?

Да! Кофти е, когато не се действа по правила! Кофти е, не защото съм действал неправилно, а защото отнемането на дадено право, в момента се прави от теб![size=180] [b]

П.П. Наистина ли мислиш ли, че тези теми, няма да се четат и в другите раздели? И от друга страна, дали нещата ще отанат така, както са в момента? Аз все пак държа да разбера, защо ми е отнето правото на избор, на раздел във форума? Най-лесното за мен, е да пиша по 10000 поста, повсеместно във вашия форум и навсякъде, със сходно съдържание, но защо?! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 фев 2009 02:10

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:В момента потребителите в раздел Славия, стават абсолютен потърпевш, от действия, напълно необосновани по никакъв начин. :idea: :x

Както и феновете на Локо Пд са потърпевши от месеци насам.Кофти ли е?

Да! Кофти е, когато не се действа по правила! Кофти е, не защото съм действал неправилно, а защото отнемането на дадено право, в момента се прави от теб![size=180] [b]

П.П. Наистина ли мислиш ли, че тези теми, няма да се четат и в другите раздели? И от друга страна, дали нещата ще отанат така, както са в момента? Аз все пак държа да разбера, защо ми е отнето правото на избор, на раздел във форума? Най-лесното за мен, е да пиша по 10000 поста, повсеместно във вашия форум и навсякъде, със сходно съдържание, но защо?! :idea: :!:

Действал си така преди,защото е нямало модератори.Това първо.Второ - знаеш ,че уголемяването на шрифта не е желателно.Трето - мисля,че това което пишеш,интересува предимно твоята персона.Четвърто - мисля че,би било не зле т.е. твърде добре,да ти направят една специална "колонка",тип "Криси Тонев".Там можеш да пишеш по 100000 поста.Пето - най-лесно е да получиш "бан".Шесто- да си модератор има и хубави и лоши страни.Лошото е,че много хора те мразят.Хубавото е,че не е задължително да се дават обяснения.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 02:40

Модератор ЛокоПД:
Действал си така преди,защото е нямало модератори.Това първо.Второ - знаеш ,че уголемяването на шрифта не е желателно.Трето - мисля,че това което пишеш,интересува предимно твоята персона.Четвърто - мисля че,би било не зле т.е. твърде добре,да ти направят една специална "колонка",тип "Криси Тонев".Там можеш да пишеш по 100000 поста.Пето - най-лесно е да получиш "бан".Шесто- да си модератор има и хубави и лоши страни.Лошото е,че много хора те мразят.Хубавото е,че не е задължително да се дават обяснения.[/quote]

slavia_forever:
По първа точка, модераторите не са от днес и ако съм бил във вреда, да са ме махнали нееднократно (винаги има за какво, нали?)!
По втора точка, когато нещо е пожелателно, то е разрешено, освен ако не е упоменат момент, от който нататък се забранява.
По трета точка, не знам от името на кой говориш, след като този взаимен диалог в раздел Локомотив Пловдив има две страни и едната е моята!
По четвърта точка, благодаря за поредната "сърдечна подигравка", но ще се придържам, към правото си да си пиша, където си пожелая, след като се консултирам, в по-голяма точност, до къде са ми правата!
По пета точка: Знам! Защо ако съм бил, чак толкова грешен, не съм суспендиран, по определени критерии, равни с другите?! И респективно, защо не се оцени, че аз съм един от малкото, променили тона си във форума, именно уважавайки правилата?! :idea:
По шеста точка, не те мразя, даже удобрявам присъствието на модератори, които да регулират, правата и задълженията на юзърите! Но не и да ги нарушават! Да, по правило номер 10, 4-ти абзац, модераторите не са длъжни да обясняват, но нека и потребителя, да има все пак и някакви права, които аз смятам, че за себе си, съм състоятелен да защита! :idea: :!:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 фев 2009 09:16

По пета точка: Знам! Защо ако съм бил, чак толкова грешен, не съм суспендиран, по определени критерии, равни с другите?! И респективно, защо не се оцени, че аз съм един от малкото, променили тона си във форума, именно уважавайки правилата?!

Това ти е признато многократно, така че къде е проблема?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 фев 2009 14:32

mike28 написа:
По пета точка: Знам! Защо ако съм бил, чак толкова грешен, не съм суспендиран, по определени критерии, равни с другите?! И респективно, защо не се оцени, че аз съм един от малкото, променили тона си във форума, именно уважавайки правилата?!

Това ти е признато многократно, така че къде е проблема?

Може би в останалите точки.

Върни се в “Локо Пловдив”