Модератор ЛокоПД:
Действал си така преди,защото е нямало модератори.Това първо.Второ - знаеш ,че уголемяването на шрифта не е желателно.Трето - мисля,че това което пишеш,интересува предимно твоята персона.Четвърто - мисля че,би било не зле т.е. твърде добре,да ти направят една специална "колонка",тип "Криси Тонев".Там можеш да пишеш по 100000 поста.Пето - най-лесно е да получиш "бан".Шесто- да си модератор има и хубави и лоши страни.Лошото е,че много хора те мразят.Хубавото е,че не е задължително да се дават обяснения.[/quote]
slavia_forever:
По първа точка, модераторите не са от днес и ако съм бил във вреда, да са ме махнали нееднократно (винаги има за какво, нали?)!
По втора точка, когато нещо е пожелателно, то е разрешено, освен ако не е упоменат момент, от който нататък се забранява.
По трета точка, не знам от името на кой говориш, след като този взаимен диалог в раздел Локомотив Пловдив има две страни и едната е моята!
По четвърта точка, благодаря за поредната "сърдечна подигравка", но ще се придържам, към правото си да си пиша, където си пожелая, след като се консултирам, в по-голяма точност, до къде са ми правата!
По пета точка: Знам! Защо ако съм бил, чак толкова грешен, не съм суспендиран, по определени критерии, равни с другите?! И респективно, защо не се оцени, че аз съм един от малкото, променили тона си във форума, именно уважавайки правилата?!
По шеста точка, не те мразя, даже удобрявам присъствието на модератори, които да регулират, правата и задълженията на юзърите! Но не и да ги нарушават! Да, по правило номер 10, 4-ти абзац, модераторите не са длъжни да обясняват, но нека и потребителя, да има все пак и някакви права, които аз смятам, че за себе си, съм състоятелен да защита!