Здравко Лазаров и Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Здравко Лазаров и Локо

Мнениеот MORSKI » 16 сеп 2010 19:50

1926 написа:
MORSKI написа:Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особено :mrgreen: Жалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....

Извинявай приятелю обаче Здравко и Ганкиното?!!?.... Просто при вас няма с кой да играе това е истината. Един Жорко Илиев имате и това е. Всички други са абсолютни дърводелци. Ритат като коне и никакъв пас, никаква техника. С кой да играе при вас? Не знам как ги избирате вашите футболисти. Всичките ви халфове са разбивачи. Не става така. При нас Здравко играе със Златински, Карвальо, Драги Коцев и един Керчев ако щеш който има прилична техника и пас. А и Здравко да се крие?? Той ни е лидера ,Капитана с главно К. Такъв от Краси Димитров насам не сме имали. Не бяга от единборства и постоянно го ритат. Повредата е във вашия телевизор. Аз навсякъде където съм го гледал се е отличавал сериозно по класа. Дори и в Цска и в Славия изпъкваше много.

не си прав... Когато играеше при нас освен Жорката, имаше Юруков, Борносуза, по едно време и с Кривия се засече, но просто не играеше.... Когато получаваше пас тичаше напред и не знаеше какво д анаправи с топката, а мача с ПСВ беше върха... Цял мач не знаеше къде се намира :shock: Може би атмосферата е била прекалено тежка, тъй като имаме доста псуващи фенове под козирката , а и Велизар е доста тежък характер, но това не го оправдава... При вас не се крие, но при нас беше тотален провал... :cry:

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Здравко Лазаров и Локомотив Пд

Мнениеот 1926 » 17 сеп 2010 22:31

Най-вероятно си прав. Все пак ти си следиш вашия отбор изкъсо и ще ти се доверя! Понякога просто на някой играч не му тръгва в даден отбор и това е. Примери има безброй в това отношение.

staria
Контакти:

Re: Здравко Лазаров и Локомотив Пд

Мнениеот staria » 18 сеп 2010 11:45

Разликата е там, че във Варна беше на гурбет, а сега играе за отбора на сърцето си. Иначе си е същият. Дано е здрав и ни радва още дълго с подобна игра.

Върни се в “Локо Пловдив”