1926 написа:MORSKI написа:Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особеноЖалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....
Извинявай приятелю обаче Здравко и Ганкиното?!!?.... Просто при вас няма с кой да играе това е истината. Един Жорко Илиев имате и това е. Всички други са абсолютни дърводелци. Ритат като коне и никакъв пас, никаква техника. С кой да играе при вас? Не знам как ги избирате вашите футболисти. Всичките ви халфове са разбивачи. Не става така. При нас Здравко играе със Златински, Карвальо, Драги Коцев и един Керчев ако щеш който има прилична техника и пас. А и Здравко да се крие?? Той ни е лидера ,Капитана с главно К. Такъв от Краси Димитров насам не сме имали. Не бяга от единборства и постоянно го ритат. Повредата е във вашия телевизор. Аз навсякъде където съм го гледал се е отличавал сериозно по класа. Дори и в Цска и в Славия изпъкваше много.
не си прав... Когато играеше при нас освен Жорката, имаше Юруков, Борносуза, по едно време и с Кривия се засече, но просто не играеше.... Когато получаваше пас тичаше напред и не знаеше какво д анаправи с топката, а мача с ПСВ беше върха... Цял мач не знаеше къде се намира