Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!

Мнениеот botev champion » 16 фев 2009 21:28

Незнайно защо този индивид вживяващ се на "всевиждащото око"си позволява да трие коментариите по собствените ми теми,като на края дори си позволява да промени и заглавието на темите ми.Същите са списани напълно по правилата на форума.Незнам по какъв критерий е подбран но на същия му е сбъркана ролята.Нека не допускаме Алековото "Пази Боже сляпо да прогледа".С това може и да получа някои друг бан ,но нека се знае,че въпросният мод се държи като бей в територия,която не му е лична собственост.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!

Мнениеот smash_the_reds » 16 фев 2009 21:38

Според мен отговора е ясен-просто защото си от Ботев-това не е ли достатъчно?
Изображение Изображение

niko1

Мнениеот niko1 » 16 фев 2009 21:40

Колко трябва да си тъп за да не се сетиш, че не ти е мястото тук??!!!... :roll:

botev champion

Мнениеот botev champion » 16 фев 2009 21:40

smash_the_reds написа:Според мен отговора е ясен-просто защото си от Ботев-това не е ли достатъчно?

Именно!!!Правилата са за всички независимо от това коя "футболна религия" изповядват.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 16 фев 2009 21:41

Повярявай ми- модераторите ви са подбрани по един и същ критерии. Като не ти харесва какво е направил някой от тях, му пиши на личен, или пък на стенли , в краен случай на мен.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 фев 2009 21:48

botev champion написа:Незнайно защо този индивид вживяващ се на "всевиждащото око"си позволява да трие коментариите по собствените ми теми,като на края дори си позволява да промени и заглавието на темите ми.Същите са списани напълно по правилата на форума.Незнам по какъв критерий е подбран но на същия му е сбъркана ролята.Нека не допускаме Алековото "Пази Боже сляпо да прогледа".С това може и да получа някои друг бан ,но нека се знае,че въпросният мод се държи като бей в територия,която не му е лична собственост.

"Шампионе",не си в час.Не съм променял заглавието на темата ти,дори напротив,вчера спорихме с тебе по въпроса.И ти даже ме критикуваше заради мнението ми.Коментарите ти си стоят,с изключение на един /казах ти ,че ако пишеш Локо вместо Доко,няма да имаш проблем/.Стига си рИвал.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”