Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!
Незнайно защо този индивид вживяващ се на "всевиждащото око"си позволява да трие коментариите по собствените ми теми,като на края дори си позволява да промени и заглавието на темите ми.Същите са списани напълно по правилата на форума.Незнам по какъв критерий е подбран но на същия му е сбъркана ролята.Нека не допускаме Алековото "Пази Боже сляпо да прогледа".С това може и да получа някои друг бан ,но нека се знае,че въпросният мод се държи като бей в територия,която не му е лична собственост.
- smash_the_reds
Re: Модератора на локо Пд-Гьобелс на форума на Гонг!!!
Според мен отговора е ясен-просто защото си от Ботев-това не е ли достатъчно?

Колко трябва да си тъп за да не се сетиш, че не ти е мястото тук??!!!... 

-
smash_the_reds написа:Според мен отговора е ясен-просто защото си от Ботев-това не е ли достатъчно?
Именно!!!Правилата са за всички независимо от това коя "футболна религия" изповядват.
Повярявай ми- модераторите ви са подбрани по един и същ критерии. Като не ти харесва какво е направил някой от тях, му пиши на личен, или пък на стенли , в краен случай на мен.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
botev champion написа:Незнайно защо този индивид вживяващ се на "всевиждащото око"си позволява да трие коментариите по собствените ми теми,като на края дори си позволява да промени и заглавието на темите ми.Същите са списани напълно по правилата на форума.Незнам по какъв критерий е подбран но на същия му е сбъркана ролята.Нека не допускаме Алековото "Пази Боже сляпо да прогледа".С това може и да получа някои друг бан ,но нека се знае,че въпросният мод се държи като бей в територия,която не му е лична собственост.
"Шампионе",не си в час.Не съм променял заглавието на темата ти,дори напротив,вчера спорихме с тебе по въпроса.И ти даже ме критикуваше заради мнението ми.Коментарите ти си стоят,с изключение на един /казах ти ,че ако пишеш Локо вместо Доко,няма да имаш проблем/.Стига си рИвал.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg