Локо удари с 3:0 Ботев като гост при юношите-младша

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Re: Локо удари с 3:0 Ботев като гост при юношите-младша

Мнениеот Tosh » 31 авг 2010 13:24

Ако не се лъжа, нашите са с година по-малки, но все пак честитo.
est. 1912

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 31 авг 2010 15:10

Модератор ЛокоПД, има ли смисъл да казвам за "черния период" под ръководството на митьо СЕЛСКИЯ? Точно през последните 10 години вие натрупахте победите си и ни изпреварихте. Всички помним преди митьовото време кой отбор бе с повече победи. Всички помним, че Ботев бе отбор, с които всеки се съобразяваше, а не отбор с който всеки се подиграваше (както бе през последните 10 години). Преди се борихме за челните места, последните десет години се борихме да не изпаднем. Има голяма разлика между Ботев преди и след 1999 година. Сега всички, както и аз, сме с надеждите за нещо повече. Живот и здраве след две години като/ако влезнем в "А" група, тогава ще си мерим пиш'ките :lol: Тогава ще броим колко зрители има, кой ще има повече победи, кой на кое място ще завърши. 8-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 авг 2010 18:57

БУЛТРАС написа: Точно през последните 10 години вие натрупахте победите си и ни изпреварихте. Всички помним преди митьовото време кой отбор бе с повече победи.

Всички помним, но някои помним повече. През по-голямата част от историта на този мач, статистиката е в полза на Локото. За първи път я обръщате през 1968 до 1972 година, като за начало приемам 1951 година. За втори път статистиката е във ваша през 1984 година до 2003 година. И това е. Т.е. за 60 години история на мача, вие имате превес през 23 години, а резултатът е равен в 5 случая, а ние имаме превес през 31 години. Нещо повече - по време на черния за нас период без победа в мач за първенството 1979-1989 година, вие успявате да обърнете статистиката във ваша полза чак през 1984 година. Това по повод на легендите кой е имал победи и кой не. А най-голямата разлика във ваша полза имате по времето на брокерите, които всички много добре знаем как работеха.

Ние имаме 35 победи. Това не ми се връзва с твърдението ти, че сме натрупали победите си през последните 10 години. То издава непознаване на историята на този мач, както и движението на неговата статистика. Предполагам повечето от вас смятат, че през по-голямата част от годините вие сте водили статистиката. Оказва се обаче, че това далеч не е така.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 авг 2010 19:00

Кубик, ще те помоля да не отваряш повече теми и да ни занимаваш с умрели отбори. Колко от нас ги интересува, дали сме били Сопот, Карлово или който и да е при юношите??? Предстои ни мач с Монтана, това е...

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 31 авг 2010 23:24

Irish stout, всъщност в коментара си исках да вмъкна за "черния ни период" под ръководството на митьо селяндура. До преди неговото идване, ние водихме, след идването на тая измет нещата се обърнаха във ваша полза. Под негово ръководство рекорда ни беше 12 място, ако не се лъжа. Под негово ръководство изпаднахме за пръв път. Под негово ръководство брахме срам 10 години. Това исках да кажа. За по-предните години не знам, кой е имал повече победи, защото не съм си водил записки, а и не съм от най-старите фенове на Ботев. Аз съм само на 26 години. :lol:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 сеп 2010 09:54

БУЛТРАС написа:Irish stout, всъщност в коментара си исках да вмъкна за "черния ни период" под ръководството на митьо селяндура. До преди неговото идване, ние водихме, след идването на тая измет нещата се обърнаха във ваша полза. Под негово ръководство рекорда ни беше 12 място, ако не се лъжа. Под негово ръководство изпаднахме за пръв път. Под негово ръководство брахме срам 10 години. Това исках да кажа. За по-предните години не знам, кой е имал повече победи, защото не съм си водил записки, а и не съм от най-старите фенове на Ботев. Аз съм само на 26 години. :lol:

За Сопот не знам, но 1938 и 1953 кой изпада?

Върни се в “Локо Пловдив”