Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване
1936-1988 наистина си феномен,защото,ако считаме 1988г за летален завършек би трябвало да си на друго място,а не тук с тъпотията ти...
- slavia_forever
- Контакти:
1936-1988:
Суспендирам-не бива да си избиваш така комплексите.
Това мнение(цитираното по-горе) е едно от 1918 безмислени твои,казано от теб е като изказване на дребен джепчия,обясняващ"лошо е да се краде".Но виновен разбира се не си ти,макар че едва ли освидетелстван,виновни са ИНДИВИДИТЕ ,които продължават с толерантното поведение спрямоhttp://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo&feature=related-ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА
[/quote]
slavia_forever:
Само момента, в който твърдиш, че всички мои теми са безСмислени, обезсмисля цялото ти изказване!
[/quote]
1936-1988:
БезМислените ти мнения са повече от достатъчни-или според теп от 200-300 пъти не се става ********
Когато няма какво да кажеш следва познатото бягство с необосновано мнение,което съответно е безМислено(в превод- без Мисъл)
BEKS E НАШИЯТ ИЗБОР!НЕКА ДАРИНА И СТЕНЛИ ДА КАЖАТ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА.[/quote]
1. Аз никога не съм се кандидатирал насериозно, за мод на форума СИ.
2. BiraBecks, който уважавам, не би се наел, доколокото си мисля аз.
3. Като акцентираш върху някои пропуски, това не те прави по грамотен.
4. Отричането на истината, по отношение на мисъл, в някои от постовете ми, е толкова състоятелно, колкото и изписаното от теб, по отношение на любимия ти отбор.

Суспендирам-не бива да си избиваш така комплексите.
Това мнение(цитираното по-горе) е едно от 1918 безмислени твои,казано от теб е като изказване на дребен джепчия,обясняващ"лошо е да се краде".Но виновен разбира се не си ти,макар че едва ли освидетелстван,виновни са ИНДИВИДИТЕ ,които продължават с толерантното поведение спрямоhttp://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo&feature=related-ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА

slavia_forever:
Само момента, в който твърдиш, че всички мои теми са безСмислени, обезсмисля цялото ти изказване!

1936-1988:
БезМислените ти мнения са повече от достатъчни-или според теп от 200-300 пъти не се става ********

Когато няма какво да кажеш следва познатото бягство с необосновано мнение,което съответно е безМислено(в превод- без Мисъл)

BEKS E НАШИЯТ ИЗБОР!НЕКА ДАРИНА И СТЕНЛИ ДА КАЖАТ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА.[/quote]
1. Аз никога не съм се кандидатирал насериозно, за мод на форума СИ.

2. BiraBecks, който уважавам, не би се наел, доколокото си мисля аз.
3. Като акцентираш върху някои пропуски, това не те прави по грамотен.
4. Отричането на истината, по отношение на мисъл, в някои от постовете ми, е толкова състоятелно, колкото и изписаното от теб, по отношение на любимия ти отбор.

Последна промяна от slavia_forever на 11 фев 2009 21:15, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Какво му е абсурдното на ника ми тъпчо?Но си прав за едно,мисля,че няма нужда от това престараване на модераторите![/quote]
Ника ти е нещо като ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО .
Гледайте си селското тимче и не се месете в работата на другите !
Ника ти е нещо като ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО .
Гледайте си селското тимче и не се месете в работата на другите !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
Един въпрос, обаче ще ви помоля, да ми отговорите обосновано и със факти- къде го видяхте това престараване на модераторите?
Истината е, че са изгонени около 10-20 потребителя ( про 6040 регистрирани, 4 хиляди от тях да са активни- процента на изгоените е повече от нищожен), няколко от тях обаче с по няколко акаунта. Истината е, че са модерирани под 1% от мненията които са непристойни. Истината е, че специално в пловдивските форуми дори и аз не съм чел 90% от темите излизали последната седмица- камо ли да тръгна да ги редактирам. Болезнената истина е, че модераторите вършим под 10 % от това което трябва да правим, ако гледаме стриктно правилата.
Факт е, че въпреки минималната намеса от наша страна във форума има забележителен напредък. При това без да се налага в последните дни да стоим като пъдари и да ви вардим.
Истината е, че са изгонени около 10-20 потребителя ( про 6040 регистрирани, 4 хиляди от тях да са активни- процента на изгоените е повече от нищожен), няколко от тях обаче с по няколко акаунта. Истината е, че са модерирани под 1% от мненията които са непристойни. Истината е, че специално в пловдивските форуми дори и аз не съм чел 90% от темите излизали последната седмица- камо ли да тръгна да ги редактирам. Болезнената истина е, че модераторите вършим под 10 % от това което трябва да правим, ако гледаме стриктно правилата.
Факт е, че въпреки минималната намеса от наша страна във форума има забележителен напредък. При това без да се налага в последните дни да стоим като пъдари и да ви вардим.
botev champion написа:Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....
Себе си ли имаш предвид , "шампионе" ?

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
birabecks написа:botev champion написа:Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....
стой си спокойно бира! Изказването ти е непремерено.........
- slavia_forever
- Контакти:
botev champion написа:birabecks написа:botev champion написа:Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....
Напротив - премерено е! Това имах впредвид, когато ти казах как да говориш. Това имах впредвид.

-
стой си спокойно бира! Изказването ти е непремерено.........[/quote]
Напротив - премерено е! Това имах впредвид, когато ти казах как да говориш. Това имах впредвид.
[/quote]
Да не сте употребили "огнена вода"?

Да не сте употребили "огнена вода"?
botev champion написа:birabecks написа:botev champion написа:Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....
Не можеш да си представиш колко съм спокоен.Апропо,ти ли си "мерилото","шампионе" ?

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- slavia_forever
- Контакти:
Не съм употребил "огнена вода". Просто най-човешки, исках да акцентирам, как човек може да провокира, без да обижда. BiraBecks, е един от малкото интелигентни тук. И затова ти дадох пример с него.