Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Re: Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 18:40

niko1 написа:
botev champion написа:Простака използува силата(в случая бан и хленчене пред модераторите),защото му липсва"сиво вещество"за да обори опонента си с думи.

Ти първо си погледни абсурдният ник и след това говори за сиво вещество.Колкото до темата моят глас е за пловдиврам, но според мен не е такава огромна нуждата от модератор в нашият форум.Нивото на хората в него е достатъчно високо за да им е нужен възпитател и пъдар.Естествено има и изключения от типа на субекти като този,ктулу и форевърчето ,но няма как да се мине без тези недоразумения.Да са живи и здрави .На мен лично не ми пречат.

Какво му е абсурдното на ника ми тъпчо?Но си прав за едно,мисля,че няма нужда от това престараване на модераторите!

niko1

Мнениеот niko1 » 11 фев 2009 18:46

Какво му е абсурдното на ника ми тъпчо?

Ето това вече е приказка на малоумен жълтур... :lol: :lol: :lol: Скъпи нещастнико, абсурдното в ника ти е думичката "шампион".Ако обаче имаш в предвид ,че сте шампиони в простотията и селянията моля ,да ме извиниш!Прав си!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 18:49

Нека някой да отрече, че простотията във форума, не е намаляла драстично и тогава да хвърляме обвинения към модераторите. Мен лично, ситуацията все повече ми харесва и благоприядства, за повишаване културата на общуване във форума. :idea: :!: Аз достатъчно, съм се разправял с тях, за добро или лошо и смятам, че това което искат, е не да суспендират права, а да изчистят диалога във форума, от безсмислени и обидни постове. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

lsssss
Контакти:

Мнениеот lsssss » 11 фев 2009 18:59

Гласувам за Бирабекс. Иначе държа да кажа, че така форума много повече ми харесва!!! Аз затова и не влизах често тук, просто простотията бълваше отвсякъде, дано сега нещата станат по-добре, в което не се съмнявам, за щото наистина има положителна промяна ;)

botev champion

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 19:09

niko1 написа:Какво му е абсурдното на ника ми тъпчо?

Ето това вече е приказка на малоумен жълтур... :lol: :lol: :lol: Скъпи нещастнико, абсурдното в ника ти е думичката "шампион".Ако обаче имаш в предвид ,че сте шампиони в простотията и селянията моля ,да ме извиниш!Прав си!!!

За тъпоъгълника имащ в ника си 1:БотевПд е два пъти шампион на България.А за жител на източните квартали на Повдив(Столипиново,Аджийсан махала),като теб може и да не е разбрал заради незнанието на български език и ползването на майчиния цигански.

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 11 фев 2009 19:30

slavia_forever написа:Нека някой да отрече, че простотията във форума, не е намаляла драстично и тогава да хвърляме обвинения към модераторите. Мен лично, ситуацията все повече ми харесва и благоприядства, за повишаване културата на общуване във форума. :idea: :!: Аз достатъчно, съм се разправял с тях, за добро или лошо и смятам, че това което искат, е не да суспендират права, а да изчистят диалога във форума, от безсмислени и обидни постове. :idea: :!:

Суспендирам-не бива да си избиваш така комплексите.
Това мнение(цитираното по-горе) е едно от 1918 безмислени твои,казано от теб е като изказване на дребен джепчия,обясняващ"лошо е да се краде".Но виновен разбира се не си ти,макар че едва ли освидетелстван,виновни са ИНДИВИДИТЕ ,които продължават с толерантното поведение спрямо http://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI ... e=related-ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА :idea: :!:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 19:38

1936-1988 написа:
slavia_forever написа:Нека някой да отрече, че простотията във форума, не е намаляла драстично и тогава да хвърляме обвинения към модераторите. Мен лично, ситуацията все повече ми харесва и благоприядства, за повишаване културата на общуване във форума. :idea: :!: Аз достатъчно, съм се разправял с тях, за добро или лошо и смятам, че това което искат, е не да суспендират права, а да изчистят диалога във форума, от безсмислени и обидни постове. :idea: :!:

Това мнение(цитираното по-горе) е едно от 1918 безмислени твои,казано от теб е като изказване на дребен джепчия,обясняващ"лошо е да се краде".Но виновен разбира се не си ти,макар че едва ли освидетелстван,виновни са ИНДИВИДИТЕ ,които продължават с толерантното поведение спрямоhttp://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo&feature=related-ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА :idea: :!:

Само момента, в който твърдиш, че всички мои теми са безСмислени, обезсмисля цялото ти изказване! :idea: :!:

botev champion

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 19:46

Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 19:48

botev champion написа:Мисля,че затрудняваш някои субекти с цифри в никовете си....

И липси в думите. ;)

П.П. (Не, че аз съм абсолютно изряден... А и песента, от поздрава ми "хареса"...) :D

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 11 фев 2009 19:57

slavia_forever написа:
1936-1988 написа:

Това мнение(цитираното по-горе) е едно от 1918 безмислени твои,казано от теб е като изказване на дребен джепчия,обясняващ"лошо е да се краде".Но виновен разбира се не си ти,макар че едва ли освидетелстван,виновни са ИНДИВИДИТЕ ,които продължават с толерантното поведение спрямоhttp://www.youtube.com/watch?v=Lq-QOdxI9Fo&feature=related-ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ СА :idea: :!:

Само момента, в който твърдиш, че всички мои теми са безСмислени, обезсмисля цялото ти изказване! :idea: :!:

БезМислените ти мнения са повече от достатъчни-или според теп от 200-300 пъти не се става ******** :?: :idea:
Когато няма какво да кажеш следва познатото бягство с необосновано мнение,което съответно е безМислено(в превод- без Мисъл) :!: :idea:

BEKS E НАШИЯТ ИЗБОР!НЕКА ДАРИНА И СТЕНЛИ ДА КАЖАТ КАКВО МИСЛЯТ ПО ВЪПРОСА.

Върни се в “Локо Пловдив”