И на феновете на Локо Пд би трябвало вече да е ясно това,което беше ясно за всички останали:че Локо Пд няма нито материала,нито манталитета за отбор от Еврозоната,което в България си е=на отбор за тройката.Нали това беше целта,с която се изхвърли вашето ръководство преди сезона("
"С г-н Динев си поставихме високи цели и още от сега ви казвам, че ще гоним място в тройката", заяви уверено Бонев.)?
Погледнете резултатите:
равен с Видима-"червена лампичка"(фаворитите ще си вземат точките там и не само там-гледайте Левски в понеделник),
победа срещу Ч.море,който по условие си пада извън Варна(този мач,май,най-много ви заблуди),
равенство с Литекс(един от силните-независимо от моментното състояние)-отбор с претенции за тройката трябва да е безпощаден на свой терен,
загуба от Славия.Да ме извиняват славистите,но един отбор,който не може да бие ТАЗИ формация на Славия(най-слабата от няколко години насам),за къде е тръгнал?
Вижте играта:9 души подават на Лазаров,белким измисли нещо.Опитите за по-"различен" футбол се пресичат своевременно:
"Не се прави на футболист, а ритай топката напред, да не те ритна аз"(Бонев към Гаджалов) Не ме разбирайте погрешно.Не казвам,че Локо Пд не е достоен да заема място в челната тройка.Но с този отбор и с тази игра...
"„Някои от моите футболисти, излизайки от Пловдив, показват, че не могат да играят на високо ниво, затова ще има много промени”, заяви Бонев "

нали,уж,същите тея футболисти щяха да вкарват Локо в Еврозоната?