Славия-Локо ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Re: Славия-Локо ПД

Мнениеот tzloko » 28 авг 2010 21:07

veseo написа:
loko2004 написа:
za nas e toj religiq написа:Е нали казахте че не е уговорен :?

ти как разбра че е уговорен

По факта, че вашия мач беше изваден от почти всички букмейкъри, а в тия, в които не беше, коефициентите за победа на по-слабата (уж) тая година Славия бяха странно ниски ;) Интересно, съвпаднаха странно ниските коефициенти с крайния резултат, мръсните жълтури са виновни :lol:

Изображение

Абе ти да не си клонинг на Сашо Диков? Айде марш във форума на Ботефъ..
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 авг 2010 21:59

E има ли още от вас , които смятат , че не ви легнахме миналата година и не ви помогнахме да се спасите ? Защото има 2 варианта :
1) Днес сте ни върнали жеста т.е. имало е уговорка
или
2) Дори когато сте във форма и сте силни , а ние сме трагични , пак ви бием , а какво оставаше за миналия сезон , когато бяхте много по-слаби от нас
Истината е гадна и боли , но това е положението , и Венци , и Коко са си мафиоти с главно "М" ;)
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 авг 2010 22:10

Viktor4o_Rs написа:E има ли още от вас , които смятат , че не ви легнахме миналата година и не ви помогнахме да се спасите ? Защото има 2 варианта :
1) Днес сте ни върнали жеста т.е. имало е уговорка
или
2) Дори когато сте във форма и сте силни , а ние сме трагични , пак ви бием , а какво оставаше за миналия сезон , когато бяхте много по-слаби от нас
Истината е гадна и боли , но това е положението , и Венци , и Коко са си мафиоти с главно "М" ;)

май ти липсват първите седем години :lol:

ако не вярваш,питай бат венци :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 авг 2010 22:15

Не виждам някакви аргументи да ме опровергаеш , а Венци просто може да го бара - и неговото време ще дойде ;)
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 авг 2010 22:24

Viktor4o_Rs написа:Не виждам някакви аргументи да ме опровергаеш , а Венци просто може да го бара - и неговото време ще дойде ;)

какви аргументи ве хахахахах
Давай доказателства или замълчи.аргументи хахахах,че всеки може да си интерпретира нещата както му е изгодно хахахахах

едит ето ти аргумент .Бяхме по добри от вас пролета,затова ви бихме.Днес една дузпа и обърна мача.Пък и сега сме , по слаби от пролета ;)
Последна промяна от kubik на 28 авг 2010 22:28, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 28 авг 2010 22:26

Няма какво да се заблуждаваме,истината е че сме много далече от турнирите.
Всичките игри до тук,ни бяха на мускули и мъка .много слаба средна линия ,която ако искаме да идем в европа,трябва да влезе в час.
Щом няма постоянство ,май ще седим там където сме,за отбор който не е обигран да се поставят такива цели е лошо.Ако другата година пак обиграваме други играчи,просто ще си останем с мечтите.ще ми се да вярвам,че това е заради стадиона,защото трябват средства.Но само със свободни агенти работата няма да стане.

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 28 авг 2010 22:46

Ето това е едно нормално мнение на човек който има нещо в главата, а не се занимава цял ден с това дали мача е уговорен и дали някой ще връща нещо. За Славия истината е абсолютно същата, само разликата е в това, че нашите мечти продължават вече 15 години. Желая Ви успех, но мисля че собствениците и на двата отбора ги интересуват други неща.

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 28 авг 2010 22:52

Viktor4o_Rs написа:Не виждам някакви аргументи да ме опровергаеш , а Венци просто може да го бара - и неговото време ще дойде ;)

Абе ти големия фен на Славия нещо май днес не стъпи на стадиона що така?
Изображение

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 28 авг 2010 22:54

loko-pd-fan написа:Няма какво да се заблуждаваме,истината е че сме много далече от турнирите.
Всичките игри до тук,ни бяха на мускули и мъка .много слаба средна линия ,която ако искаме да идем в европа,трябва да влезе в час.
Щом няма постоянство ,май ще седим там където сме,за отбор който не е обигран да се поставят такива цели е лошо.Ако другата година пак обиграваме други играчи,просто ще си останем с мечтите.ще ми се да вярвам,че това е заради стадиона,защото трябват средства.Но само със свободни агенти работата няма да стане.

Та ние халфова линия освен Ицо имаме ли?
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 авг 2010 22:56

tzloko написа:

Абе ти големия фен на Славия нещо май днес не стъпи на стадиона що така?

Защото съм от Русе ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”