Славия-Локо ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Tribune Bessica
Re: Славия-Локо ПД
След вчерашната игра срещу Литекс и препълненият стадион,съм сигурен,че няма да си тръгнем загубили от негостоприемния стадион за нас . Според мен Локомотив тази година има шанс за призовите места и за това си мисля,че със неповторимата черно-бяла публика,ще вземем 3те точки . Много са ми симпатични,но 1:2. Успех на Славия след 5ти кръг. Те поне са точни пичове. САМО ЛОКО
- Пловдив1926
- Контакти:
Айде сега симпатични, от Славия, само модератора им ми е симпатични. Винаги играем ужасно трудно на техния стадион, дано победим в събота, все пак като отбор сме доста по-добри от тях като футболни качества!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ванко_Ултраса написа:"Като крайни защитници по фланговете Джерами и Емил Аргиров
Майна, те са десни бекове - и двамата!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
локо пд написа:Ванко_Ултраса написа:"Като крайни защитници по фланговете Джерами и Емил Аргиров
Майна, те са десни бекове - и двамата!!!
Абе не ме интересува, само да не пусне пак малкия параход!

Братле знам, че са десни, но мисля че Джерами-то ще се справи и от ляво без проблеми.Ако трябва Кавдански ще го сложи там.

Аз няма да мога да дойда в София, ще се наложи да се справите без мен

-
- Контакти:
Хора моля ви се да напълним сектора за Гости за да можем да вдъхнем енергия на футболистите ни.Да се чустват все едно сме домакини тоя мач.Нека всеки който се колебае да ходи няма смисъл седим и да гледаме мача по телевизията ако евентуално го дават.Дано да има много наши фенове и подкрепим нашия любим отбор от все сърце ми се иска. 

- slavia_forever
- Контакти:
Tribune Bessica написа:Успех на Славия след 5ти кръг. Те поне са точни пичове
Благодаря, успех на по-добрия и дано всичко се реши на терена! В момента вие сте по-добри от нас. Дано да няма задкулистни игри, които само отново биха спасили Велев. Успех на Славия, но съм песимист, ако мача се играе.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Tribune Bessica
slavia_forever написа:Tribune Bessica написа:Успех на Славия след 5ти кръг. Те поне са точни пичове
Благодаря, успех на по-добрия и дано всичко се реши на терена! В момента вие сте по-добри от нас. Дано да няма задкулистни игри, които само отново биха спасили Велев. Успех на Славия, но съм песимист, ако мача се играе.
Не вярвам да има уговорки. Не вярвам,че е имало и миналият сезон

Играем с най-кривия за нас отбор, но вярвам, че можем да вземем 3т.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
- Tribune Bessica
LPFC_36 написа:Играем с най-кривия за нас отбор, но вярвам, че можем да вземем 3т.
Естествено,че можем! НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
0-2 или 1-3 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100