Къде продават такава публика?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Къде продават такава публика?
Само с "незадоволителни резултати" не съм съгласен. Евроучастие, борите се за титла, настоящи шампиони....какво по-задоволително...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Ами евроучастието ни маи е само участие
В първенството 2 равни и 2 победи като домакин мисля че не ни прилягат за амбициите !

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:5000, хехехе някой не може да брои
Къде е оня пич да слага точиците

- Irish stout
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Пловдив1926 написа:5000, хехехе някой не може да брои
Къде е оня пич да слага точиците![]()
Според мен сте поне 7 000 браво! ама без точици не е толкова сигурно
С точици и без точици, едно е да имаш продадени 3000 билета, друго е да са доста повече, нали

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Много хора, много ръце. Момчето иска да гледа гостуването на Славия и няма да му стигне времето да сложи точка на всички 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
братле, като гледам каква мизерия има на тая снимка не знам с какво се гордеем българите. (все едно гледаш некви снимки от Ирак, когато гледаш Лаута) И положението се пооправя, щото един от забогателите през прехода е решил да си направи отбор и да се пъчи от ложата... трагедия
[center]
[/center]

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Alex написа:братле, като гледам каква мизерия има на тая снимка не знам с какво се гордеем българите. (все едно гледаш некви снимки от Ирак, когато гледаш Лаута) И положението се пооправя, щото един от забогателите през прехода е решил да си направи отбор и да се пъчи от ложата... трагедия
Е, то нали вашия собственик е забогатял още преди прехода,с червените парички

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Да не се обиждат софиянците, но Пловдивските агитки сме доказали открай време, че сме номер 1. Няма значение Ботев или Локо. Дербито мисля, че също е по-добро. Единственото нещо, по което отстъпваме, когато говорим за двете дербита (Пловдивското и Софийското) е, че тяхното винаги е за челните места, а нашето е борба за оцеляване. Така беше последните години. Сега и в двата пловдивски отбора настъпват промени, и живот и здраве като се завърнем в "А" група, да докажем на цяла България кое дерби е номер 1.
П.С. Лично според мен вчера на "Лаута" имаше около 7000 души, а не както е споменато 5000.
П.С. Лично според мен вчера на "Лаута" имаше около 7000 души, а не както е споменато 5000.
- Tribune Bessica
БУЛТРАС написа:Да не се обиждат софиянците, но Пловдивските агитки сме доказали открай време, че сме номер 1. Няма значение Ботев или Локо. Дербито мисля, че също е по-добро. Единственото нещо, по което отстъпваме, когато говорим за двете дербита (Пловдивското и Софийското) е, че тяхното винаги е за челните места, а нашето е борба за оцеляване. Така беше последните години. Сега и в двата пловдивски отбора настъпват промени, и живот и здраве като се завърнем в "А" група, да докажем на цяла България кое дерби е номер 1.
+1000!! Нашето дерби винаги е било по-добро! По-добри хореографии,песни,повече хора по стадиона. Последното ни дерби се игра пред над 20 хиляди души на вашия стадион,а софийското беше пред 6-7 хиляди,но по медиите казваха,че на нашето имало 15 хиляди,а на софийското 10-12. КОМПЛЕКСАРИ! Как може на евромач на Цска да ходят 3-4 хиляди души? Ми знаете ли какво ще стане ако Локомотив или Ботев играят евромач в Пловдив? Стадион Пловдив няма да ни стигне

- Пловдив1926
- Контакти:
По-доброто на пловдивското дерби е, че е постоянно. Ако ще и утре да играем за купата, едните трети другите във В група пак ще има супер много заряд, пак ще има 15тина хиляди на стадиона, яка атмосфера, търкали по улиците и прекопаване на терена от играчите. Докато аз лично не мога да го разбера как цска и Левски правят един сезон уникално дерби с два страшно добри сектора и на следващата година все едно гледам Хебър Пазарджик срещу Родопа Смолян....