Къде продават такава публика?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Къде продават такава публика?

Мнениеот Пловдив1926 » 23 авг 2010 14:14

Само с "незадоволителни резултати" не съм съгласен. Евроучастие, борите се за титла, настоящи шампиони....какво по-задоволително...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

bongo
Контакти:

Мнениеот bongo » 23 авг 2010 14:23

Ами евроучастието ни маи е само участие :) В първенството 2 равни и 2 победи като домакин мисля че не ни прилягат за амбициите !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 авг 2010 15:29

Пловдив1926 написа:5000, хехехе някой не може да брои :)

Къде е оня пич да слага точиците :lol: :lol: Според мен сте поне 7 000 браво! ама без точици не е толкова сигурно ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 23 авг 2010 15:32

za nas e toj religiq написа:
Пловдив1926 написа:5000, хехехе някой не може да брои :)

Къде е оня пич да слага точиците :lol: :lol: Според мен сте поне 7 000 браво! ама без точици не е толкова сигурно ;)

С точици и без точици, едно е да имаш продадени 3000 билета, друго е да са доста повече, нали ;)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 авг 2010 15:56

Много хора, много ръце. Момчето иска да гледа гостуването на Славия и няма да му стигне времето да сложи точка на всички :)

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 авг 2010 19:04

братле, като гледам каква мизерия има на тая снимка не знам с какво се гордеем българите. (все едно гледаш некви снимки от Ирак, когато гледаш Лаута) И положението се пооправя, щото един от забогателите през прехода е решил да си направи отбор и да се пъчи от ложата... трагедия
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 авг 2010 19:28

Alex написа:братле, като гледам каква мизерия има на тая снимка не знам с какво се гордеем българите. (все едно гледаш некви снимки от Ирак, когато гледаш Лаута) И положението се пооправя, щото един от забогателите през прехода е решил да си направи отбор и да се пъчи от ложата... трагедия

Е, то нали вашия собственик е забогатял още преди прехода,с червените парички :lol: ,а за пъченето Батков няма равен.Е ,и той направи някои неща за вас - стадион,общежитие,изкуствен терен,нали така ? След две години няма да познаеш Лаута,ако всичко върви нормално.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 23 авг 2010 22:41

Да не се обиждат софиянците, но Пловдивските агитки сме доказали открай време, че сме номер 1. Няма значение Ботев или Локо. Дербито мисля, че също е по-добро. Единственото нещо, по което отстъпваме, когато говорим за двете дербита (Пловдивското и Софийското) е, че тяхното винаги е за челните места, а нашето е борба за оцеляване. Така беше последните години. Сега и в двата пловдивски отбора настъпват промени, и живот и здраве като се завърнем в "А" група, да докажем на цяла България кое дерби е номер 1.

П.С. Лично според мен вчера на "Лаута" имаше около 7000 души, а не както е споменато 5000.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 24 авг 2010 08:43

БУЛТРАС написа:Да не се обиждат софиянците, но Пловдивските агитки сме доказали открай време, че сме номер 1. Няма значение Ботев или Локо. Дербито мисля, че също е по-добро. Единственото нещо, по което отстъпваме, когато говорим за двете дербита (Пловдивското и Софийското) е, че тяхното винаги е за челните места, а нашето е борба за оцеляване. Така беше последните години. Сега и в двата пловдивски отбора настъпват промени, и живот и здраве като се завърнем в "А" група, да докажем на цяла България кое дерби е номер 1.

П.С. Лично според мен вчера на "Лаута" имаше около 7000 души, а не както е споменато 5000.

+1000!! Нашето дерби винаги е било по-добро! По-добри хореографии,песни,повече хора по стадиона. Последното ни дерби се игра пред над 20 хиляди души на вашия стадион,а софийското беше пред 6-7 хиляди,но по медиите казваха,че на нашето имало 15 хиляди,а на софийското 10-12. КОМПЛЕКСАРИ! Как може на евромач на Цска да ходят 3-4 хиляди души? Ми знаете ли какво ще стане ако Локомотив или Ботев играят евромач в Пловдив? Стадион Пловдив няма да ни стигне ;).

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 авг 2010 08:54

По-доброто на пловдивското дерби е, че е постоянно. Ако ще и утре да играем за купата, едните трети другите във В група пак ще има супер много заряд, пак ще има 15тина хиляди на стадиона, яка атмосфера, търкали по улиците и прекопаване на терена от играчите. Докато аз лично не мога да го разбера как цска и Левски правят един сезон уникално дерби с два страшно добри сектора и на следващата година все едно гледам Хебър Пазарджик срещу Родопа Смолян....

Върни се в “Локо Пловдив”