Къде продават такава публика?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Къде продават такава публика?
В момента и Ботев и Локомотив са с класи над всички останали публики в България и не само като песни и организация но и като вярност на феновете към отбора им без значение от противника и класирането винаги има поне 5000-6000 на стадиона
samobotev написа:В момента и Ботев и Локомотив са с класи над всички останали публики в България и не само като песни и организация но и като вярност на феновете към отбора им без значение от противника и класирането винаги има поне 5000-6000 на стадиона
Ще ми се да поспоря,но си прав към този момент ! При нас (за Левски говоря специално) много неща се случиха и ще отнеме време докато се "излекуваме"...да се надяваме до тогава вие да сте се върнали в "А" и да си ги мерим по трибуните - Наздраве!

- POPCORN
- Контакти:
офф тоя ивелинчо пак е бил интересен...Какво прави в България вече като е футболист на Белкбърн?Неговите глупости край нямат...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:офф тоя ивелинчо пак е бил интересен...Какво прави в България вече като е футболист на Белкбърн?Неговите глупости край нямат...
Като ви гледам посещаемостта не знам защо се засягаш!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Браво на майните ! За пореден път показаха какво означава да си фен и как се подкрепя отбора. С риск да ме оплуят, трябва да спомена и агитката на Ботев. Липсва ми много пловдивското дерби
колкото и да не навиждам глупостите извън терена. От столицата да не се обаждат на тема публика.

Абе хубаво имате големи агитки и добри фенове евала,но кажете ми защо всички се заяждате с нас феновете на шампиона ЛИТЕКС ? Ние сме малък град с население около 20 000 човека от тях 8 000 са пенсионери 3 000 деца кажете вие как да сме 5 000 на всеки мач ? За мен сме нормална публика за толкова малко градче , но поне сме верни и може 100 човека но винаги ни има при гостувания ! И ние се радвахме когато си напълнихме стадиона в евромачовете и подкрепяхме отбора 90 минути , но разберете че няма как в малък град като Ловеч всеки мач да събира по 5 000 ! Успех на всички отбори в четвъртак !
bongo написа:Абе хубаво имате големи агитки и добри фенове евала,но кажете ми защо всички се заяждате с нас феновете на шампиона ЛИТЕКС ? Ние сме малък град с население около 20 000 човека от тях 8 000 са пенсионери 3 000 деца кажете вие как да сме 5 000 на всеки мач ? За мен сме нормална публика за толкова малко градче , но поне сме верни и може 100 човека но винаги ни има при гостувания ! И ние се радвахме когато си напълнихме стадиона в евромачовете и подкрепяхме отбора 90 минути , но разберете че няма как в малък град като Ловеч всеки мач да събира по 5 000 ! Успех на всички отбори в четвъртак !
Ха, здрасти! Тежка е царската корона, а!
Нищо общо с града ти, пич. Ловеч е прекрасен град. Балканджиите са си свестни хора, яки българи. Проблема е, че отбора ти е ШАМПИОН! Силните дразнят, силните не ги обичат, да видиш силния унизен за дребните душици е свръх-наслада. Така е не само в България, няма нужда да укоряваме себе си, така е навсякъде. Света е пълен с комплексари. Така е било, така и ще бъде. Питай Левски и ЦСКА.
Няма нужда да го приемаш лично ти и останалите ловчанлий. При нас по същия начин ни поздравяваха от всевъзможни места, когато тръгнахме напред в началото на шампионския ни сезон - колко добре играем, колко заслужаваме и ние да "водим хорото" и т.н. С приближаването на шампионската титла, най-желаната и мечтана за един фен, опозицията ставаше все по-жестока. От най-симпатични и желани, станахме най-плюти и гонени.
Подкрепяйте си отбора, дръжте си на ръководството, което прави всичко най-добро за него и не берете излишни грижи. Бъдете готови да ви търсят и най-малкия недостатък. Ще ви намират "цаката" за щяло и нещяло. Ядниците не са болшинство, но са кресливи.
Всеки, тръгнал към върха го чака същото. А застане ли там, става още по-жестоко.
ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ В ЧЕТВЪРТЪК!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Тоше и на мен приятел ми се иска на всеки мач да сме поне 5000 ама уви просто това са възможностите в момента ! Малък град сме и нямаме повече ресурс ! За всеки мач патуват по 1 автобус фенове от София , но това са 40 човека , но поне сме верни на клуба дори когато сме в положение като сега ( слаба форма и незадоволителни резултати ) ! Погледни ЦСКА сърдят се на хората който издържат клуба че за момента няма резултати и ходят по 1 000 човека на мач,а подобна беше картината и с Левски миналата година там също бяха недоволни от Батков и ходеха по 1 000 човека на мач ! Ние падаме бие все сме си едни и същи на стадйона и знаем че ако не е Гриша Ганчев просто пак слизаме кадето сме били 40 год. , затова малко но верни