flashfreak написа:Абе не му обръщайте внимание, и да видите как ще си затраеКато влезне един-два пъти и види, че никой не му е отговорил и ще си се върне в дупката. Ама така му правите кефа, чувства се важен, че разбираш ли темата му става 30 страници и си вика "Еййй жегнах ги тея буфери !"
Не му обръщайте внимание и ще отмине като януарски грип и няма да ви тормози
Аз откога казвам: "Да не ми се обръща внимание, за да не се чувствам значим". Тук само да се появя и толкова субекти, ме карат да се чувствам така! Хайде бе хора, моля ви, не ми пишете, недейте да се занимавате с мен! Нали съм какъв ли не, затова, че пиша толкова "лъжи". Приемете, че Локомотив Пловдив, не е производна на Велбъжд, че е напълно реален шампион и че е отбор с Национални и Европейски традиции. Приемете и че Локо Пд, има най-многобройната публика (около 3500 човека, средно всеки мач), и в същия момент приемете, че Локомотив Пловдив е и най-обичания отбор. От друга страна, нали казвате, че съм фен на Ботев, с няколко ника, въпреки че съм доказал обратното, пред ваш привърженик, който е уважаван от вас тук. Недейте моля ви се, с такива хора като мен, да се занимавате, а на воля творете смислени изложения, с постоянни доказателства, факти и аргументи, колко голям "Пловдивски гранд" сте и бъдете щастливи, със славното настояще на вашия клуб, без да обръщате внимание, на моите постове.