Локо Пд - Литекс извън ефир !

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LPFC1936*
Контакти:

Re: ШОК! Локо Пд - Литекс извън ефир !

Мнениеот LPFC1936* » 17 авг 2010 01:19

Kур ...

1.Преместването на мача ми попречи да съм на стадиона, а сега и по тв-то няма да ги дават ! А по радиото мачовете не ни вървят добре тръпка до край ! УСПЕХ ПОДКРЕПЕТЕ МОМЧЕТАТА ! :cry:

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 17 авг 2010 01:30

хаха много правилно казано че дори на феновето на Славия няма да им се гледа мача , камоли другите хора !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
r00t
Контакти:

Мнениеот r00t » 17 авг 2010 01:52

Супер ще е ако не го дават!
Този обновен стадион има нужда да се напълни и осигури подходяща атмосфера за дербито в челото.

смит
Контакти:

Мнениеот смит » 17 авг 2010 03:26

много сте елементарни ,да не кажа прости.мач не може да се премести ако няма съгласие и на двата отбора,пробг нямат нищо общо с това.за литекс е ясно ,че ще искат.а локото явно просто не искат мача да се дава по телевизията и затова е преместен точно когато е мача на левски.всеки сам да се сеща и да си прави заключения защо не искат да се предава пряко по тв-то.мисля си че ще е нещо от рода на 3-3 или 4-4 мача.то ще се разбере когато излезат коефициентите
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2UkdHPWhHg[/youtube]

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 авг 2010 06:06

смит написа:много сте елементарни ,да не кажа прости.мач не може да се премести ако няма съгласие и на двата отбора,пробг нямат нищо общо с това.за литекс е ясно ,че ще искат.а локото явно просто не искат мача да се дава по телевизията и затова е преместен точно когато е мача на левски.всеки сам да се сеща и да си прави заключения защо не искат да се предава пряко по тв-то.мисля си че ще е нещо от рода на 3-3 или 4-4 мача.то ще се разбере когато излезат коефициентите

не мисля че локото не са искали мача да не се дава по тв. тв правата носят добри пари поне миналата година тази ги намалиха но сигурно пак ще са добри парите мисля че примерно литекс взеха над 400 000 миналата година за миналата година което не е малко а иначе от фенска гледна точка наистина е по добре
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Loko_Maina
Контакти:

Мнениеот Loko_Maina » 17 авг 2010 07:56

България е страна на абсурдите.
В неделя ще гледаме Левски /който си го гледаме под път и над път/ и един абсолютен, завършен и напълно селски отбор на мангала Цонко, който не става и за ниво Б група /справка снощния мач с Локо София/.
И всичко това е направено с цел да не се гледа дербито на НЕСОФИЙСКА България- шампионът гостува на лидера в класирането!!!
Такова нещо дори комунистите не си позволяваха!!!
А гледайте сега цонковите патерици и се кефете на футбола с мар ка БГ!!!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 17 авг 2010 08:07

Баш пък ШОК. Изкара ми акъла

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 17 авг 2010 08:43

Очевидно Локо не искат да им се предава мачът по ТВ. В противен случай щяха да настояват да се играе в събота, или ако се мести за неделя да се осигури ТВ излъчване.

Левски-Каварна е сто пъти по-смотан мач.

Ще се изкефя Локо да бият, защото иначе веднага ще тръгнат приказки, "скирха от зрителите това и онова..." и Сашодиковщини.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 17 авг 2010 08:58

Според мен е по добре ,че няма да го дават по тв,така ще отидат повече фенове които ще подкрепят отбора,а пък ако можете и да треснете измисленното отборче на Г.Г. ще е още по хубаво. Успех на Локото.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2010 09:00

емо73канар написа:Според мен е по добре ,че няма да го дават по тв,така ще отидат повече фенове които ще подкрепят отбора,а пък ако можете и да треснете измисленното отборче на Г.Г. ще е още по хубаво. Успех на Локото.

Благодаря за пожеланията. За съжаление хич не са измислен отбор Литекс, ами си имат яко селекция, треньор и пари зад гърба си. Дано фактора публика наистина наклони везните в наша полза.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”