Локо Пловдив отново начело!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОСТАНА ПЪРВИ СЛЕД ТРЕТИЯ КРЪГ !!!

Мнениеот staria » 16 авг 2010 00:28

Roger_Federer написа:
Оф,така е момчета,тежко е.Дръжте си го Карвальо,да си играе при вас момчето и после в чужбина.Ако Локо Пд продължава да играе успешно може спокойно да играте в Европа,ще е добре,има добър отбор.Само треньора не харесвам,ама това си е лично мнение.

Не можеш да си представиш в каква грешка си за треньора. Иначе дано не се изложите с тези уелсци, че при вас кризата май наистина е сериозна.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 16 авг 2010 00:30

staria написа:
Qu1cky написа:Още е рано да се говори за позициите ни в крайното класиране , но аз лично ще бъда мн доволен на 3-5 място

На мен не ми пука на кое място сме. В момента ме интересува само базата и стадиона. Най-важното е тази година да изиграем първия мач на осветление на Лаута. Ако лятото започне и строежа на фенската трибуна....

точно това е и моето мнение най-важно е стадиона!! едно прилично място в класирането не е излишно.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 16 авг 2010 00:30

Qu1cky написа:
staria написа:
Qu1cky написа:Още е рано да се говори за позициите ни в крайното класиране , но аз лично ще бъда мн доволен на 3-5 място

На мен не ми пука на кое място сме. В момента ме интересува само базата и стадиона. Най-важното е тази година да изиграем първия мач на осветление на Лаута. Ако лятото започне и строежа на фенската трибуна....

точно това е и моето мнение най-важно е стадиона!! едно прилично място в класирането обаче не е излишно.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 16 авг 2010 00:35

Gonzo0009 написа:Браво на Локо и успех срещу Литекс

Мерси. Успех и на вас!

Реално ако си говорим, отбора има нужда от още време за обиграване. Съгласен съм и с мнението на "стария" - и за мен по важно в момента е стадиона и базата да се оправят. Сигурен съм, че паралелно с това Коко мисли и за отбора. Чакаме развитие по транфера на Фуртадо и може би още някой. :roll: Каквото и да стане се вижда, че отбора като цяло се развива в положителна посока, което е най-важно, и на нас ни остава само да се раваме и да го подкрепяме само както ние знаем и можем.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 16 авг 2010 01:52

staria написа:

До колкото знам , Трибуна Бесика ще се направи след като се направи осветлението.Началото и към края на зимата мисля че трябва да е готова ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 авг 2010 06:40

Честито за това ,че сте първи ;)

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 16 авг 2010 08:10

Коронясваите ги за шампиони. Щом са първи 3 кръг ! Това е невероятно постижение !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Incroyant
Контакти:

Re: Локо Пловдив отново начело!

Мнениеот Incroyant » 16 авг 2010 14:13

Във временото класиране след цели 3 кръга Локо е водач ! Защо ли обаче , в класирането по популярност за Пловдив нещата стоят по-иначе ?http://simvoli.hitarpetar.bg/results/plovdiv ... 8-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 авг 2010 14:19

Incroyant написа:Във временото класиране след цели 3 кръга Локо е водач ! Защо ли обаче , в класирането по популярност за Пловдив нещата стоят по-иначе ?http://simvoli.hitarpetar.bg/results/plovdiv ... 8-)

Много просто, защото впрягате всички средства, преди всичко, нередовни, за да си осигурите някаква имагинерна победа, макар и в интернет, след като напоследък футболната победа е непозната за вас.

По същата причина пишете с по няколко ника (в случая 3) по едни и същи теми, за да се убедите колко сте много, нали :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2010 14:36

В анкетката нямаше проблем да се гласува колкото пъти искаш от един компютър. Триеш кукитата и си готов. Така спечелихте и вие, с 2000 гласа заняколко часа натракани от трима души. За това писахме и аз и Пловдиврам на нашите хора да не се занимават с глупости. Анкетата беше смислена преди да се пусне статията в спортал и всички лапетии от форумите да се юрнат да гласуват за да може техния отбор да спечели. Тогава бяхме трети след стария град и тепетата. Което е показателно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”