Тая защо започва да копира Селския?
http://www.blitz.bg/sport/article/22034
Гергов бесен на Галя, че му иска 4 милиона лева
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гергов бесен на Галя, че му иска 4 милиона лева
Пълни глупости. Такива набедени "медии" освен клюки и глупости друго не пишат. Гергов е в Италия, връща се утре, понеделник има среща с топалова. Кви 4 милиона кви пет лева, болни журналистически мозъци, нищо повече.
- LocoMotion
Че да не би такъв отбор като "Локомотив Пловдив" да струва по-малко от 4 милиона лева! Само името струва повече! Без да гледаме материални активи, пасиви, стойност на футболистите в момента! Ако този прост комунист, селянин -свинар Гергов, член на БСП и Висшия и съвет,пръв приятел на Първанов, не може да оцени това, то той няма място в този отбор! "Локомотив Пловдив+ винаги е бил отбора на народа в Пловдив, винаги отбор на опозицията! За мен по-добре Галя да остане, отколкото персони със съмнителен бизнес, съмнителни морални достойнства! По-добре да изпаднем, но да не станем новата АФД"Тракия"Пловдив! 

Текста е изсмукан от пръстите .
ЖУРНАЛИСТИ-ТЕРОРИСТИ !
ЖУРНАЛИСТИ-ТЕРОРИСТИ !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
Нека ви вземе , но е стиснат и не обича много да дава , а само да пребира !
Гергов е комунист ,но не е прост.Сега се прави на луд заради това ,че сумата била нереално висока според него.Защо не реагира по рано ,а чак сега?!Още в началото на разговорите е била обявена въпросната сума.Като не му изнася цената , защо направи пресконференцията с феновете?Според мен сделка няма да има, защото Гергов е осъзнал ,че няма да може да използва публиката на Локомотив Пловдив за партийните си и лични цели.Не мисля , че ни трябва такъв собственик.
niko1,
Що се нервиш за глупости?! За да се подобри Локомотив нещо трябва да се промени. Търси се промяната. Не партийни, икономически или други обвързаности. Това е тема на онези, които са импотентни за новото. Те не искат промяна в Локомотив и постоянно правят паралели между селската си мъка ДХ и нашата ГТ , ровейки в боклука. В момента ние нямаме проблем с Гергов, интереса му към нас ни е само в плюс. Проблема е ГТ, от която сме единствено в минус.
Няма нужда да обръщаме внимание на всяка жлъч по наш адрес. Търсим добрата новина, която просто чака някой да я намери;)
Един е на света!
Що се нервиш за глупости?! За да се подобри Локомотив нещо трябва да се промени. Търси се промяната. Не партийни, икономически или други обвързаности. Това е тема на онези, които са импотентни за новото. Те не искат промяна в Локомотив и постоянно правят паралели между селската си мъка ДХ и нашата ГТ , ровейки в боклука. В момента ние нямаме проблем с Гергов, интереса му към нас ни е само в плюс. Проблема е ГТ, от която сме единствено в минус.
Няма нужда да обръщаме внимание на всяка жлъч по наш адрес. Търсим добрата новина, която просто чака някой да я намери;)
Един е на света!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
А колко трябва да иска

kalo написа:А колко трябва да иска![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не повече от един лев!Останалите 4 милиона ,без левчето, за селекция!
Туше написа:niko1,
Един е на света!
Туше,
не си ме разбрал.Не се нервирам.Просто обяснявам ситуацията.И аз съм за промяната ,защото е належаща!Да речем , че имам малко повече информация по случая с Гергов...Няма място за никакъв паралел между на сагата на жълтите несретници и нашата "продажба" .Между другото нашите ще спят и ще се хранят в Слънчев ден от 02.02.2009 до 13.02.2009 за сметка на Гергов.Но май ще е само това.Има и друг вариант за промяна...Галя е решила твърдо да продава и да не реализира повече загуби за нея с издръжката на Локомотив.Дано се случи нещо в тази посока и да е за добро!!!