Монологът на стадион “Пловдив”

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

1936-1988
Контакти:

Re: Монологът на стадион “Пловдив”

Мнениеот 1936-1988 » 30 яну 2009 16:27

Славчо е недостоен кмет,радвам се че не гласувах за него..а на следващите избори с две ръце ще дам гласа си против него!

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 30 яну 2009 16:29

d-o-d-o написа:
Blacksea13 написа:Имам инф-я от човек в ръководството,че ще е готов 2011.Дано и в Пловдив направят нещо подобно,за да имат самочувствие и отборите от Прованса,а не само софийските ”грандове”

Дано да си прав и дано този красив стадион не е последният красив нов и модерен в БГ дано във всеки град всеки отбор да се гордее със стадион като този но май ще си остана с мечтите

А и изискванията на Уефа ще стават все по-жестоки, много скоро доста отбори ще трябва да ходят да играят мачовете си в Бургас или София, защото стадионите им няма да имат лиценз, съвсем скоро и осветлението ще е задължително на всеки стадион, да не говорим за зали за пресконфернция, за журналисти и т н. на повечето стадион у нас има някакви кабинки, просто да дават тия бази на клубовете и това е решението, да видим ще свърши ли тази работа Перукара, който все ообещава
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 30 яну 2009 17:05

fcb написа:айде дай го ти на концесия без документи.АЙДЕ НАПИшИ КАКВО щЕ НАПРАВИш ТИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ АКО СИ КМЕТ И КАК щЕ ДАДЕш НЕщО НА КОНЦЕСИЯ БЕЗ ДОКУМЕНТ щЕ ВЪОБщЕ СЪщЕСТВУВА.щОТО СЕ ПРАВИТЕ НА МНОГО ОТВОРЕНИ АМА КОНСТРУКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НЕ ДАВАТЕ.СЛАВчО ПОНЕ ПРОБВА,НО СЕ ВИДЯ чЕ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ.

Не е така! Стадиона първо трябваше да се деактува от държавна в общинска собственост, после да се обяви търг за концесия. Комундрелата Тодор Петков го предупреди многократно, че Славчо в момента прави много голям гаф, само че май последния беше оглушал. Така и стана, тръгнаха дела, които ще свършат най-рано през 2011-та...

Знаеш ли какво би си помислил обикновен човек, когато се действа така прз просото? Че някой ще вземе комисионна. Моето мнение обаче е по-друго. Обяснявам си факта с простотия и некадърност. Зорлен да се въвлечеш в такива дела, трябва генерално да си изтряскал...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 яну 2009 17:15

Начина по който оставиха този стадион да се руши е едно от най-големите престапления в най- новата история на Пловдив! Безхаберие и късогледство вместо стадион мечта имаме кошмарно распадащ се гигант който всеки момент чакам да чуя че ще се превърне в някой нов мол или паркинг! Не отива на този велик град да няма стадион и зала красавци! Отборче като Черноморец Бургас се шири на стадион мечта а наще момчета тъпчат калта! Позор за този спортен град!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 31 яну 2009 12:04

veselinpd написа:
Jimmy8 написа:
veselinpd написа:По-малоумна статия не съм чел през живота си. Да не говорим пък колко неграмотно е написана, явно някакво лапе си играе на "направи си сайтче"

Едва ли има по-малоумен от тебе,така че не драскай ами отивай да си дишаш лепилото някъде!Такива като тебе само това ги вълнува.Нещастник.

Хаха да не би ти да си писал статията? Да не те засегнах нещо? Айде стига вече. Всеки в тая държава смята че е достатъчно способен, за да пише статии, дори и да е неграмотен, да коментира футбол, макар единствения му допир с тоя спорт да е ритане на поляната и гледане на мачове по ТВ-то, изобщо аман от "разбирачи". Не разбрах кво се засягаш само. Честно казано не мисля, че ти си писал статията, коментарите са ти достатъчно грамотни, тъй че се съмнявам. Относно темата за стад. Пловдив мога да ти кажа само, че живея близо до стадиона, често бягам на Гребната и всеки път когато го погледна сърцето ми се свива, защото знам, че скоро ще рухне ако не се направи нещо. Имам много повече инфо от келеша, написал малоумната статия, но не съм тръгнал да се правя на интересен. Нека оставим тая работа на хората, които наистина могат да я вършат.

Есстествено че не съм я писал,не съм журналист :lol: .А на този стадион са минали най-хубавите мигове в живота ми.За съжаление всичко остана в миналото без шансове да се повтори,като гледам как се руши една светиня.А статията е много силна.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Локо Пловдив”