Локо Пловдив е нашето име, Локо Пловдив това сме ние!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Локо Пловдив е нашето име, Локо Пловдив това сме ние!

Мнениеот kokic1986 » 08 авг 2010 11:29

Локото игра много добре - очевидно пак добра селекция са направили ;) Стадиона започва да добива нормален вид - феновете отново подкрепят до последно и се дерат със все сила . Това ще бъде добър сезон за Локото - а то и няма как да е иначе с живата легенда Христо Бонев начело !

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 08 авг 2010 11:55

Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 08 авг 2010 11:59

Boksiorcheto написа:Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза ;).

Тази година ще сте препани камък за всички отбори , ако продължавате с тази игра! Надявам се да завършите 2-ри , след Левски. :)

Rayado
Контакти:

Мнениеот Rayado » 08 авг 2010 12:03

Абсолютно заслужена победа на Локо, много добра и разнообразна игра.. Ама хайде спрете с това съдията ни поряза.. писна ми каквото и да стане в БГ "футбола" , дори и 5 задни ножици да е имало в мача първото нещо е : съдията много ни поряза.. гледайте малко футбола и му се радвайте, имам чувството, че цял мач само по съдията зяпате (става дума не само за публиката на Локо, а за 99% от хората, гледащи и занимаващи се с футбол в България!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 авг 2010 12:29

Локомотив от Пловдив е отбор,който аз безкрайно много уважавам не отвчера,а от наистина много време ;) Продължавайте с добрите игри и само НАПРЕД И НАГОРЕ ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 08 авг 2010 12:49

Rayado написа:Абсолютно заслужена победа на Локо, много добра и разнообразна игра.. Ама хайде спрете с това съдията ни поряза.. писна ми каквото и да стане в БГ "футбола" , дори и 5 задни ножици да е имало в мача първото нещо е : съдията много ни поряза.. гледайте малко футбола и му се радвайте, имам чувството, че цял мач само по съдията зяпате (става дума не само за публиката на Локо, а за 99% от хората, гледащи и занимаващи се с футбол в България!

Аз съм много радостен от победата,но наистина ни поряза. Това няма значение вече ;).

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 08 авг 2010 12:50

Linkin_Park написа:
Boksiorcheto написа:Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза ;).

Тази година ще сте препани камък за всички отбори , ако продължавате с тази игра! Надявам се да завършите 2-ри , след Левски. :)

Чул те господ,но ще съм доволен и на 3тото място ;).

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 08 авг 2010 13:34

Локо (Пд) би Черно море. Де Карвальо герой за пловдивчани (ВИДЕО)
http://ring.bg/lokomotiv_plovdiv/loko-p ... o-tuk.html
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
drakona96
Контакти:

Мнениеот drakona96 » 10 авг 2010 22:10

s tozi klip pokazva me 4e vina gi podkrepqme na6iqt lubim otbor v trudni i dobri momenti aide loko naped za da presledvame vtora titla za otbora

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 11 авг 2010 01:11

Напълно безсмислена тема!
Вече има отворена тема, която е специално за нас феновете.
Като има нещо да обсъждаме или клипове разни пишете там...сега какво всеки ден за щяло и нещяло нова тема ли ще отваряме?!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”