Локо Пловдив е нашето име, Локо Пловдив това сме ние!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пловдив е нашето име, Локо Пловдив това сме ние!
Локото игра много добре - очевидно пак добра селекция са направили
Стадиона започва да добива нормален вид - феновете отново подкрепят до последно и се дерат със все сила . Това ще бъде добър сезон за Локото - а то и няма как да е иначе с живата легенда Христо Бонев начело !

- Boksiorcheto
Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
-
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза.
Тази година ще сте препани камък за всички отбори , ако продължавате с тази игра! Надявам се да завършите 2-ри , след Левски.

Абсолютно заслужена победа на Локо, много добра и разнообразна игра.. Ама хайде спрете с това съдията ни поряза.. писна ми каквото и да стане в БГ "футбола" , дори и 5 задни ножици да е имало в мача първото нещо е : съдията много ни поряза.. гледайте малко футбола и му се радвайте, имам чувството, че цял мач само по съдията зяпате (става дума не само за публиката на Локо, а за 99% от хората, гледащи и занимаващи се с футбол в България!
Локомотив от Пловдив е отбор,който аз безкрайно много уважавам не отвчера,а от наистина много време
Продължавайте с добрите игри и само НАПРЕД И НАГОРЕ ! ! !

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Boksiorcheto
Rayado написа:Абсолютно заслужена победа на Локо, много добра и разнообразна игра.. Ама хайде спрете с това съдията ни поряза.. писна ми каквото и да стане в БГ "футбола" , дори и 5 задни ножици да е имало в мача първото нещо е : съдията много ни поряза.. гледайте малко футбола и му се радвайте, имам чувството, че цял мач само по съдията зяпате (става дума не само за публиката на Локо, а за 99% от хората, гледащи и занимаващи се с футбол в България!
Аз съм много радостен от победата,но наистина ни поряза. Това няма значение вече

- Boksiorcheto
Linkin_Park написа:Boksiorcheto написа:Благодарско за пожеланията от феновете на другите отбори. Сега гледам повторението на мача,защото от стадиона не се виждаха спорните ситуации и да ви кажа съдията доста ни поряза.
Тази година ще сте препани камък за всички отбори , ако продължавате с тази игра! Надявам се да завършите 2-ри , след Левски.
Чул те господ,но ще съм доволен и на 3тото място

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Локо (Пд) би Черно море. Де Карвальо герой за пловдивчани (ВИДЕО)
http://ring.bg/lokomotiv_plovdiv/loko-p ... o-tuk.html
http://ring.bg/lokomotiv_plovdiv/loko-p ... o-tuk.html
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
s tozi klip pokazva me 4e vina gi podkrepqme na6iqt lubim otbor v trudni i dobri momenti aide loko naped za da presledvame vtora titla za otbora
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Напълно безсмислена тема!
Вече има отворена тема, която е специално за нас феновете.
Като има нещо да обсъждаме или клипове разни пишете там...сега какво всеки ден за щяло и нещяло нова тема ли ще отваряме?!
Вече има отворена тема, която е специално за нас феновете.
Като има нещо да обсъждаме или клипове разни пишете там...сега какво всеки ден за щяло и нещяло нова тема ли ще отваряме?!