отборът на Пловдив написа:Честита победа на всички черно-бели фенове.....и наздраве!
Супер победа, супер Локомотив, супер Карвальо!
КОКО ДИНЕВ - НАЙ-ВЕЛИКИЯ!

И само Левски!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
отборът на Пловдив написа:Честита победа на всички черно-бели фенове.....и наздраве!
azzaro написа:track.and.field написа:, Вие на "poppers" ли сте, кво ? Почакайте още 2-3 кръга да поиграете с малко по-силен отбор, защото в момента Черно Море , без да се обиждат феновете им , не е много добър атестат за проверка на качевствата на футболистите Ви. Ако има постоянство ще дойдат и резултати. Не бива да изпадате в прибързана еуфория,както това важи и за феновете на Левски! Успех , защото винаги сте ми били по - симпатични от "Ботевъ".
Еми Ще видите като доидете на лаута какво е !!! Сигурен сам,че срещу ЦСКА,Левски и Литекс ще направим много добри мачове,защото срещу силните отбори играем по добре!!!
botkata написа:отборът на Пловдив написа:Честита победа на всички черно-бели фенове.....и наздраве!
честита да е,ама заглавието е малко смешно и твърде емоционално
![]()
до други ден няма да сте.
И само Левски!
Tribune Bessica написа:FC_LEVSKI написа:Моля като не сте в час с агитката ни не ни коментирайте повече във ваще теми...Струва ми се почнахте да говорите на изуст и пишите неща които ги четете в ***...
Нека бъдем по-сериозни и "колегиални"...Левски винаги е имал СИЛНА подкрепа и каквото и да пишите и мислите не може да промените това!
Излагаш се. Нали ви гледам мачовете. Нали бях в София срещу вас,когато ни бихте 2:0. Та ние бяхме колкото вас. Гледах след това повторението и не се чухте. Сами си правете изводите. Сега имате здрава подкрепа,защото отборът върви,но какво ще стане ако запишете 2-3 слаби мача?
Tribune Bessica написа:FC_LEVSKI написа:
Някой да е казал,че сме спрели да воюваме с Борат???Нищо подобно просто в момента по се набляга на подкрепата на отбора отколкото плюенето по мършата...Които са в час с нещата си знаят...
FC_LEVSKI написа:Tribune Bessica написа:FC_LEVSKI написа:Моля като не сте в час с агитката ни не ни коментирайте повече във ваще теми...Струва ми се почнахте да говорите на изуст и пишите неща които ги четете в ***...
Нека бъдем по-сериозни и "колегиални"...Левски винаги е имал СИЛНА подкрепа и каквото и да пишите и мислите не може да промените това!
Излагаш се. Нали ви гледам мачовете. Нали бях в София срещу вас,когато ни бихте 2:0. Та ние бяхме колкото вас. Гледах след това повторението и не се чухте. Сами си правете изводите. Сега имате здрава подкрепа,защото отборът върви,но какво ще стане ако запишете 2-3 слаби мача?
Пич и аз съм бил в Пловдив срещу вас и съм ви виждал 65-70 мин. да си тръгвате тъй,че недей да си мислиш,че сте най-верните...уважавам ви и не искам да се разправям точно с ваз за подобни моменти тъй,че нека спрем до тук...
(ако мислиш,че говоря празни приказки,говоря за мача есента 2006 когато ви бихме май с 3:1 или нещо такова...)
Xapu1936 написа:mom4eta ot levski nqmam nishto protiv vas po simpati4ni ste mi ot prasetata oba4e nemoje da govorite za dembele zashto ot nashiq klub toi stana golqm tova vaji i za kamburov gonzo su6to miliev su6to i nashte mom4eta sa mnogo pravi kato ni bihte 2-0 nei bqhme kolkoto vas i kogato otbora vi ne vurvi na gerena ima 1000 4oveka dokato pri nas ne bilo nikoga taka tova absoluten fakt
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта