ЛОКО ПД - Черно море
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: ЛОКО ПД - Черно море
Пловдив1926, от всичко описано като подобрения, седалките и входовете са нещо ново. Другото си е чиста козметика и мерки за безопасност, без да има нужда от намесата на УЕФА. А са по техни изисквания, точно поради същите причини. Определено един бетон, боя, нови седалки и визията е коренно различна. Понеже сега ще има подскочили, припомнете си колко омаловажавахте изливането на бетона на нашата трибуна когато КЦМ и Панаира дадоха пари. Е сега правите същото и тръбите, че е супер. Колкото и да си говорим е козметика и на двата стадиона, но ако се окаже достатъчна да се покрият определени критерии, лошо няма. Лично аз бих се радвал на нови стадиони, но това засега е в сферата на мечтите. Само нещо, което на всичко направено определено е като изсрано. Буквата "М" е прекалено разкрачена, спрямо останалите. Може би има някакъв умисъл, но определено на пръв поглед повече прилича на претупана работа.
- Lauta-Army
- Контакти:
Дано утре бием
Хари1936 момче ти май живееш за статистиката момче! Локото ги уважавам, обичам ви и града но повече обичам Морето
моята прогноза за мача е всякъква
1Х2 последните години сме били, по-силни като отбор но в Пловдив нещо неможем да ви бием. Сега сме 2 пъти по-силни от предния сезон вие по слаби от него, НО пак играем в Пловдив.
Харинце Варна вече е повече по население от Пловдив, но като няма желаещи да подкрепят спорта във града какво да правим? да насилваме хората да обичат нещо ли? по добре малко но качествено!
АЙДЕ със здраве дано стане хубав мач, и тези които ще са на него да пият едно за мене

Харинце Варна вече е повече по население от Пловдив, но като няма желаещи да подкрепят спорта във града какво да правим? да насилваме хората да обичат нещо ли? по добре малко но качествено!
АЙДЕ със здраве дано стане хубав мач, и тези които ще са на него да пият едно за мене

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Утре ще е идеално на обновения стадион.
Надявам се да победим! 

morqche написа:Хари1936 момче ти май живееш за статистиката момче! Локото ги уважавам, обичам ви и града но повече обичам Моретомоята прогноза за мача е всякъква
1Х2 последните години сме били, по-силни като отбор но в Пловдив нещо неможем да ви бием. Сега сме 2 пъти по-силни от предния сезон вие по слаби от него, НО пак играем в Пловдив.
АЙДЕ със здраве дано стане хубав мач, и тези които ще са на него да пият едно за мене![]()
Искаш да кажеш,че в момента сме по-слаби,отколкото при Г.Т. , а вие сте двойно по-силни? Що не вземеш да потънеш в морето?!И аз съм пристрастен в мненията за отбора си,но ти си смешно-жалък...
Много важен мач. Вземем ли го, ще играем спокойно и разкрепостено следващите мачове и ще съберем доста точки. Ако ли не, наште ще налеят "гипса", ще вземат да мислят за кошмарния изминал сезон и ще стане мазало.... Затова вярвам в момчетата, публиката и бате Зум, да поставим едно добро начало на сезона... Прогноза 2:1 за нас.
-
- Контакти:
Времето на Кумунизма отмина братлета от Пловдив, нямам нищо притив отбора ви ,но вече старите лаври ги забравете , защото е по зле за футбола като цяло
,Имайки предви селекцията на Черно Море ,която не е според мен на нужното ниво все още ,смятам че просто нямате шансове освен ако не ви подпрат по някакъв начин, което Йорданов съм сигурен , че няма да си позволи

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
irko_petkov написа:Времето на Кумунизма отмина братлета от Пловдив, нямам нищо притив отбора ви ,но вече старите лаври ги забравете , защото е по зле за футбола като цяло,Имайки предви селекцията на Черно Море ,която не е според мен на нужното ниво все още ,смятам че просто нямате шансове освен ако не ви подпрат по някакъв начин, което Йорданов съм сигурен , че няма да си позволи
![]()
![]()
Какво точно имаш предвид с това "времето на кУмунизма..." ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
irko_petkov написа:Времето на Кумунизма отмина братлета от Пловдив, нямам нищо притив отбора ви ,но вече старите лаври ги забравете , защото е по зле за футбола като цяло,Имайки предви селекцията на Черно Море ,която не е според мен на нужното ниво все още ,смятам че просто нямате шансове освен ако не ви подпрат по някакъв начин, което Йорданов съм сигурен , че няма да си позволи
![]()
![]()
За кУмунизма не знам,но ВИЕ все още сте никои,за да се точите за сигурна победа на стадион,където победа нямате,доколкото знам.Колкото и зле да ни беше отбора-все ви биехме.Сега разликата е,че отборът ни е изграден от доста класни играчи.Доста е вероятно утре те да започнат да се сработват именно срещу вас...и ако това стане,след мача никой от вас няма да се пъчи по форумите.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
sorcererals написа:Пловдив1926, от всичко описано като подобрения, седалките и входовете са нещо ново. Другото си е чиста козметика и мерки за безопасност, без да има нужда от намесата на УЕФА. А са по техни изисквания, точно поради същите причини. Определено един бетон, боя, нови седалки и визията е коренно различна. Понеже сега ще има подскочили, припомнете си колко омаловажавахте изливането на бетона на нашата трибуна когато КЦМ и Панаира дадоха пари. Е сега правите същото и тръбите, че е супер. Колкото и да си говорим е козметика и на двата стадиона, но ако се окаже достатъчна да се покрият определени критерии, лошо няма. Лично аз бих се радвал на нови стадиони, но това засега е в сферата на мечтите. Само нещо, което на всичко направено определено е като изсрано. Буквата "М" е прекалено разкрачена, спрямо останалите. Може би има някакъв умисъл, но определено на пръв поглед повече прилича на претупана работа.
Май някой друг "подскача"

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg