Ще има ли сили Локомотив Пловдив за място в тройката ?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Ще има ли сили Локомотив Пловдив за място в тройката ?!

Мнениеот batbozho » 30 юли 2010 01:29

За 3-то място незнам,но предполагам че ще намерим място в 6-та.Което с тоя нов,млад и преспективен отбор ще е добро постижение за момента.Догодина живот и здраве с запазване на отбора ще атакуваме сигурно и по-горни места.
Но за нас е най-важно ремонта на стадиона да върви по план и да не прекъсва.След тази част идва ред на осветление,после козирки,фенска трибуна и проч.Това е главната цел и желание на всички нас.При завършен стадион мисля,че дори титлата ще преследваме.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 юли 2010 15:11

Мисля че, колкото и трудно да беше и времето да ни притискаше успяхме да привлечем необходимите футболисти.Разполагаме с дълга резервна скамейка и "Зума" има възможност да прибягва до различни алтернативи във всяка една линия.Ако иска всеки мач може да излиза с различен състав и да се съобразява с играта на противника.Според мен изключително много трябва да се работи върху психиката и манталитета на нашите футболисти и по-специално с по-младите.За да гоним челните места отборът ни трябва да е изграден от футболисти с характер на победители.Бонев трябва много да работи с мисленето на нашите момчета, както преди няколко години това правеше с момчетата Ераносян!Много нови момчета дойдоха, които имат необходимите качества и класа да защитават емблемата на Локомотив ПД, но за да играят с пълен капацитет, ще им трябва малко аклиматизация и да се сработят с останалите момчета.Така че се обръщам към феновете на Локо Пд да не мрънкат по трибуните, когато някой от тях греши на терена.С тази публика, която имаме, мисля че ще можем да вземем поне купата и да се класираме в четворката.Спокойно можем да тръгнем с 3 победи още на старта и другите отбори почват да треперят!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2010 15:19

drughi написа:
rhaegar написа:Чужденците не мога да ги коментирам преди да ги гледам, ама от българите-кой от тях изобщо някога е играл в отбор, който се бори за нещо?

А ЦСКА и Левски, от кои отбори които се борят за нещо взимат играчи ? От Сливен, Локо Мездра и от несъществуващия Ботев ли ?

Едно е да вземеш играч, който е блеснал през сезона и да го купиш веднага, друго е да прибираш футболисти, които от 5-6 и повече години се мъчат и я имат 10 мача като хората, я не. Но пък ако тръгнете силно, още по-добре-нека има поне интрига в нашето забутано първенство, ако не и качество.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

koce
Контакти:

Мнениеот koce » 31 юли 2010 19:51

drughi написа:Не само за място в тройката, но и за нещо повече имаме сили. Ние сме Локо Пловдив, винаги трябва да гледаме в челото на класирането...имаме традициите, имаме публиката, имаме играчите за тези цели. Още в събота всички ще усетят нашата мощ и сила. САМО ЛОКО !!!

може би имате публиката,може би имате и играчите,но традициите едва ли.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 юли 2010 21:48

koce написа:
drughi написа:Не само за място в тройката, но и за нещо повече имаме сили. Ние сме Локо Пловдив, винаги трябва да гледаме в челото на класирането...имаме традициите, имаме публиката, имаме играчите за тези цели. Още в събота всички ще усетят нашата мощ и сила. САМО ЛОКО !!!

може би имате публиката,може би имате и играчите,но традициите едва ли.

Играчите и публиката са там, където има традиции.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”