Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Levskar_90 написа:Levskar_90 написа:Tribune Bessica написа:И ето го първото ни предизвикателство за този сезон. Гостуваме в Севлиево. Очаква се отново една неповторима черно-бяла публика,която за пореден път ще демонстрира на България,че е номер едно
. Всички много се вълнуваме и нямаме търпение да стане утре
. Нека със нашата подкрепа да покажем,че имаме доверие на играчите и те да излязат със самочувствие!! Според вас как ще завърши мачът? Моята прогноза е 1:3 за ГОЛЕМИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Хайде машини да ги смачкаме! В Севлиевоо ще пристигнем всичките пияни,като г*з! Града ще обърнем,3-те точки ще си вземем! Напред черно-бели спартанци!
ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!
Браво мач ли ще гледате пияни ли ще бъдете ? Аман от такива фенове като теб.
Иначе до мача Локотo ще бие.
tzloko написа:Мача е или 0-3 или 0-4, момчетата са надъхани до краен предел вярвайте ми ...
rump_shaker написа:tzloko написа:Мача е или 0-3 или 0-4, момчетата са надъхани до краен предел вярвайте ми ...
Номинация за най-точна прогноза......... не че нещо ама 4-0 е бая изхвъляне
Модератор ЛокоПД написа:rump_shaker написа:tzloko написа:Мача е или 0-3 или 0-4, момчетата са надъхани до краен предел вярвайте ми ...
Номинация за най-точна прогноза......... не че нещо ама 4-0 е бая изхвъляне
Случват се и тия работиИначе крив мач.Явно нашите бяха решили ,че Видима сами ще се бият.Реално севлиевци нямаха сериозно положение за цял мач,а нашите вкараха гол,треснаха една-две греди и решиха ,че са си свършили работата и в 85-мин..Кофти,изпуснахме чисто наш мач.
Parmalat написа:
Имате прекалено нови играчи,които не може да се сработят за няколко дена.С този новия който е минал през младежките формации на Андерлехт ставате с 10 нови попълнения.Този година ще сте около 6 място.Реално другата година може да гоните място в четворката според мен.Иначе Видима не са толкова слаб отбор колкото ги изкарват някои тук.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта