Улшпорт облича Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Улшпорт облича Локо Пд

Мнениеот sorcererals » 24 юни 2010 16:56

Пловдив1926 написа:
sorcererals написа:
Пловдив1926 написа:Абсолютни глупости. Качеството и цената на Улшпорт са класа над Пума! Имам оригинална фланела Улшпорт, която е най-качествената от всичко, което с което сме играли последните 10 години! Не става въпрос за пари, а за качество. Не се обаждайте неподготвени. Всичко си е до договореност.

Ако визираш оригиналния ви екип Улшпорт, черния дето беше по времето на илиев, много се бъркаш, че е оригинален. Което обаче не изключва факта, че е достатъчно качествен. Тогава живеех в Бургас и екипите ви Улшпорт се правеха от фирма Томи, след споразумение на илиев със самите Улшпорт, или поне така казаха хората. Няма да се учудя сега врътката да е същата, което пак казвам, не означава, че ще са некачествени, просто всеки търси евтиното решение.

Не знам но футболистите бяха супер доволни и материята наистина е страхотна на фланелата! Говоря за тениска на играчите, не от магазина.

Ясно ми е за кои говориш, затова казвам,че наистина са качествени, просто бяха на ишлеме след споразумение между фирмите. Дето се вика, нищо странно. Аз имам баскетболен екип от същата или поне близка материя, тогава си правихме за аматьорската лига, като отидохме да си взимаме нашите екипи, тъкмо правеха вашите. Всичко си е наистина качествено, и материя, и машини, и изработка. Моя екип не е мръднал вече 6 или 7 години. Цветовете се нанасят химически, нищо не е щамповано, няма опасност да се отлепи или изтърка.

demy27, много ли си разочарован, че оригиналния ви улшпорт се оказва, че е на ишлеме правен в България от българска фирма или просто мразиш да мислиш?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 юни 2010 17:18

Томи правят наистина качествени неща, когато им се заплати съответно. Знам, че е правен на ишлеме в България. То ако става на въпрос, те шият на ишлеме за още доста марки. Тази година уж идва от Германия екипировката, в пълен комплект, ще видим как е що е като пристигне :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юни 2010 20:03

Пловдив1926 написа:Томи правят наистина качествени неща, когато им се заплати съответно. Знам, че е правен на ишлеме в България. То ако става на въпрос, те шият на ишлеме за още доста марки. Тази година уж идва от Германия екипировката, в пълен комплект, ще видим как е що е като пристигне :)

Работя в тази сфера, та горе-долу са ми ясни нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 юни 2010 09:14

sorcererals написа:demy27, много ли си разочарован, че оригиналния ви улшпорт се оказва, че е на ишлеме правен в България от българска фирма или просто мразиш да мислиш?

Всъщност нямам нищо против ако се прави в България, даже бих се радвал. Но щом си решил, че съм разочарован от този факт, това говори много лошо за твоето мислене.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2010 10:46

Браво на Коко, че се допитва до нас за дизайна на екипите :) Вчера мислихме до 2 часа и накрая май ги измислихме уникално яки екипи :mrgreen: Ще видим дали ще ги направят както искаме. Ако стане, ще са мнооого добри :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 25 юни 2010 20:35

Пловдив1926 написа:Браво на Коко, че се допитва до нас за дизайна на екипите :) Вчера мислихме до 2 часа и накрая май ги измислихме уникално яки екипи :mrgreen: Ще видим дали ще ги направят както искаме. Ако стане, ще са мнооого добри :)

Покажете одобрения проект, като го разгледат. Тънкото рае ли остана?
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юни 2010 20:41

Туше написа:
Пловдив1926 написа:Браво на Коко, че се допитва до нас за дизайна на екипите :) Вчера мислихме до 2 часа и накрая май ги измислихме уникално яки екипи :mrgreen: Ще видим дали ще ги направят както искаме. Ако стане, ще са мнооого добри :)

Аз лично,съм "за" тънкото райе.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 28 юни 2010 14:22

Модератор ЛокоПД написа:
Туше написа:

Аз лично,съм "за" тънкото райе.

Аз не. По ми харесва удебеленото. Виж на Дуисбург екипите от този сезон са на Улшпорт и не ме кефят много. Надявам се нашите да направят варианта като на Еспаньол.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2010 01:25

dido91 написа:Изображение

И това не е зле,като гледам.

Върни се в “Локо Пловдив”