беласица,спартак,ботев???
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: беласица,спартак,ботев???
според мен сигурен изпадащи отбори са беласица и спартак вн.третия много ми се иска да е минуууру пк(пу*ка)но с оглед на програмата им и сегашната им финансова стабилност това няма как да стане.третия отбор за съжаление ще е ботев.наистина ще е жалко но реалноста в клуба е трагично-комична.да се надяваме да се върнат по силни от всякога
Много пъти съм го казвал и пак ще го повторя..."Ботев" не трябва да изпада ! От това никой в Пловдив не печели!Това разбира се,е лично мнение.Според мен ,трябва да има най-малко два Пловдивски отбора в "А" група.А и да не си "правим сметките без кръчмар" ...Ако няма сделка м/у Галка и Гергов...помислете - и ние сме "пътници".
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
birabecks написа:Много пъти съм го казвал и пак ще го повторя..."Ботев" не трябва да изпада ! От това никой в Пловдив не печели!Това разбира се,е лично мнение.Според мен ,трябва да има най-малко два Пловдивски отбора в "А" група.А и да не си "правим сметките без кръчмар" ...Ако няма сделка м/у Галка и Гергов...помислете - и ние сме "пътници".
Най-накрая да прочета нещо по-умно в този форум.
hools_1912 написа:birabecks написа:Много пъти съм го казвал и пак ще го повторя..."Ботев" не трябва да изпада ! От това никой в Пловдив не печели!Това разбира се,е лично мнение.Според мен ,трябва да има най-малко два Пловдивски отбора в "А" група.А и да не си "правим сметките без кръчмар" ...Ако няма сделка м/у Галка и Гергов...помислете - и ние сме "пътници".
Най-накрая да прочета нещо по-умно в този форум.
Ако пишеш по-малко,а четеш повече,ще видиш още много "умни" неща..

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
NE ZABRAVIAITE 4E SKORO BOTEV MOJE DA BUDE IZVADEN OT GRUPATA
birabecks написа:Много пъти съм го казвал и пак ще го повторя..."Ботев" не трябва да изпада ! От това никой в Пловдив не печели!Това разбира се,е лично мнение.Според мен ,трябва да има най-малко два Пловдивски отбора в "А" група.А и да не си "правим сметките без кръчмар" ...Ако няма сделка м/у Галка и Гергов...помислете - и ние сме "пътници".
Дори да няма сделка за Локомотив,половината сезон ще го изиграем с надежда за светло бъдеще,както ботеф изигра есента,така че имаме по-големи шансове за оцеляване!
А според мен ще е много добре жълтите да поритат година-две със светкавица,волов и т.н....така ще са още по-смешни в твърденията си-"каквото и да направите не може да задминете ботеф"!
Разбира се Пловдив ще има два отбора-Спартак запази отбора си и ще атакува А група,заедно с нафтата ще решат кой отива на бараж за влизане!
- емо73канар
- Контакти:
ДАНЕСТАНЕ ТАКА,ЧЕ СТЕ СИ НАПРАВЕЛИ СМЕТКИТЕ БЕЗ КРЪЧМАР.
.И НАЛИ ЗНАЕТЕ0,ЧЕ НАЙ ДОБРЕ СЕ СМЕЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН!!!!!!!!

Да мрат жълтурите , тези кюрди не заслужават съжаление .
Най-добрия вариант е да ги изкараме ние в последния кръг .
5 март 2004г. минути след мача Путяф 0-0 Локомотив Пловдив, Боби Димитров-Азис заявява пред журналистите: "Не е важно дали путяф ще изпадне, важното е Локомотив да не стане шампион" ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ - ЖЪЛТА ***** НЕ СЕ СТАВА, ЖЪЛТА ***** СЕ РАЖДА
Най-добрия вариант е да ги изкараме ние в последния кръг .
5 март 2004г. минути след мача Путяф 0-0 Локомотив Пловдив, Боби Димитров-Азис заявява пред журналистите: "Не е важно дали путяф ще изпадне, важното е Локомотив да не стане шампион" ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ - ЖЪЛТА ***** НЕ СЕ СТАВА, ЖЪЛТА ***** СЕ РАЖДА
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
botev champion написа:Ivanjuve,дюстабанлия такъв,гледай си туземската команда и не се занимавай с отбора на Пловдив.
Как да не се занимава с отбора на Пловдив,когато той е негов привърженик?Да се чудиш на крумовските мозъци,глупост след глупост.
1936-1988 написа:botev champion написа:Ivanjuve,дюстабанлия такъв,гледай си туземската команда и не се занимавай с отбора на Пловдив.
Как да не се занимава с отбора на Пловдив,когато той е негов привърженик?Да се чудиш на крумовските мозъци,глупост след глупост.
Ти пък и мозък откри при жълтурите!!!!????При тях по рождение липсва такъв орган.