Да помогнем на любимия отбор!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Да помогнем на любимия отбор!!!

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юли 2010 10:08

Изображение

РЪКОВОДСТВОТО ИСКА ПОМОЩ ОТ ФЕНОВЕТЕ

Желаещите да разчистват строителните отпадъци от Лаута могат да помагат във всеки свой свободен ден. По-малко от месец преди първия домакински мач на представителния тим на Локомотив (Пловдив), ремонтните дейности на Лаута са в напреднала фаза. Въпреки това стана ясно, че клубното ръководство има нужда от подкрепата на своите фенове в почистването на комплекса от строителните отпадъци. В тази връзка всеки желаещ да помогне в проекта за реконструкция на втория дом на Лаута нека заповяда според личното си свободно време. През делничните дни след 18.00 ч., а през уикенда - след 8.00 ч. сутринта.

Айде момци! Дойде време да помогнем на любимия отбор! Дойде време да помогнем нашия втори дом да бъде чист, красив и готов да посрещне бъдещите ни успехи!

Някой вече го направихме, чувството е страхотно, да знаеш един ден, че в трибуната на която стоиш има нещо от теб, че си дал за отбора си, че си вложил нещо от себе си Локомотив да пребъде!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ЛОКОМОТИВ СЕ НУЖДАЕ ОТ НАС!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
shamana1912

Re: Да помогнем на любимия отбор!!!

Мнениеот shamana1912 » 16 юли 2010 14:28

Нещо няма много желаещи май... :) :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юли 2010 16:07

shamana1912 написа:Нещо няма много желаещи май... :) :mrgreen:

Има, има, работят си момчетата, има напредък по ремонта доста голям ;) Ние си бачкаме постадиона, не във форума 8-)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 16 юли 2010 16:56

Пловдив1926 написа:
shamana1912 написа:Нещо няма много желаещи май... :) :mrgreen:

Има, има,

Като гледам ти май не си от тях... :lol:

[offtopic]Ти ли ги изработваш тия комунистически постерчета? Или пак ще ми изтриеш мнението :mrgreen:[/offtopic]
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юли 2010 17:06

Делнични дни - след 18:00, събота и неделя - след 8:00 сутринта :) Бях, работих, помагах. Ще гледам да отида още няколко пъти. А постерчетата не са комунистически ;) Военните плакати са форма на изкуство, която винаги съм харесвал. Нормалните хора го приемат за оригинално, така мисля и аз.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 16 юли 2010 17:13

Пловдив1926 написа:Делнични дни - след 18:00, събота и неделя - след 8:00 сутринта :) Бях, работих, помагах. Ще гледам да отида още няколко пъти. А постерчетата не са комунистически ;) Военните плакати са форма на изкуство, която винаги съм харесвал. Нормалните хора го приемат за оригинално, така мисля и аз.

Да не вземеш да изтриеш някое мнение и след час, че тогава никой вече няма да ти повярва, че помагаш :)

За първи път чувам някой да твърди, че соц-пропагандата е "изкуство" :shock: И да, приемаха го нормално и оригинално...преди 89-та...
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юли 2010 17:25

Нищо соц няма пич. Изказваш се неподготвен, плакатчето за Волос е от немски плакат, а този - от американски. Нали не си мислиш, че ще ми държиш сметка кога ще ходя да помагам за ремонта на стадиона? Не че не мога да се вържа на wi-fi-то на лаута и да те делна през iphone-чето де :mrgreen:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 юли 2010 22:55

ogg написа:
Пловдив1926 написа:Делнични дни - след 18:00, събота и неделя - след 8:00 сутринта :) Бях, работих, помагах. Ще гледам да отида още няколко пъти. А постерчетата не са комунистически ;) Военните плакати са форма на изкуство, която винаги съм харесвал. Нормалните хора го приемат за оригинално, така мисля и аз.

Да не вземеш да изтриеш някое мнение и след час, че тогава никой вече няма да ти повярва, че помагаш :)

За първи път чувам някой да твърди, че соц-пропагандата е "изкуство" :shock: И да, приемаха го нормално и оригинално...преди 89-та...

Соц-прийомите и похватите на идеологията от онези години са ваша привилегия. Никога не сте го крили и винаги сте разчитали на това.

А да обвиняваш някой друг, че използватвоите собствени прийоми не е мъжко. Лесно е, но не е мъжко.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”