Ванко_Ултраса написа:Слабо ме интересуват резултатите в контролите!
Дали падаме с 3 гола или бием с 5, в тези проверки не е от значение!
Повече ме интересува като цяло играта на отбора, и как момчетата влизат в мача!
Много хора са оклюмали, като гледат слабите резултати в контролните мачове, но какво ще кажат ако тръгнем с 3 победи още на старта и вземем да мачкаме наред?! По-старите фенове на отбора могат да припомнят на тези фенове, които бързо се отчайват, как е имало случаи, когато Локомотив бие наред в контролите, но пада наред в първенството...даже ако не се лъжа една година така изпаднахме, след като записахме само победи в първенството. Така че, контролите не могат да бъдат критрии за поведението на отбора в официалните мачове, когато почне първенството!Много важно, че "Пирин" ни били в контрола.За мен е от значение Бонев да си изгради представа за качествата на всеки един от футболистите ни, и да знае даден футболист в кой мач е най-подходящия вариант да играе и при каква схема.Целта на занятието ако не сте разбрали е точно това в подготвителния период - "Зума" да опознае както качествата, така и психиката (манталитета) на всеки един от играчите ни.
Когато всичко му е ясно, ще може правилно да подбере стартовия състав и да избере печелившата схема срещу противника ни!
Само помислете - ако ние, които сме едни фенове(любители) на тази игра виждаме опредлени слабости и грешки в играта ни и и нашите футболисти, колко повече ги вижда тези неща футболен капацитет като Христо Бонев?! Така че, спокойно!Горе главите - нищо страшно не се е случило!
Вместо да си скубите косите, че сме загубили поредната контрола по-добре насочете усилията си да съберете парички и да идем в гръцко да подкрепим отбора!
Чета по другите форуми критики и за разни лампички с различна светлина - червена, зелена пимбяна и пр.
Абе вижте жълтите, които с кански мъки събраха отбор и записват равни мачове с футболни "гиганти" от селата, как никой от тях не "хвърля камъни" по отбора си! Много големи "специалисти" станахме изведнъж!
Вместо да изпадам в критика, която с нищо няма да помогне, избирам да вярвам в Коко, "Зума, Наско Узунов и момчетата, които са избрани да защитават честта и авторитета на емблемата на любимия ни клуб!
Ванко, със всичко съм съгласен,от твоя пост, само не и да ни сравняваш с Металик...те са много по-малки и като фенове и като отбор, да ги даваш за пример.