Един човек може да струва за хиляда,но хиляда може да не струват за един.
Христо Бонев е един и надали ще доживеем по-голям от него!Голмайстор на националния отбор,втори по мачове за същия,180 гола за Локомотив Пловдив. Безгранична любов към своя тим-довел на Лаута Георги Илиев ,отказал като наставник на локосф,да води тима срещу родния Локомотив.Постоянно мислещ за неговия,за нашия Локомотив Пловдив-Георги Гергов е поредно доказателство.За Бонев или хубаво или нищо!
Христо Бонев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Христо Бонев
Прав си.За умрелите,като теб през1988г и за умрелия откъм човешко достойнство зулум най-добре нищо.
ТИ БАЯ ОТДАВНА СИ СЕ СПОМИНАЛ, КАК ПИШЕШ ОТ ОТВЪДНОТО ,БЕ ПИЧ
-
Я там призраци говорете по между си.
Бонев-Зулума е долен и мръсен човек работещ от години срещу развитието на Ботев. Като чуе само че нещо ще става с Ботев или някой сериозен е готов да инвестира - треска го тресе Зулума,последно подпали телефоните на една банка като се заговори че ще купуват Ботев. Нищо хубаво за тоя,долно същество.
PS. освен това е голям простак,виждал съм го на живо- вика и псува като хамалин.
PS. освен това е голям простак,виждал съм го на живо- вика и псува като хамалин.
1936-1988 написа:довел на Лаута Георги Илиев ,отказал като наставник на локосф,да води тима срещу родния Локомотив.Постоянно мислещ за неговия,за нашия Локомотив Пловдив-Георги Гергов е поредно доказателство.За Бонев или хубаво или нищо!
Искаш да кажеш не "довел", а "надупил" се! Той е олицетворение на средностатистическия локомотивец (това не беше комплимент

А ако трябва да сте честни, качество, което отдавна съм се уверил, че не притежавате, Зулума ходи да проси не само заради "любимото" локо, НО и за собствена изгода. Да не забравяме, че точно той доведе и Зекито, но като му биха шута изведнъж се обърна и започна да плюе срещу Топалова. Буферска му работа. Мижитурки бяхте и мижитурки ще си останете

http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Яд ли ви е бе жълтурченца ?
Не мои си представите къф кеф ми правите като ви чета постовете,РЕСПЕКТ ПИЧОВЕ !!!

Не мои си представите къф кеф ми правите като ви чета постовете,РЕСПЕКТ ПИЧОВЕ !!!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Абонатите нямат право на глас тук!Точно Бонев е голямата разлика между нас и папалюгите,защото каквото и да се говори за него той е много голям авторитет,и е редом до най-големите хора в държавата.За разлика от легендите на Путеф,то те само само 2-Чико пияницита,когото изхвърлят отвсякъде и Митко Селския.Затова жълти трагедии,по-добре си трайте.Абонатите ми те.
...и далече да отидем и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден !
-
pavlov1 написа:Абонатите нямат право на глас тук!Точно Бонев е голямата разлика между нас и папалюгите,защото каквото и да се говори за него той е много голям авторитет,и е редом до най-големите хора в държавата.За разлика от легендите на Путеф,то те само само 2-Чико пияницита,когото изхвърлят отвсякъде и Митко Селския.Затова жълти трагедии,по-добре си трайте.Абонатите ми те.
Глупак1 наистина зулума е разликата-просто няма по-безскрупулно същество,но на теб ти харесва защото си свикнал да имаш председател на ромското ви мешере........
kъм pavlov 1:недей така да наричаш Бате Митко,та той е толкова готин човечец 
Дано още сто години да им е президент!

Дано още сто години да им е президент!