Славия - Локомотив Пловдив (контрола, 18.00ч- Банско)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Славия - Локомотив Пловдив (контрола, 18.00ч- Банско)

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 юли 2010 19:30

Пловдив1926 написа:
veseo написа:
Пловдив1926 написа:Цяла България "знае" защото гледа много сашо диков. Като знаехте всички, защо не станахте милионери? имаше го в чужди къщи доста мача? Или май "знаем" резултата след като свърши мача.

Защото победата за 14-я като домакин на 5-я беше по-малка от 1.20. Странно, нали?

Защото 14-я в класирането стана 14ти със съвсем друг отбор и ръководство. Ако букмейкърите не взимаха предвид конкретната форма на отбора, а само мястото в класирането, сега щях да съм милионер, а те - разорени, за това. Аман от такива Сашо Диковци майна, ей заради това мислене всичко, че ни е нагласено хората се дръпнаха от стадионите. Някой като падне му е трудничко да си сложи ръката на сърцето и да си признае, че никакъв футбол не играе и е много по-лесно да ни е виновен някой друг. Виж колко контузени/наказани имахте тоя мач и питай чичо Венци защо нямате адекватни смени на 2-3 поста вместо да търсиш под вола теле.

Veseo е канар,а не славист.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 юли 2010 19:40

По нищо не личи. Както и да е, няма значение какъв е, важна е логиката на поста му.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 юли 2010 19:52

Пловдив1926 написа:По нищо не личи. Както и да е, няма значение какъв е, важна е логиката на поста му.

Логиката на определени фенове е такава,че според тях трябваше да стоим като агне на заколение и да падаме във всички мачове,за да изпаднем в Б група - срещу Славия,срещу Берое,срещу Локо Сф...а бе не трябваше да взимаме точки даже и срещу Черноморец,Миньор,Сливен...ей така,да стоим и да чакаме да ни "опукат",да изпаднем и да направим кефа на същите тези фенове.Без значение ,че имаме нов собственик,нов треньор и 10 нови футболисти.Не дай си Боже,през новото първенство да бием първите няколко кръга...тогава не знам кво ще става :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 08 юли 2010 23:08

Модератор ЛокоПД написа:
Пловдив1926 написа:По нищо не личи. Както и да е, няма значение какъв е, важна е логиката на поста му.

Логиката на определени фенове е такава,че според тях трябваше да стоим като агне на заколение и да падаме във всички мачове,за да изпаднем в Б група - срещу Славия,срещу Берое,срещу Локо Сф...а бе не трябваше да взимаме точки даже и срещу Черноморец,Миньор,Сливен...ей така,да стоим и да чакаме да ни "опукат",да изпаднем и да направим кефа на същите тези фенове.Без значение ,че имаме нов собственик,нов треньор и 10 нови футболисти.Не дай си Боже,през новото първенство да бием първите няколко кръга...тогава не знам кво ще става :roll:

незнаех че, наличието на нов президент и треньор дава право да се нареждат мачове.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 юли 2010 23:47

PAPI1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:

незнаех че, наличието на нов президент и треньор дава право да се нареждат мачове.

Сигурен съм,че не знаеш.То и аз не знаех ;) Както казах по-горе,за определени фенове логиката е следната - ако бием,значи мача е "нареден",ако паднем,значи всичко е тип-топ...И ако за славистите е нормално да ни нападат ,щото са потърпевши/макар че не е нормално така да подскачат,все едно им се е случило за пръв, единствен и последен път/,то не знам по какъв начин, вас,жълтите фенове,това ви засяга... :roll: Всъщност,май се досещам...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 юли 2010 02:35

Недейте ми излиза за това с титулярите , защото пък вие бяхте такава разбита команда че няма и накъде , да не говорим и че сме ви сигурно най-неудобният съперник като цяло и винаги на Овча Купел сте губели ;) Естествено , че мен ме е яд на Тлъстия , че ви е дал мача, а не на вас , но ме дразни да казвате на черното бяло ... Бяхме ли ви скочили да играем на 100 % , отивахте си с 3 гола и към Б групата , дори и да сме били без някои наши титуляри :)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2010 08:11

Кое ни беше по-точно разбитата команда на този мач?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 09 юли 2010 09:24

Viktor4o_Rs написа:Недейте ми излиза за това с титулярите , защото пък вие бяхте такава разбита команда че няма и накъде , да не говорим и че сме ви сигурно най-неудобният съперник като цяло и винаги на Овча Купел сте губели ;) Естествено , че мен ме е яд на Тлъстия , че ви е дал мача, а не на вас , но ме дразни да казвате на черното бяло ... Бяхме ли ви скочили да играем на 100 % , отивахте си с 3 гола и към Б групата , дори и да сме били без някои наши титуляри :)

Хайде, хайде, вярно, че сте ни неудобен съперник, но също така е вярно, че сте получавали звучни шамари от нас на Овча Купел, точно когато не сте го очаквали. Пък и срещу нас играете почти винаги на кръв, за разлика срещу други отбори, което за мен е необяснимо.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”