ЕРАНОСЯН- съдът в Лозана?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕРАНОСЯН- съдът в Лозана?
Е, различното е добре, но не и така представено ... то и за Бонев могат да се изброят някои грешки, стига да потърсим -няма никой да подминем.Има някои Хора, които се радват на "имунитет" сред нас- Едо е от тях- има си своите особености, но е дал много, "мишок" е недопустимо изказване- вулгарно, не бива 

Ванко, за това си отиде от форума на лпортала. Защото четеш вестници и преразказваш разни събития все едно си присъствал на тях.
В момента говориш абсолютни глупости и лъжи, които нямат нищо общо с истината. Убеден съм на 200% че не знаеш защо и дори кога си тръгна Едо. Недейте да вярвате на вестниците и на нещата, които чувате от всякъде, нито скандала между Едо и Зума стана за това, което писаха, нито Едо си тръгна заради пари.
Едо е единствения човек, който за всичките тези години успя да настъпи змиите около съблекалнята и да наложи ред и дисциплина в тоя отбор, за това и резултатите не закъсняха. Дано се върне септември месец и дано да се преборим да играем в Европа. Но според мен в момента най-голямата битка е да има къде да играем в Европа в Пловдив...
В момента говориш абсолютни глупости и лъжи, които нямат нищо общо с истината. Убеден съм на 200% че не знаеш защо и дори кога си тръгна Едо. Недейте да вярвате на вестниците и на нещата, които чувате от всякъде, нито скандала между Едо и Зума стана за това, което писаха, нито Едо си тръгна заради пари.
Едо е единствения човек, който за всичките тези години успя да настъпи змиите около съблекалнята и да наложи ред и дисциплина в тоя отбор, за това и резултатите не закъсняха. Дано се върне септември месец и дано да се преборим да играем в Европа. Но според мен в момента най-голямата битка е да има къде да играем в Европа в Пловдив...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
- plovdivram
- Контакти:
Едно от нещата, заради които си тръгна Едо тогава бе защото не искаше да лъже себе си и най-вече нас, че "всичко е ОК и никой няма да си тръгне от Локомотив зимата, а отбора ще завърши в четворката"!!! Всички видяхме какво се случи с треньорите ни /до един/ след онзи "черен" за клуба септември на 2005-та година... Нидо един от тях не получаваше подкрепата на ръководството ни /изкл. краткия период на Таесв - Бог да го прости и него/... на всеки полусезон всичко "конвертируемо" на Лаута се изтъргашваше... и за какво тогава да стои Едо?!! За да се компрометира и като треньор и пред самите нас ли?!! Ами вижте какво стана с легенди като Курбана и Садъка... те да не би да са желали лошото на Локомотив?!! Не!!! Напротив... но за съжаление те обираха всички негативи!!! Така че Едо не е глупак и взе най-доброто решение тогава... 'щото за разлика от Илиан Илиев на Едо всичко, което бе съградил като отбор му бе ясно, че ще бъде разрушено в края на сезона!!! Както виждате сега и Илиян не е съгласен с разбиването на отбора и затова си тръгна!!!

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
NUP, халал да ви е моето отсъствие от лпортала!Тогава ми оказахте една голяма чест - създадахте анкета посветена на мен, в която се изредихте да гласувате против мен, като се регвахте с различни никове едни и същи хора.Не само аз си тръгнах,МНОГО ХОРА СПРЯХА ДА ПИШАТ, КАТО - Тената, блекито и мн. др.Сега, когато дразнителите ги няма си пишите едни и същи хора, които мислят по един и същи начин.Ако все пак се появи някой, който мисли иначе - веднага бива оплют, като го наричате: "жълт" и започват заплахите публично и на ЛС! Това много ми прилича на онзи виц за Ада, дето разпрявали, че на българския казан нямало дявол, който да пази, понеже ако някой се опита да изплува, другия веднага го повлича надолу!
МЕРСИ от такъв форум!, където страхът от тарторите е водеща сила, а не любовта към Локомотив!
Владо няма да спорим!Избирам да си замълча!
От един отбор сме и няма, какво да делим.Предлагам да спрем дотук!
МЕРСИ от такъв форум!, където страхът от тарторите е водеща сила, а не любовта към Локомотив!
Владо няма да спорим!Избирам да си замълча!
От един отбор сме и няма, какво да делим.Предлагам да спрем дотук!