Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdivram
- Контакти:
Re: Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив
Ще помоля модераторите да изтрият последните постове на Botev fur immer, защоото темата определено ще отиде в познатия безсмислен" коловоз!!! И ако продължи с личните си наблюдения по отношение на потребителите... т.е. не пише по същество на темата... то ако може и по-сериозни мерки майна... Докога ще бъде търпяно очевадното му и целенасочено обезсмисляне на всяка тема!!!

- plovdivram
- Контакти:
Ай' сега тогава искам да прочетеш следното, което ти поствам ВНИМАТЕЛНО и да ми кажеш:
1/Какво според тебе е това?!
2/Кога е писано?!
3/ От кой е писано?!
и
4/Какво иска да ни кажат авторите с написаното?!

2/Кога е писано?!
3/ От кой е писано?!
и

-
plovdivram написа:Ай' сега тогава искам да прочетеш следното, което ти поствам ВНИМАТЕЛНО и да ми кажеш:
2/Кога е писано?!
3/ От кой е писано?!
и
Очаквах мнението ти по моето питане,но явно не ти изнася...Сега по въпроса ти:Това е някакъв текст писан у дома на пишеща машина и поправян.Не знам какво искаш да внушиш.
- plovdivram
- Контакти:
Очаквах мнението ти по моето питане,но явно не ти изнася...
Преди да ми задаваш каквито и да е въпроси аз имах свое питане, на което ти и останалите "активни" по темата не благоволихте да отговорите!!! Защо си мислиш, че аз съм длъжен да уважа твоите питания, при положение, че ти не уважаваш моите!!! ... т.е. дали ми изнася или не... не е актуален въпрос?!!!
Така че аз ще продължа да си питам:
Искам да прочетете следното, много ВНИМАТЕЛНО и да ми кажете:
2/Кога е писано?!
3/ От кой е писано?!
и

- Boksiorcheto
plovdivram,пич не се занимавай с сопУтките. те си имат о(т)бор (уж),но пак киснат в темите на Локомотив. И ги разбирам,майна. Ние строим стадион,готвим се за сезона,имаме президент,взехме пари от играчи,за които не сме плащали,купихме млади момчета,ще купуваме още класни играчи. А те? Те кво? Една косачка,едно 140 килограмово прасе за вратар,Металик 2010,не се знае дали ще започнат. Ми разбирам ги. Така,че жълТУРЦИ УСПОКОЙТЕ СЕ! И се надявам да не издигате пак турското знаме по селата.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
офтопик...... Моде не трябваше да триеш темата на другаря Петров.
Тоя индивид даже не се и извини.Застава с името си и се излага.Като се сетя,че е гурото на жълтата секта.Смях!
Рама за пореден път го навря в мишата му дупка
.............................................................................................................................................................

Тоя индивид даже не се и извини.Застава с името си и се излага.Като се сетя,че е гурото на жълтата секта.Смях!
Рама за пореден път го навря в мишата му дупка

.............................................................................................................................................................

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Един град-един отбор
- Контакти:
[offtopic]Драги Локомотивци ... толкова сте зле откъм постове във форума, че чак ме е жал ... медииния интерес към Локомотив е толкова малък също, че не заслужава каквото и да е внимание .. много малко хора ви пишат в темите и чак ви избива на простотия и започвате да съчинявате история, пък дай Боже някой нов фен и някое друго мнение, че май във форума на Монтана са по-активни
... не че това е голям минус, не се притеснявайте ... хората са казали, че малко, но качествено е по-добре от много и некачествено, но разберете, че вече ставате смешни ... Набийте си в разноцветните глави, че никога няма да бъдете над Ботев ... такъв е живота просто, примирете се, моля ви ... Ииии тоя "drughi" явно не му достига сивото вещество в главата или дори да му достига, то не е достатъчно нагънато ... на всеки пост отговаряме с "гледай си Металик"
Колко забавно! Браво, Къци! ... Разберете, че за разлика от вас, ние не преставаме да съществуваме, а просто взимаме мястото на отбор, играещ във В група![/offtopic]

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Един град-един отбор написа:[offtopic]Драги Локомотивци ... толкова сте зле откъм постове във форума, че чак ме е жал ... медииния интерес към Локомотив е толкова малък също, че не заслужава каквото и да е внимание .. много малко хора ви пишат в темите и чак ви избива на простотия и започвате да съчинявате история, пък дай Боже някой нов фен и някое друго мнение, че май във форума на Монтана са по-активни... не че това е голям минус, не се притеснявайте ... хората са казали, че малко, но качествено е по-добре от много и некачествено, но разберете, че вече ставате смешни ... Набийте си в разноцветните глави, че никога няма да бъдете над Ботев ... такъв е живота просто, примирете се, моля ви ... Ииии тоя "drughi" явно не му достига сивото вещество в главата или дори да му достига, то не е достатъчно нагънато ... на всеки пост отговаряме с "гледай си Металик"
Колко забавно! Браво, Къци! ... Разберете, че за разлика от вас, ние не преставаме да съществуваме, а просто взимаме мястото на отбор, играещ във В група![/offtopic]
Няма съмнение,че вие сте най-активните във форумите - просто си имате причина т.е. много причини.Набий си в жълто-черната глава

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Един град-един отбор
- Контакти:
Аха, никой не ни обръща внимание значи ...
Ето едно кратко ръководство за ниско интелектуален човек като един Локомотивец ...
1.Влез в http://forum1.gong.bg/
2. Цъкни на Топ 5 форуми
3. Какво виждаш? /питам аз и отговор не искам .../
4. А, май на 2-ро място стои вечния ви комплекс
... вашата позиция е 5 благодарение на изключителната история, която продължавате да творите с всеки изминал ден 
А, верно, че никой не ни обръщаше внимание
... Лека вечер!

Ето едно кратко ръководство за ниско интелектуален човек като един Локомотивец ...
2. Цъкни на Топ 5 форуми
4. А, май на 2-ро място стои вечния ви комплекс

А, верно, че никой не ни обръщаше внимание

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Аха, никой не ни обръща внимание значи ...![]()
2. Цъкни на Топ 5 форуми
4. А, май на 2-ро място стои вечния ви комплекс... вашата позиция е 5 благодарение на изключителната история, която продължавате да творите с всеки изминал ден
А, верно, че никой не ни обръщаше внимание... Лека вечер!

ПС.А сега сериозно в основните медии /радио и ТВ/ ,наистина липсвате.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg