Добре ще бъда максимално обективен. Повечето от "винаги верните" фенове на Локо са или цигани от Столипиново, или бивши ботевисти. От, както Жоро Илиев направи чудеса с тях всички станаха от ЛоКуТу и все пак ботевистите бяха повече от тях. Е, ето ти мнението... неутрално. Колкото до мачовете - на последното дерби се видя кой е отбора на Пловдив. Същите Лайнута Хуулс подготвиха 8923859832592839528395829853925 лева за хореография и накрая кво? Някъв чаршаф, който се изпокъса........ СМЕХ.
Агитката на канарите, като за бг стандартите е най-колоритна и атрактивна.
ЛОКО ПД ULTRAS ИЛИ БОТЕВ ПД ULTRAS ?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛОКО ПД ULTRAS ИЛИ БОТЕВ ПД ULTRAS ?
ami ela na sledvashtoto derbi i vij,nedei komentira bez pokritie s fakti.v poslednia krug imashe 14 000 da,no beshe unikalno gadno vreme togava.na proletnoto derbi imashe 22 000 dushi.sus sigurnost agitkata na botev beshe 5000 minumum.ta nie po gostuvania sme hodili po tolkva,ta i po pove4e.kolkoto i da zlobeesh parodia na publika ste i ne samo vie a i vsi4ki bez botev,loko,cska i levski.temata tuk oba4e e druga
- Pobejdavat s igra NA TERENA/ne v ofisa na Hristolov/
- Umeqt da gubqt IZPRAVENI
- Imat mnenie VINAGI
- Bezumno OBI4AT SVOBODATA
Spored vas KOI SA TEZI ??? BOTEV ULTRAS razbira se !!!
- Imat mnenie VINAGI
ходили по 5000 по гостувания.
абе смешник ако имате гостуване във Варна и не е лято повече от 50 човека неп сте идвали.
слезте малко на земята че ми омръзна да отваряте по 68 теми на ден за великите пловдивски фенове дето им ходят по 2000 души средно на мач в Пловдив.
айде свалете жълто белите очила че взехте да дразните вече
абе смешник ако имате гостуване във Варна и не е лято повече от 50 човека неп сте идвали.
слезте малко на земята че ми омръзна да отваряте по 68 теми на ден за великите пловдивски фенове дето им ходят по 2000 души средно на мач в Пловдив.
айде свалете жълто белите очила че взехте да дразните вече
- lauta hools
- Контакти:
len написа:- Pobejdavat s igra NA TERENA/ne v ofisa na Hristolov/
- Imat mnenie VINAGI
Ти пък откъде я изкара тая желязна логика не знам

А за момчето от Бургас,като направите нещо и вие тогава говорете,смешен си пич....
По темата,има и доста по-добри снимки и на двете агитки,но айде ще се примерим с това!
А иначе естествено,че ще кажа Локо ПД

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
Хореография на трибуните добре,на улицата зле.
Докато танцувате в дим и лентички ,увити с чаршафи е добре и да следите играта.Макар ,че ако се загледате повече може и да ви секне мерака за представления.
Гласувам за хореографията по ТЕРЕНИТЕ на Англия,Ипания,Италия,Германия и някои други европеиски страни.
Докато танцувате в дим и лентички ,увити с чаршафи е добре и да следите играта.Макар ,че ако се загледате повече може и да ви секне мерака за представления.
Гласувам за хореографията по ТЕРЕНИТЕ на Англия,Ипания,Италия,Германия и някои други европеиски страни.
За мен резултата е Х. А относно Варна, там доколкото знам има само един отбор- ТИЧА и някакво друго спаринг недоразумение, на което не си спомням името.
браво маина аз цскар но за мен пловдив и вашето дерби е номер 1 поздрави
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
-
- Контакти:
lauta hools написа:len написа:- Pobejdavat s igra NA TERENA/ne v ofisa na Hristolov/
- Imat mnenie VINAGI
Ти пък откъде я изкара тая желязна логика не знам![]()
![]()
![]()
А за момчето от Бургас,като направите нещо и вие тогава говорете,смешен си пич....
По темата,има и доста по-добри снимки и на двете агитки,но айде ще се примерим с това!
А иначе естествено,че ще кажа Локо ПД![]()
Верно, Бургас не е чак толкова футболен град, колкото Пловдвив, но все пак темата Е ЗА ВАС И КОМЕНТИРАМЕ ВАС НАЛИ? Май смешника е някой друг... И един въпрос към феновете на ЛоКуТу:
- Къде ви отидоха многобройните фенове след смъртта на Жоро Илиев? Нали уж сте "винаги със тях"? И, защо подяволите ходите толкова малко хора на домакинските мачове след, като отбора ви преди 4 години беше "шампион" на България?
И все пак не се заяждам, а изказвам мнение от МОЯ гледна точка.