Забраните не могат да пречупят нашата вяра !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Plovdiv1926
- Контакти:
Re: Забраните не могат да пречупят нашата вяра !!!
Само жълтите си вярват с тия подписи. Видиш ли ЦСКА са бати тъпаците да платят 10 милиона данъци, пък ние щоту сме умни ще съберем 100 човека да напишем 10 000 фалшиви имена и ще играем в пфоресионалния футбол...
В името на Пловдив от 1926г. насам!

Жълтите клошари видяха,че с парите който събраха/който стигат само да купят, четери гуми за виртоалният им рейс/
са за окръжните групи.Сега с тези 10 000 подписа ,пък пълен цирк става.Ако бфс реши да ги пусне да играят ще стане независимо дали ги имат или нямат.Пълен фарс.Само малоумници може да се вържат.Ей така си я карат цял живот.На помощи от БКП-то,после П.Стоянов.Но като си изкуствен отбор, винаги ще те гони орисията на ''втория''.В миналото се ражда бъдещето -а тяхното минало е изкуствено.

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Plovdiv1926
- Контакти:
Някой модератор да му спре достъпа на жълтия паразит до форума. Видяхме, че повече няма какво да каже...по никоя тема.

- Plovdiv1926
- Контакти:
Botev fur immer написа:Plovdiv1926 написа:Някой модератор да му спре достъпа на жълтия паразит до форума. Видяхме, че повече няма какво да каже...по никоя тема.
Интересно защо на този представител на фауната не му се премахват "мозъчните" изпражнения?
Не си интересен никому дебело човече с малки очички.

-
Plovdiv1926 написа:Botev fur immer написа:Plovdiv1926 написа:Някой модератор да му спре достъпа на жълтия паразит до форума. Видяхме, че повече няма какво да каже...по никоя тема.
Интересно защо на този представител на фауната не му се премахват "мозъчните" изпражнения?
Не си интересен никому дебело човече с малки очички.
Не са всички дебели човечета с малки очички и празни глави,като теб и родата ти!!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Преди 10 мин. постнах мнението си в една от темите за ботев и беше на секундата изтрито!
Нямаше директни обиди в него, но се видя неудобно за жълтите и модът им го изтри светкавично.
Да питам аз, къде е нашия модератор и защо допуска един тиквеник като тоя ботев фюр не знам си кво да обижда всеки тук и да прави каквото си иска сякаш си е в темите за умрелия ботев?
Ако въобще си имаме модератор, който е наистина локомотивец, ще вземе мерки, но оставят ли се нещата - жълтите тъпани да ни обиждат и подиграват в темите за Локомотив значи модераторът ни е вълк облечен в овча кожа!
Този клониран индивид Botev fur immer е единствения фен на ботев, който си избива комплексите в темите за отбора на Пловдив - Локомотив, без да е порицан или наказан!
Нямаше директни обиди в него, но се видя неудобно за жълтите и модът им го изтри светкавично.
Да питам аз, къде е нашия модератор и защо допуска един тиквеник като тоя ботев фюр не знам си кво да обижда всеки тук и да прави каквото си иска сякаш си е в темите за умрелия ботев?
Ако въобще си имаме модератор, който е наистина локомотивец, ще вземе мерки, но оставят ли се нещата - жълтите тъпани да ни обиждат и подиграват в темите за Локомотив значи модераторът ни е вълк облечен в овча кожа!
Този клониран индивид Botev fur immer е единствения фен на ботев, който си избива комплексите в темите за отбора на Пловдив - Локомотив, без да е порицан или наказан!

-
Ванко_Ултраса написа:Преди 10 мин. постнах мнението си в една от темите за ботев и беше на секундата изтрито!
Ако въобще си имаме модератор, който е наистина локомотивец, ще вземе мерки, но оставят ли се нещата - жълтите тъпани да ни обиждат и подиграват в темите за Локомотив значи си имаме вълк облечен в овча кожа!
Ако имаш поне малко мозък ще видиш,че аз отговарям с обиди само на тези,които са го направили първи!!!Безсилието на индивиди,като теб да водят нормален диалог е причината да има простотии по форумите.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Абе въобще не ме интересува мен ти на какво обръщаш внимание и на кой отвръщаш!
Вие като ни обиждате във вашите теми аз да не съм взел на всеки папагал като теб с болна психика и съзнание да отговарям?
Разум имам за разлика от теб щото съм човек, а не папагал!
Вие като ни обиждате във вашите теми аз да не съм взел на всеки папагал като теб с болна психика и съзнание да отговарям?

-
Ванко_Ултраса написа:Абе въобще не ме интересува мен ти на какво обръщаш внимание и на кой отвръщаш!
Виждаш ли,абсолютно първосигнално действие на добитък подложен на човешка намеса!!!Но да не обиждаме животните защото дори и сред тях има да разбират от човешка дума за разлика от теб!!!
Ванко_Ултраса написа:Преди 10 мин. постнах мнението си в една от темите за ботев и беше на секундата изтрито!
Защо искаш да приличаме на жълтите подчовеци???!!!!