ПЛОВДИВ,ГОТОВ ЛИ СИ ЗА НЕЩО ГОЛЯМО?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПЛОВДИВ,ГОТОВ ЛИ СИ ЗА НЕЩО ГОЛЯМО?
ако се разберете , аз съм ЗА!
Това е хубава идея,която ми допада.Аз съм фен на Локомотив. Имам много приятели ,които са привърженици на Ботев и други отори. Джафкаме се постоянно аха и да си разменим по някой и друг шамар на оживените ни спорове но до там.Въпроса е дали всички ще можем да забравим клубните си пристрастия и да се обединим в името на футболен Пловдив и най-хубавото дерби в България.
И каква е точно идеята , не става ясно ...
Значи това с общ транспарант е ала-бала ... Протест срещу международното положение.
И двата отбора имат тежки проблеми от персонално естество - в Ботев се казва "Селската Чума" , в Локомотив се казва "Семейство Байрям" . Тези проблеми феновете трябва да си ги разрешат поотделно. Да не искате да си представим - ултрасите на ТИ да ходят да скандират против Галка Ханъмата , а локофеновете да поведат борба с Митьо ...
Това - да плеснем с ръце и да се прегърнем ,е детска фантазия. Хубавото на темата поне е това ,че покзва - и двата пловдивски отбора имат сходни болести , и не трябва да се злорадства толкова едни на други. 

Ами те загатват каква е идеята, че и двата отбора не трябва да започват първенството при това положение,което деиствие трябва да доведе до началото на някаква промяна.
Значи , като ботевист мога да гарантирам ,че напрежението сред жълтите фенове е нетърпимо , и БПФК няма да завърши пролетния сезон нормално ако Селския остане
Сега - футболистите дали ще излязат за първия мач ,отсега не мога да гадая .И те са като всички хора - бачкат за заплата , вината не е тяхна /макар че да си служител на Селския - си е чисто морално престъпление
/ . Но че полусезона няма да завърши - то е ясно. За Локомотив - не знам . Нашите протести досега са рехави , локомотивските - хич ги няма.

-
Според мен общата борба трябва да се изрази в съвместни действия срещу сегашния ред за избор на ръководно тяло на клубовете т.с. феновете да имат право на глас,както мисля,че е в Испания.
Аз НЕ споделям ентусиазма по този въпрос и веднага се обосновавам.
1- Нашия Христолов доказа, че никакви протести не могат да го смутят. С него трябва да се действа единствено с груба сила!!!
2- Повечето тук изглеждат много загрижени за пловдивския футбол. Когато НИЕ протестирахме, къде бяха тогава феновете на Локомотив??? Най-откровено злорадстваха и изливаха помия по наш адрес!!! Не бяха ли загрижени ТОГАВА за пловдивския футбол или се притесниха точно сега, като им опря и на тях ножа до кокъла? И за какво точно трябва да протестираме ние? Срещу Славчо ли, затова, че е ботевист? Естествено, че НЕ!!! Срещу Галя? Пак не! Локомотивци се загрижват за благото на пловдивски футбол САМО, когато им е изгодно на тях! Както в случая.
1- Нашия Христолов доказа, че никакви протести не могат да го смутят. С него трябва да се действа единствено с груба сила!!!
2- Повечето тук изглеждат много загрижени за пловдивския футбол. Когато НИЕ протестирахме, къде бяха тогава феновете на Локомотив??? Най-откровено злорадстваха и изливаха помия по наш адрес!!! Не бяха ли загрижени ТОГАВА за пловдивския футбол или се притесниха точно сега, като им опря и на тях ножа до кокъла? И за какво точно трябва да протестираме ние? Срещу Славчо ли, затова, че е ботевист? Естествено, че НЕ!!! Срещу Галя? Пак не! Локомотивци се загрижват за благото на пловдивски футбол САМО, когато им е изгодно на тях! Както в случая.
http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Според мен трябва да се започне на чисто с дългосрочни идеи и стратегии за развитие,дори ако това изисква да почнем от 'В' група. Най-важното е да започне да се строи нещо. Без модерна база,без инфраструктура нищо няма да стане.
1 година не на трибуните,а пред стадиона по време на мачове.А на дербито между двата отбора и двете агитки заедно да пеят песни отвън.И да се заяви ясно желание да се гледа футбол и да се работи в клубовете за играта и красотата в нея.
Би било добре феновете да покажат по-високо ниво от шефовете на отбори,но не вярвам.Футбола е за удоволствие,но разбирането за това при много от превържениците отдавна е мутирало в агресия и омраза към всичко.
Би било добре феновете да покажат по-високо ниво от шефовете на отбори,но не вярвам.Футбола е за удоволствие,но разбирането за това при много от превържениците отдавна е мутирало в агресия и омраза към всичко.
- plovdivram
- Контакти:
ktulu
ktulu, какви ги говориш? Ти само Ботев ли взимаш за пловдиския футбол като говориш за някакви протести... Вашите протести ДО МОМЕНТА са били САМО И САМО ЗА БОТЕВ... Да!!! ПФК БОТЕВ ПД е част о пловдиския футбол, но НЕ Е САМО ТОЙ!!! Аз по-горе поптах КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ КОГАТО НИЕ ПОСТАВЯХМЕ ВЪПРОСА, КЪДЕ ЩЕ ИГРАЕМ В ЕВРОТУРНИРИТЕ И ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА ЗА ст. "ПЛОВДИВ"?!!! ЗАБЕЛЕЖИ за ст. "ПЛОВДИВ"... НЕ ЗА ЛАУТА!!! Да ти кажа ли? Позицията ви бе - ОПРАВЯЙТЕ СЕ... Нали?! Така че не се прави на толкова ПРИТЕСНЕН за Пловдивския футбол!!!ЗАЩОТО... Ако ХРИСТОЛА е част от проблема на Пд футбола и засяга САМО ВАС... ст. ПЛОВДИВ Е ПРОБЛЕМ НА СПОРТА КАТО ЦЯЛО В ГРАДА!!! Иначе си прав!!! БЪЛГАРИНА вижда ПРОБЛЕМИТЕ само когато "ножа опре до кокала"...
И защо тогава НЕ СЕ ВИДИ ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ НА СПОРТА... И ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ Е ТОЧНО ХРИСТОЛА И ГАЛКА... ТЕ СА ПРОДУКТ НА ЕДНА СИСТЕМА, КОЯТО Е ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ... СИСТЕМАТА, КОЯТО УПОРИТО НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ ЗА СПОНСОРСТВОТО И ИНВЕСТИРАНЕТО ВЪВ СПОРТА, КОЯТО ДА ДАДЕ МОТИВ НА ХОРАТА С ЧИСТИ ПАРИ В БГ ДА СИ ВКАРАТ ПАРИТЕ В НЕГО.... т.е. НИЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ ГЕНЕРАЛНО РЕШЕНИЕ, А НЕ НА ПАРЧЕ!!! Стига с тези ГЛУПОСТИ КЪДЕ СМЕ БИЛИ НИЕ преди година или ПЪК ВИЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ...
Искам да кажа на тези, които толкова много си мислят, че някой говори за някакви "прегръдки или целувки" между нас.... че не са разбрали нищо, но вероятно проблема идва от възрастта на която са те... ТУК НЕ ГОВОРИМ ДА СИ РЕШАВАМЕ ВЗАИМНО ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ... Тук не говорим за "Море от любов"... Тук говорим за ОБЩА КАУЗА!!!ОБЩА КАУЗА, която да спаси ФУТБОЛА /мен ако питате и СПОРТА като цяло/... защото скоро може да нямаме не само играчи... не само и стадиони.... но и ОТБОРИ.... И тогава какво?!! На улични банди ли ще разчитаме да пазят духа на ДЕРБИТО?!!! Това ли искаме?!!!Това ли е ДЕРБИТО за което говорите... АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА да се развива спорта в БГ... скоро няма да има нищо, защото той просто ще УМРЕ!!!
2- Повечето тук изглеждат много загрижени за пловдивския футбол. Когато НИЕ протестирахме, къде бяха тогава феновете на Локомотив??? Най-откровено злорадстваха и изливаха помия по наш адрес!!! Не бяха ли загрижени ТОГАВА за пловдивския футбол или се притесниха точно сега, като им опря и на тях ножа до кокъла?
ktulu, какви ги говориш? Ти само Ботев ли взимаш за пловдиския футбол като говориш за някакви протести... Вашите протести ДО МОМЕНТА са били САМО И САМО ЗА БОТЕВ... Да!!! ПФК БОТЕВ ПД е част о пловдиския футбол, но НЕ Е САМО ТОЙ!!! Аз по-горе поптах КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ КОГАТО НИЕ ПОСТАВЯХМЕ ВЪПРОСА, КЪДЕ ЩЕ ИГРАЕМ В ЕВРОТУРНИРИТЕ И ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА ЗА ст. "ПЛОВДИВ"?!!! ЗАБЕЛЕЖИ за ст. "ПЛОВДИВ"... НЕ ЗА ЛАУТА!!! Да ти кажа ли? Позицията ви бе - ОПРАВЯЙТЕ СЕ... Нали?! Така че не се прави на толкова ПРИТЕСНЕН за Пловдивския футбол!!!ЗАЩОТО... Ако ХРИСТОЛА е част от проблема на Пд футбола и засяга САМО ВАС... ст. ПЛОВДИВ Е ПРОБЛЕМ НА СПОРТА КАТО ЦЯЛО В ГРАДА!!! Иначе си прав!!! БЪЛГАРИНА вижда ПРОБЛЕМИТЕ само когато "ножа опре до кокала"...
И защо тогава НЕ СЕ ВИДИ ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ НА СПОРТА... И ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ Е ТОЧНО ХРИСТОЛА И ГАЛКА... ТЕ СА ПРОДУКТ НА ЕДНА СИСТЕМА, КОЯТО Е ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ... СИСТЕМАТА, КОЯТО УПОРИТО НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА АДЕКВАТНИ ЗАКОНИ ЗА СПОНСОРСТВОТО И ИНВЕСТИРАНЕТО ВЪВ СПОРТА, КОЯТО ДА ДАДЕ МОТИВ НА ХОРАТА С ЧИСТИ ПАРИ В БГ ДА СИ ВКАРАТ ПАРИТЕ В НЕГО.... т.е. НИЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ ГЕНЕРАЛНО РЕШЕНИЕ, А НЕ НА ПАРЧЕ!!! Стига с тези ГЛУПОСТИ КЪДЕ СМЕ БИЛИ НИЕ преди година или ПЪК ВИЕ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ...
Искам да кажа на тези, които толкова много си мислят, че някой говори за някакви "прегръдки или целувки" между нас.... че не са разбрали нищо, но вероятно проблема идва от възрастта на която са те... ТУК НЕ ГОВОРИМ ДА СИ РЕШАВАМЕ ВЗАИМНО ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ... Тук не говорим за "Море от любов"... Тук говорим за ОБЩА КАУЗА!!!ОБЩА КАУЗА, която да спаси ФУТБОЛА /мен ако питате и СПОРТА като цяло/... защото скоро може да нямаме не само играчи... не само и стадиони.... но и ОТБОРИ.... И тогава какво?!! На улични банди ли ще разчитаме да пазят духа на ДЕРБИТО?!!! Това ли искаме?!!!Това ли е ДЕРБИТО за което говорите... АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА да се развива спорта в БГ... скоро няма да има нищо, защото той просто ще УМРЕ!!!