ЖАЛКО ЗА МИЛИЕВ! БЕШЕ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НО.........
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЖАЛКО ЗА МИЛИЕВ! БЕШЕ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НО.........
ЖАЛКО ЗА МИЛИЕВ! БЕШЕ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НО.........В СОФИЯ ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ПОРЕДНИЯ "ИЗГОРЯЛ" БГ ТАЛАНТ!!!!! ПОДОБНО НА ЖОРО ХРИСТОВ И ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ!!!!! САМО ДЕТО ПАК ФУТБОЛИСТ ИЗЛЯЗАЛ ОТ ПЛОВДИВ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, СЛЕД СЪВСЕМ МАЛКО ВРЕМЕ, ТОЗИ ФАКТ ЩЕ БЪДЕ УМИШЛЕНО ЗАБРАВЕН И АКО ДАЙ БОЖЕ МУ ПОТРЪГНЕ ЩЕ СЛУШАМЕ"ЗВЕЗДАТА НА ЛЕВСИ,СИНЯТА ЛЕГЕНДА И Т-Н" ПОДОБНО НА ГОНЗО КОЙТО СТАНА ФУТБОЛИСТ И БЕ СЪЗДАДЕН КАТО ТАКЪВ ИМЕННО В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ....!!!! НО НА КОЙ МУ ПУКА??? ЩОПИТЕ СИ ДРЪНКАТ ЧЕ ТОЗИ И ОНЗИ БИЛИ ЧЕРВЕНИ ИЛИ СИНИ, НО ИСТИНАТА Е ЕДНА!!!!!! ВСИЧКО КАЧЕСТВЕНО Е ОТ ВСЯКЪДЕ НО НЕ ОТ СОФИЯ!!!!! БАНАЛНА ИСТИНА НО ИСТИНА!!!
Re: ЖАЛКО ЗА МИЛИЕВ! БЕШЕ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ НО.........
Много е важно къде идва да играе всеки следващ талант. Ако избере отбора от обора - спукана му е работата. Най много да стигне до Бате и пак да си дойде с "високо вдигната глава". Подмолноста говежда затрива.
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
- стичо
- Контакти:
прав си човече но не го взимай толкова навътре.не ни обиждай!сърди се на пловдивските началници че не ви задържат звездите и така отбора ви отслабва а звездите ви греят в друг отбор.а щом играят добре в левски аз не знам как да кажа локомотивската звезда!
Kustendil написа:Много е важно къде идва да играе всеки следващ талант. Ако избере отбора от обора - спукана му е работата. Най много да стигне до Бате и пак да си дойде с "високо вдигната глава". Подмолноста говежда затрива.
Да ти сложим малко фураж,за да не квичиш толкова?
- lauta hools
- Контакти:
Много ми мъчно,защото знам какво ще го направят там,за съжаление обаче нещата са почти сигурни и ще се разделим с любимият ни играч и с един прекрасен млад човек,който се раздавше до последната секунда на мача с черно-бялата фленелка! 

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
-
- Контакти:
lauta hools написа:Много ми мъчно,защото знам какво ще го направят там,за съжаление обаче нещата са почти сигурни и ще се разделим с любимият ни играч и с един прекрасен млад човек,който се раздавше до последната секунда на мача с черно-бялата фленелка!
Аз уважавам Локо,винаги съм ви приемал за близки до нашите идеи,още от комунистическо време!Кажете-Успех на момчето и да е живо и здраво,не тъгувайте,ние винаги ще помним откъде е дошъл,както и Гонзо,дошъл е от приятелски отбор!!!А за Жорето Христов-все пак да не забравяме,че игра с херния доста време,дано през пролетта да покаже истинската си класа!!!Локо,Левски все едно,на чорбата у гъзо,припомнете тази песен на Лаута!!!
- sedem_!_dva
lauta hools написа:Много ми мъчно,защото знам какво ще го направят там,за съжаление обаче нещата са почти сигурни и ще се разделим с любимият ни играч и с един прекрасен млад човек,който се раздавше до последната секунда на мача с черно-бялата фленелка!
Спокойно бе, вие как говорите, все едно ще го бесиме на Герена. Няма страшно на момчето ще му бъде даден шанс, може да се превърне в железен защитник и да влезе в сърцата ни като Гонзо, а не се и съмнявам, че и Левски ще му влезе в сърцето, както става с повечето футболисти.
NON MOLLARE MAI
Наистина е жалко за този талант,вече е затрит като футболист само остана кокала да го научи да шмърка кока и да пие
Напоследък освен че не ги купуват от западна Европа,даже от турция и израел спряха да купуват говеждо

Напоследък освен че не ги купуват от западна Европа,даже от турция и израел спряха да купуват говеждо

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!