"Евентоално" се научи да пишеш и прочети от къде съм и дали Ганчев ни е благодетел.
Гриша Ганчев мога да ти кажа, че от много години насам няма един мръсен лев. Каквото е прано е прано.
Отрязаха Левски за Кики и Дембеле!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Отрязаха Левски за Кики и Дембеле!
Като ги копирате тея статии казвайте поне един източник....
Е, и?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
baltimore написа:gonzo_levski написа:Айде кажи ми кой наш отбор има много пари, че ние да сме бедни ???
Литекс.
И Черноморец.

- Boksiorcheto
Ауууу кофти ли ви е шопи?
Или сега ще кажете,че те не са никакви играчи и не заслужават да носят "синия" екип,защото са отказали на Левски.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- delqnski47
- Контакти:
falcon написа:baltimore написа:gonzo_levski написа:Айде кажи ми кой наш отбор има много пари, че ние да сме бедни ???
Литекс.
И Черноморец.
+1000000
На последният мач Черноморец-ЦСКА отидох чак до Бургас само и само да им видя стадиона.....да ви кажа,не съжалявах,че бих толкова много път.....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.