Мнениеот demy27 » 18 май 2010 15:53
Botev fur immer написа:demy27 написа:Аз мисля, че трябва да благодарим за оставането в А група и на колегите от Ботев. Да, тяхната злоба и омраза спаси Локомотив Пловдив. Миналата година по-това време, те се бяха примирили, че Ботев изпада и смятаха, че не заслужава да е в А група. След мача на Локомотив и Вихрен, всички наскачаха като ужилени - как така Локомотив ще помага на конкурентите ни. Напълниха стадиона, победиха Вихрен и оцеляха, с което само удължиха агонията си с още една година, станахме свидетели на невиждан Българо-Италиански сериал и записаха най-срамните страници във "великата " си история. От друга страна, ако Вихрен не беше изпаднал и Коко Динев нямаше да дойде в Пловдив. Така че, наистина имат право да злобеят и да се ядосват, но те сами спомогнаха за това което се случи с Локомотив. Продължавайте да ни мразите.
Не знам за каква злоба и омраза бленуваш след като това е ваш приоритет.Всички знаем как виете по време на мач срещу Ботев Пд.Единственото чувство което изпитвам аз и предполагам повечето Ботевисти е безразличие.С една дума- Рома(Столипиново) или вие да играете ни е все тая.
Ти си един най-обикновен жълт лицемер. Да отричаш нещата които не ти отърват си е лишено от достойнство, но не се тревожи - никой не очкава от жълтите да направят нещо достойно.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe