Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Мнениеот botev_1912 » 11 май 2010 10:14

loko2004 написа:
Incroyant написа:Кой е отборът на Пловдив ? 4000 - сайтът на Кольо Стоянов , който всеки ден е на Лаута и си пие кафето с буферите /иначе е ЦеСеКАр / направи интернет анкета :arrow: http://www.news4000.bg/football/ Гледайте долу в дясно ... Ясно е кой е отбора на Пловдив :) . И кои са били и винаги ще си останат малцинството с 20 % .... Малцинство и в прекия и в преносния смисъл на думата. :)

Поредната ви фалшификация - маркирам Локомотив и се появява null, правя още един опит и пак същото, започна да ми минава през главата какъв е проблема и пробвам със Спартак пак null, пробвам с Марица пак null и накрая реших да пробвам с Ботев и о чудеса :) анкетата проработи гласа ми отчетен появи се диаграмката повече нямах възможност за избор/както си е реда/ и така после се фукаме с резултати даже се чудя как така ст сложили 20 % за Локо а не едно 5-6 примерно

Аз имах същия проблем - само че не можех да гласувам за Ботев!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 11 май 2010 10:42

botev_1912 написа:
loko2004 написа:
Incroyant написа:Кой е отборът на Пловдив ? 4000 - сайтът на Кольо Стоянов , който всеки ден е на Лаута и си пие кафето с буферите /иначе е ЦеСеКАр / направи интернет анкета :arrow: http://www.news4000.bg/football/ Гледайте долу в дясно ... Ясно е кой е отбора на Пловдив :) . И кои са били и винаги ще си останат малцинството с 20 % .... Малцинство и в прекия и в преносния смисъл на думата. :)

Поредната ви фалшификация - маркирам Локомотив и се появява null, правя още един опит и пак същото, започна да ми минава през главата какъв е проблема и пробвам със Спартак пак null, пробвам с Марица пак null и накрая реших да пробвам с Ботев и о чудеса :) анкетата проработи гласа ми отчетен появи се диаграмката повече нямах възможност за избор/както си е реда/ и така после се фукаме с резултати даже се чудя как така ст сложили 20 % за Локо а не едно 5-6 примерно

Аз имах същия проблем - само че не можех да гласувам за Ботев!

Тъпа история и аз не мога да гласувам :evil:
"null" !!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 май 2010 10:46

И в друг сайт тече подобна анкета и резултата пак е същия. Тези цифри са реални. Ако тази анкета беше направена преди 20-30 години преднината за Ботев щеше да е смазваща.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 май 2010 11:05

Момчета, стига с тези ИНТЕРНЕТ надпревари бе майна... Всички знаем как стават нещата там!!!... На есен всичко ще се види... Ботев вече е СВОБОДЕН... Няма пречка хората отново да са на стадиона!!! Е!!! Тогава ще видим колко билета ще продават на мач!!!
Изображение

Incroyant
Контакти:

Мнениеот Incroyant » 11 май 2010 12:21

E- че то не може да се гласува повече от един път ,бе !! :) Повторни кликания не се приемат от едно и също IP . Иначе лаутарите ден и нощ щяха да кликат за да поддържат равновесие с болшинството ! 8-)

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 11 май 2010 13:59

Феновете на отбора-труп говорят за компклекси в нашите теми :shock:

пс : Бряговци я кажете какво е чувството любимият ти отбор да изпадне в същата година , в която най-големия ти враг ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ става ШАМПИОН ? :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 11 май 2010 14:13

Lauta-Army написа:Феновете на отбора-труп говорят за компклекси в нашите теми :shock:

пс : Бряговци я кажете какво е чувството любимият ти отбор да изпадне в същата година , в която най-големия ти враг ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ става ШАМПИОН ? :lol:

Мнение пропито със злоба и омраза....?
Та какво каза.....? за комплексите? :lol:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 май 2010 17:07

AREA BIANCONERA написа:Изображение

Тази снимка повече ми харесва :arrow:
Изображение
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Plovdiv1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1926 » 11 май 2010 17:43

Няма ли модератори да трият жълтите простотии от темата. Вместо да отидат при студиото да попитат батко им божко пепсито днес защо не се получи някак си да имат спонсор седнали да ми коментират нашия мач със Славия. Ама какво да ги правиш, големия град и отборът му привличат интереса дори и на тези дребни мушички - душички...
В името на Пловдив от 1926г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 май 2010 20:30

Plovdiv1926 написа:Няма ли модератори да трият жълтите простотии от темата. Вместо да отидат при студиото да попитат батко им божко пепсито днес защо не се получи някак си да имат спонсор седнали да ми коментират нашия мач със Славия. Ама какво да ги правиш, големия град и отборът му привличат интереса дори и на тези дребни мушички - душички...

Има,но предпочитам да не се намесвам.Мисля,че трябва да има различни мнения от нашите.Първо,за да се получи дискусия,спор и т.н.И второ,мисля,че не би трябвало да заприличваме на някои други форуми,където само се пише за "величие","славно минало","светло бъдеще",прожектират се "усмивки от старите ленти" и прочее алабализми ;) Естествено,ако някой се чувства лично засегнат,да сигнализира.Простотии,било то жълти,червени,пембени и т.н. няма да бъдат толерирани.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”