ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс

Мнениеот veseo » 02 май 2010 22:16

kubik написа:По-смешен шампион в близките 20 години не е имало!

Имаше, вие по времето на Жоро Мъртвия.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 май 2010 22:22

Arto написа:Всеки , които е гледал мача знае , че Локомотив Пд заслужаваше да победи, не Литекс. Литекс имаха 5 сериозни атаки и 3 гола...

Тази игра е на голове. Головите положения са малко, но добрите отбори ги реализират.
Афектиран си, но ще ти мине
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 май 2010 22:26

Сами сме си виновни!Трябваше досега да сме си уредили оставането, а не на терена да излизаме с памперси срещу шампиона! "Монтана" ни направиха за смях на "Лаута", не можем да бием слабаците Локо Мзд и "Сливен", а искаме да бием шампиона!Съдбата е такава, каквато си я направим!Никой не ни е виновен, че сами се докарахме до това положение.
Иска се един мач да го изиграят като мъжкари и да го вземат ако трябва дори и с цената на кръв, но не могат!
С нищо не покзаваме, че искаме да останем!Даксон безобразно слаб!Никога не съм го виждал толкова зле!В средата сме като пате в калчища...няма кой 2 -ва паса да върже.В нападение само Гарра, Здравко и Данчо се стараят, но те са зависими от халфовете.Халфовете трябва да ги захранват с топки, а не Здравко, Гарра и Данчо да ми играят като халфове.Отзад пък сме пожар!Баси головете, които ни вкарват, такива голове не допускат вече и децата от ДЮШ!Най ме е яд, когато ни вкарват уникално тъпи голове.На нас всички голове ни ги вкарват по най-тъпия възможен начин.

Да нямахме и шанс да вкараме, на с нищо не показахме, че за нас този мач беше финал!

Нещастна работа...направо нямам думи!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 02 май 2010 22:32

Ванко_Ултраса написа:Сами сме си виновни!Трябваше досега да сме си уредили оставането, а не на терена да излизаме с памперси срещу шампиона! "Монтана" ни направиха за смях на "Лаута", не можем да бием слабаците Локо Мзд и "Сливен", а искаме да бием шампиона!Съдбата е такава, каквато си я направим!Никой не ни е виновен, че сами се докарахме до това положение.
Иска се един мач да го изиграят като мъжкари и да го вземат ако трябва дори и с цената на кръв, но не могат!
С нищо не покзаваме, че искаме да останем!Даксон безобразно слаб!Никога не съм го виждал толкова зле!В средата сме като пате в калчища...няма кой 2 -ва паса да върже.В нападение само Гарра, Здравко и Данчо се стараят, но те са зависими от халфовете.Халфовете трябва да ги захранват с топки, а не Здравко, Гарра и Данчо да ми играят като халфове.Отзад пък сме пожар!Баси головете, които ни вкарват, такива голове не допускат вече и децата от ДЮШ!Най ме е яд, когато ни вкарват уникално тъпи голове.На нас всички голове ни ги вкарват по най-тъпия възможен начин.

Да нямахме и шанс да вкараме, на с нищо не показахме, че за нас този мач беше финал!

Нещастна работа...направо нямам думи!

чест ти прави, такива като теб са истинските Локомотивци!

За жалост има и много буфери сред Вас и те Ви градят лош имидж
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 май 2010 01:15

Нещо си се объркал няма никаква злоба към вас.
Просто коментирам, а ти какво виждаш не те знам.

Отговарям ти просто на коментара с коментар такъв какъвто аз го виждам и разбирам, че си на различно мнение от моето, което е напълно нормално ;)

И изобщо не трябва да те боли от това, че съм Модератор.
Да съм те заплашвал с БАН или нещо подобно не съм, така че пишеш абсолютни глупости.

Ако прегледаш мненията ми в темата аз даже казах, че не мисля, че ще изпаднете.
Ако има някаква злоба то нямаше да казвам подобно нещо ;)

Къде е видя тази злоба не те знам, но все пак успех на Локо, защото вярвам, че ще се спасите.
За вас спасението се казва Славия, защото те не се борят за нищо и няма да се напрягат много, а мача с Локо Сф е важен за вторият ако разбира се вземете мача си със Славия.
Локо Сф за да се класира в УЕФА трябва да ви бие иначе Левски ги измества разбира се ако те не се издънят в следващите два мача.

Така че ако искате да се спасите трябва на всяка цена да си вземете мача със Славия, защото ако не успеете мача с Локо Сф ще е на живот и смърт и за двата тима.

Локо Мз сега почиват и взимат три точки служебно и ако не вземете мача със Славия се изравнявате по точки, а Мездра се спасява при това положение, защото се гледат преките двубои , а Мездра ви победи в Пловдив.
Успех.

Върни се в “Локо Пловдив”