kubik написа:По-смешен шампион в близките 20 години не е имало!
Имаше, вие по времето на Жоро Мъртвия.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kubik написа:По-смешен шампион в близките 20 години не е имало!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Arto написа:Всеки , които е гледал мача знае , че Локомотив Пд заслужаваше да победи, не Литекс. Литекс имаха 5 сериозни атаки и 3 гола...
Ванко_Ултраса написа:Сами сме си виновни!Трябваше досега да сме си уредили оставането, а не на терена да излизаме с памперси срещу шампиона! "Монтана" ни направиха за смях на "Лаута", не можем да бием слабаците Локо Мзд и "Сливен", а искаме да бием шампиона!Съдбата е такава, каквато си я направим!Никой не ни е виновен, че сами се докарахме до това положение.
Иска се един мач да го изиграят като мъжкари и да го вземат ако трябва дори и с цената на кръв, но не могат!
С нищо не покзаваме, че искаме да останем!Даксон безобразно слаб!Никога не съм го виждал толкова зле!В средата сме като пате в калчища...няма кой 2 -ва паса да върже.В нападение само Гарра, Здравко и Данчо се стараят, но те са зависими от халфовете.Халфовете трябва да ги захранват с топки, а не Здравко, Гарра и Данчо да ми играят като халфове.Отзад пък сме пожар!Баси головете, които ни вкарват, такива голове не допускат вече и децата от ДЮШ!Най ме е яд, когато ни вкарват уникално тъпи голове.На нас всички голове ни ги вкарват по най-тъпия възможен начин.
Да нямахме и шанс да вкараме, на с нищо не показахме, че за нас този мач беше финал!
Нещастна работа...направо нямам думи!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта