Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?

Мнениеот Доктор Хаус » 11 фев 2012 14:02

След като вече официално Левски подписа с Диамутен,новите попълнения в отбора станаха три!Не е тайна,че се очаква още един трансфер на централен нападател.
Имам един въпрос:трябва ли на Левски нов атакуващ футболист на всяка цена или не? И какво мислите по въпроса,че ако не се стигне до такъв трансфер,Георги Иванов би могъл да се картотекира да играе?И дали ще бъде по-полезен примерно от някакви анонимни чужденци или от изнудващи отборите "звезди"?
Въпросът ми е само към феновете на Левски,защото мнението на цесекарите в случая е кристално ясно,то няма как и по друг начин да е!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?

Мнениеот NO MERCY » 11 фев 2012 14:10

Доктор Хаус написа:След като вече официално Левски подписа с Диамутен,новите попълнения в отбора станаха три!Не е тайна,че се очаква още един трансфер на централен нападател.
Имам един въпрос:трябва ли на Левски нов атакуващ футболист на всяка цена или не? И какво мислите по въпроса,че ако не се стигне до такъв трансфер,Георги Иванов би могъл да се картотекира да играе?И дали ще бъде по-полезен примерно от някакви анонимни чужденци или от изнудващи отборите "звезди"?
Въпросът ми е само към феновете на Левски,защото мнението на цесекарите в случая е кристално ясно,то няма как и по друг начин да е!

1.Да трябва ни нов централен нападател!
2.Георги Иванов да се завърне на терена - НЕВЪЗМОЖНО!
Последна промяна от NO MERCY на 11 фев 2012 14:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 фев 2012 14:10

Нападател ни трябва и то си личи , но на всяка цена ..
Гонзо, на тези години може би ще играе по добре от половината набедени футболисти в България , но по добре да не се връща на терена !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 11 фев 2012 14:12

Левски има крещяща нужда не от един,а от двама централни нападатели,още един централен бранител и опорен халф.

smorci
Контакти:

Мнениеот smorci » 11 фев 2012 14:15

Хубава тема.Според мен като Левскар, ако трябва да съм искрен имаме крещяща нужда от нов централен нападател.Но трябва да е наистина класен играч.ясно е че няма как да вземем Дрогба например,но трябва да е класен футболист за БГ първенство.Колкото до Гонзо-айде стига вече достатъчно поигра и достатъчно е дал като футболист.Като ръководител обаче няма две мнения по въпроса-пълна нула.
Повечето Левскари, като чета ми се струва че не възлагат много надежди на Иво Тонев.Само че няма как -видно е че е с новите и виждаме като има пари се взимат играчи.Това е положението, без мангизи не става.Футбола е прекалено комерсиален към днешна дата за съжаление.в такива времена живеем.Да не мислите че без парите на руската банка щяхме да направим някаква селекция-абсурд.То се вижда през последните години.Явно е че има нов собственик в сянка.Батков вече е бита карта.Май все още е на книга собственик.Мисля си че Левски го очакват добри времена, но ще поживеем и ще видим. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 11 фев 2012 14:17

Според мен по-скоро може да се мине без нов чист нападател.Ако ще се работи сериозно, през лятото - по-мащабна и премерена селекция на тази тема,ако ли не - всичко ще е кърпене на дупки,както досега,и налучквания.
Имаме един куп крила - 5 ако се не лъжа(Калво,Райков,Рамос,Дани и Вутов) - всеки един от тях си мисля,че може да играе скрита 9-ка,за какъвто тип играч опява бай Ники.Освен това в лицето на ВАнко Цветков имаме изключително техничен(и не дотам бърз)футболист на тази позиция.
Не ,че няма да се кефя ,ако дойде Черната мамба,ха дано ,ама надали ,както се казва. ;)
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 фев 2012 14:17

Да Левски има нужда, но не само да се нарече цент. нападател, а наистина да е такъв, да има нужната класа и затова трябва време.
Вмомента преговаряли с някакъв и мисля че ще го имаме.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 11 фев 2012 14:18

Според мен ни трябва централен нападател, след като нямаме типичен такъв. Това, което ме радва в зимната селакция на отбора, е именно че не се взимат хора на кило, а се търсят точни футболисти за определени постове. Много хора критикуват ръководителите на отбора, че много футболисти дойдоха на проби и си заминаха, но според мен така и трябва, като не стават да си тръгват. Имаме школа все пак...
За централния нападател още веднъж- със сигурност ни трябва.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 11 фев 2012 14:19

bistan75 написа:Левски има крещяща нужда не от един,а от двама централни нападатели,още един централен бранител и опорен халф.

наи-точното мнение от доста време насам в темите за Левски!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 фев 2012 14:19

Не на всяка цена, но ако изкочи нещо добро - да. Гонзо да се картотекира - твърдо не. Костов показа, че ще играе без класическа деветка, с много движение и сммяна на местата в нападение, при това положение за тази позиция Левски разполага с Цветков (каквото и да пишат малоумните ни журналисти - той е ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, не е изиграл и една минута на друга позиция през цялата си кариера в Холандия и петте месеца в Пирин, това че ние имахме Арш на тази позиция и Тасевски беше контузен в началото на сезона е друга тема), Калво, Дани Младенов (да спокойно може да играе нападател, защото той Е НАПАДАТЕЛ, глупостите на Гонзо да го преквалифицира в крило не важат в случая), доколкото разбрах от изказването на Мъри и Рамос може да играе там, в по-лесни/решени мачове и Вутов... Ето ти ги 5 човека, и това без Йовов, който е недолюбван на тази позиция от феновете. 6 човека. Разбира се, ако се появи възможност за нещо добро - веднага да взимат, но на всяка цена - не!

Върни се в “Левски”