След като вече официално Левски подписа с Диамутен,новите попълнения в отбора станаха три!Не е тайна,че се очаква още един трансфер на централен нападател.
Имам един въпрос:трябва ли на Левски нов атакуващ футболист на всяка цена или не? И какво мислите по въпроса,че ако не се стигне до такъв трансфер,Георги Иванов би могъл да се картотекира да играе?И дали ще бъде по-полезен примерно от някакви анонимни чужденци или от изнудващи отборите "звезди"?
Въпросът ми е само към феновете на Левски,защото мнението на цесекарите в случая е кристално ясно,то няма как и по друг начин да е!
Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Нужен ли е на Левски нов централен нападател на всяка цена?
Доктор Хаус написа:След като вече официално Левски подписа с Диамутен,новите попълнения в отбора станаха три!Не е тайна,че се очаква още един трансфер на централен нападател.
Имам един въпрос:трябва ли на Левски нов атакуващ футболист на всяка цена или не? И какво мислите по въпроса,че ако не се стигне до такъв трансфер,Георги Иванов би могъл да се картотекира да играе?И дали ще бъде по-полезен примерно от някакви анонимни чужденци или от изнудващи отборите "звезди"?
Въпросът ми е само към феновете на Левски,защото мнението на цесекарите в случая е кристално ясно,то няма как и по друг начин да е!
1.Да трябва ни нов централен нападател!
2.Георги Иванов да се завърне на терена - НЕВЪЗМОЖНО!
Последна промяна от NO MERCY на 11 фев 2012 14:10, променено общо 1 път.
Нападател ни трябва и то си личи , но на всяка цена ..
Гонзо, на тези години може би ще играе по добре от половината набедени футболисти в България , но по добре да не се връща на терена !
Гонзо, на тези години може би ще играе по добре от половината набедени футболисти в България , но по добре да не се връща на терена !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Левски има крещяща нужда не от един,а от двама централни нападатели,още един централен бранител и опорен халф.
Хубава тема.Според мен като Левскар, ако трябва да съм искрен имаме крещяща нужда от нов централен нападател.Но трябва да е наистина класен играч.ясно е че няма как да вземем Дрогба например,но трябва да е класен футболист за БГ първенство.Колкото до Гонзо-айде стига вече достатъчно поигра и достатъчно е дал като футболист.Като ръководител обаче няма две мнения по въпроса-пълна нула.
Повечето Левскари, като чета ми се струва че не възлагат много надежди на Иво Тонев.Само че няма как -видно е че е с новите и виждаме като има пари се взимат играчи.Това е положението, без мангизи не става.Футбола е прекалено комерсиален към днешна дата за съжаление.в такива времена живеем.Да не мислите че без парите на руската банка щяхме да направим някаква селекция-абсурд.То се вижда през последните години.Явно е че има нов собственик в сянка.Батков вече е бита карта.Май все още е на книга собственик.Мисля си че Левски го очакват добри времена, но ще поживеем и ще видим.

Повечето Левскари, като чета ми се струва че не възлагат много надежди на Иво Тонев.Само че няма как -видно е че е с новите и виждаме като има пари се взимат играчи.Това е положението, без мангизи не става.Футбола е прекалено комерсиален към днешна дата за съжаление.в такива времена живеем.Да не мислите че без парите на руската банка щяхме да направим някаква селекция-абсурд.То се вижда през последните години.Явно е че има нов собственик в сянка.Батков вече е бита карта.Май все още е на книга собственик.Мисля си че Левски го очакват добри времена, но ще поживеем и ще видим.

-
- Контакти:
Според мен по-скоро може да се мине без нов чист нападател.Ако ще се работи сериозно, през лятото - по-мащабна и премерена селекция на тази тема,ако ли не - всичко ще е кърпене на дупки,както досега,и налучквания.
Имаме един куп крила - 5 ако се не лъжа(Калво,Райков,Рамос,Дани и Вутов) - всеки един от тях си мисля,че може да играе скрита 9-ка,за какъвто тип играч опява бай Ники.Освен това в лицето на ВАнко Цветков имаме изключително техничен(и не дотам бърз)футболист на тази позиция.
Не ,че няма да се кефя ,ако дойде Черната мамба,ха дано ,ама надали ,както се казва.
Имаме един куп крила - 5 ако се не лъжа(Калво,Райков,Рамос,Дани и Вутов) - всеки един от тях си мисля,че може да играе скрита 9-ка,за какъвто тип играч опява бай Ники.Освен това в лицето на ВАнко Цветков имаме изключително техничен(и не дотам бърз)футболист на тази позиция.
Не ,че няма да се кефя ,ако дойде Черната мамба,ха дано ,ама надали ,както се казва.

Левски 1914,West Ham United
- ralka_levskarka
- Контакти:
Да Левски има нужда, но не само да се нарече цент. нападател, а наистина да е такъв, да има нужната класа и затова трябва време.
Вмомента преговаряли с някакъв и мисля че ще го имаме.
Вмомента преговаряли с някакъв и мисля че ще го имаме.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Според мен ни трябва централен нападател, след като нямаме типичен такъв. Това, което ме радва в зимната селакция на отбора, е именно че не се взимат хора на кило, а се търсят точни футболисти за определени постове. Много хора критикуват ръководителите на отбора, че много футболисти дойдоха на проби и си заминаха, но според мен така и трябва, като не стават да си тръгват. Имаме школа все пак...
За централния нападател още веднъж- със сигурност ни трябва.
За централния нападател още веднъж- със сигурност ни трябва.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
-
- Контакти:
bistan75 написа:Левски има крещяща нужда не от един,а от двама централни нападатели,още един централен бранител и опорен халф.
наи-точното мнение от доста време насам в темите за Левски!
-
- Контакти:
Не на всяка цена, но ако изкочи нещо добро - да. Гонзо да се картотекира - твърдо не. Костов показа, че ще играе без класическа деветка, с много движение и сммяна на местата в нападение, при това положение за тази позиция Левски разполага с Цветков (каквото и да пишат малоумните ни журналисти - той е ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, не е изиграл и една минута на друга позиция през цялата си кариера в Холандия и петте месеца в Пирин, това че ние имахме Арш на тази позиция и Тасевски беше контузен в началото на сезона е друга тема), Калво, Дани Младенов (да спокойно може да играе нападател, защото той Е НАПАДАТЕЛ, глупостите на Гонзо да го преквалифицира в крило не важат в случая), доколкото разбрах от изказването на Мъри и Рамос може да играе там, в по-лесни/решени мачове и Вутов... Ето ти ги 5 човека, и това без Йовов, който е недолюбван на тази позиция от феновете. 6 човека. Разбира се, ако се появи възможност за нещо добро - веднага да взимат, но на всяка цена - не!