Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)

Мнениеот levski_4_life » 03 фев 2012 23:25

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tM6aujXqNKs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaRoQoQ-xf4[/youtube]

Изображение

Изображение[/center]
Гонг написа:Левски официално подписа договор за две години и половина с Кристовао Да Силва Рамос, съобщиха от клуба за Гонг. По-рано през деня Рамос премина през задължителните медицински прегледи и уточни личните си условия по договора със „сините".
В следващите дни Рамос ще се присъедини към новия си тим, който утре заминава на подготвителен лагер в Анталия.
По този начин Рамос се превръща във второто ново попълнение за „сините“, които вече подписаха с Нуно Пинто.
Очакванията са Рамос да бъде един от новите лидери на отбора. Старши треньорът на Левски Николай Костов много харесва футболиста.
Кристивао Да Силва Рамос е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция). Висок е 174 см. Играе като дясно крило. Досега е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лейшоеш, АЕП Пафос и Анортозис.

Спортал написа:Португалският нападател Криставо Да Силва Рамос вече официално е собственост на Левски. Днес футболистът се договори с ръководството на "сините" и подписа договор са следващите 2,5 години. Футболистът пристигна в София по-рано през деня и премина успешно медицинските тестове, преди да сложи подписа си под договора с Левски. Той ще се присъедини към новите си съотборници на лагера в Анталия, но няма да отпътува с тима утре, а ще отиде малко по-късно, за да може да си събере багажа.
Това е второ ново попълнение в състава на "сините", които вече се подсилиха със защитника Нуно Пинто.
Рамос идва в Левски от кипърския Анортозис. Той е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция) и играе като дясно крило. Преди това е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лейшоеш и АЕП Пафос.

Футбол24 написа:Португалският нападател Кристивао Да Силва Рамос подписа днес договор с Левски. Контактът е за срок от 2,5 години. По-рано през деня Рамос премина през задължителните медицински прегледи и уточни личните си условия по договора със „сините". Португалецът ще замине утре с новия си отбор на подготвителен лагер в Анталия.
Кристивао Да Силва Рамос е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция). Висок е 17,4 см. Играе като дясно крило. Досега е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лешоеш, АЕП Пафос и Анортозис.

Спорт Едно написа:Левски официално подписа договор с Кристовао Да Силва Рамос. Футболистът е преминал успешно медицинските прегледи и контузията, която го извади от игра в последния мач на Анортозис не е сериозна.
По този начин Рамос се превръща във второто ново попълнение за „сините“, които вече подписаха с Нуно Пинто.
Очакванията са Рамос да бъде един от новите лидери на отбора. Старши треньорът на Левски Николай Костов много харесва футболиста.
До часове Левски ще съобщи официално за медиите параметрите около договора на Рамос и дали той още утре ще замине с групата за Анталия.

п.с.: 4 статии, 3 различни превода на едно име... правилното му име е Кристовао да Силва Рамос ("да" се пише с малка, както е и при Висенте дел Боске примерно, защото това не е едно от неговите имена) :)
Последна промяна от levski_4_life на 04 фев 2012 12:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Повече за Кристовао да Силва Рамос (Официална Тема)

Мнениеот milen.hristov » 03 фев 2012 23:36

levski_4_life написа:[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tM6aujXqNKs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaRoQoQ-xf4[/youtube]

Изображение

Изображение[/center]
Гонг написа:Левски официално подписа договор за две години и половина с Кристовао Да Силва Рамос, съобщиха от клуба за Гонг. По-рано през деня Рамос премина през задължителните медицински прегледи и уточни личните си условия по договора със „сините".
В следващите дни Рамос ще се присъедини към новия си тим, който утре заминава на подготвителен лагер в Анталия.
Кристивао Да Силва Рамос е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция). Висок е 174 см. Играе като дясно крило. Досега е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лейшоеш, АЕП Пафос и Анортозис.

Спортал написа:Португалският нападател Криставо Да Силва Рамос вече официално е собственост на Левски. Днес футболистът се договори с ръководството на "сините" и подписа договор са следващите 2,5 години. Футболистът пристигна в София по-рано през деня и премина успешно медицинските тестове, преди да сложи подписа си под договора с Левски. Той ще се присъедини към новите си съотборници на лагера в Анталия, но няма да отпътува с тима утре, а ще отиде малко по-късно, за да може да си събере багажа.
Това е второ ново попълнение в състава на "сините", които вече се подсилиха със защитника Нуно Пинто.
Рамос идва в Левски от кипърския Анортозис. Той е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция) и играе като дясно крило. Преди това е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лейшоеш и АЕП Пафос.

Футбол24 написа:Португалският нападател Кристивао Да Силва Рамос подписа днес договор с Левски. Контактът е за срок от 2,5 години. По-рано през деня Рамос премина през задължителните медицински прегледи и уточни личните си условия по договора със „сините". Португалецът ще замине утре с новия си отбор на подготвителен лагер в Анталия.
Кристивао Да Силва Рамос е роден на 25 март 1983 година в Лион (Франция). Висок е 17,4 см. Играе като дясно крило. Досега е носил екипите на Порто, Пеняфиел, Лешоеш, АЕП Пафос и Анортозис.

Спорт Едно написа:Левски официално подписа договор с Кристовао Да Силва Рамос. Футболистът е преминал успешно медицинските прегледи и контузията, която го извади от игра в последния мач на Анортозис не е сериозна.

До часове Левски ще съобщи официално за медиите параметрите около договора на Рамос и дали той още утре ще замине с групата за Анталия.

п.с.: 4 статии, 3 различни превода на едно име... правилното му име е Кристовао да Силва Рамос ("да" се пише с малка, както е и при Висенте дел Боске примерно, защото това не е едно от неговите имена) :)

Не мислиш ли, че не е рано за такава тема. Та той е футболист на Левски от два часа

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 03 фев 2012 23:41

Че какво му е раното ? Тук е изнесена доста полезна информация, къде е играл що е бил :) Да ни е честит... явно вече има пари, защото едва ли Анортозис са ни го харизили :lol:

pepsi 1914
Контакти:

Мнениеот pepsi 1914 » 03 фев 2012 23:46

Страшен десн крак,направо съм изумен,дано не се окаже куц кон като другите,но не е център нападател,явно не ни трябва такъв играч според треньорския щаб,въпросът е кой ще нападател освен Цветков?
Последна промяна от pepsi 1914 на 03 фев 2012 23:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 03 фев 2012 23:49

Изглежда вдъхновяващо. :P Дано е добро попълнение.Харесва ми как играе с хъс и гони всяка "невъзможна" топка.А за головете какво да говорим? Те трябва да се гледат! Дано се приспособи по- бързо.Малко ми изглежда прекалено навит.Но аз, винаги като играя футбол съм си "прекалено навит"! ;) Абе успех на момчето!

Ей кога ще добавите повече емотикони?! Тия са пълна скука! :cry:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 фев 2012 23:59

Успех му желая!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 фев 2012 00:00

Да вземеш 28-годишен футболист и да очакваш от него да тепърва да ти прави големи мачове е лудост....в цяла европа хората взимат млади момчета, само тука още търсим надежда в залязващи "таланти"...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 00:02

стичо написа:Изглежда вдъхновяващо. :P Дано е добро попълнение.Харесва ми как играе с хъс и гони всяка "невъзможна" топка.А за головете какво да говорим? Те трябва да се гледат! Дано се приспособи по- бързо.Малко ми изглежда прекалено навит.Но аз, винаги като играя футбол съм си "прекалено навит"! ;) Абе успех на момчето!

Ей кога ще добавите повече емотикони?! Тия са пълна скука! :cry:

Взимай си иконки от Интернетя...Аз така правя понякога!
За този играч аз съм оптимист.Дори и да не вземем друг нападател-можем да играем с фалшива девятка.Младенов,например.

Април1876
Контакти:

Мнениеот Април1876 » 04 фев 2012 00:12

Браво но...Не ни ли трябва централен нападател??? Кой ще рита топката към врата?? Или само ще я прескачат и подават около наказателното поле, както беше преди да вземем Гарра например?? И тогава нямахме изявен централен нападател..И според критерийте на Костов за игра той нямаше да вземе Гарра например че е ,,тежък“ нападател?? На мен винаги ми е харесвал Левски а и е бил силен с мощен централен нападател..Какво става с Жак Коен, и него ли ще изпуснем защото не се връзва с сегашната схема?? А колкото до новото ни попълнение, да ни е живо и здраво но не бързам да се радвам..Такива клипове може да се направят дори за Дани Младенов при добро желание, а и показателите не са му много по-добри като гледам..А и не мисля че Кипърското първенство е чак толкова много по-добро от нашето..Но дано да вземем ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ!!! Иначе много зле..

Върни се в “Левски”