Бойко Борисов ексклузивно за Гонг: До средата на декември Левски ще има нов спонсор, много голяма външна банка
инистър-председателят на България Бойко Борисов сподели в ексклузивно интервю за Спортно шоу Гонг, че до средата на месец декември най-вероятно Левски ще има нов спонсор, в лицето на много голяма външна банка.
- В предаването „Пред банята“, което правят моите хора Ники и Райчев при Кошлуков в ТВ7, каза, че търсиш спонсор на Левски, и това породи най-различни коментари, има ли напредък? Тодор Батков с интерес очаква някакво развитие, предполагам.
- Знаеш, че аз съм голям левскар и толкова ми е болно и обидно, когато малка част от публиката на Левски, заради това, че МВР си върши работата, се опитват да ме злепоставят и да ме обиждат. Но мога да кажа, че съм сигурен и то в много кратко време, Левски с президента си Батков, с Гонзо, с Баждеков, с всичките наши любимци, защото те и сега имат спонсор, ще имат и допълнително финансиране от много голяма външна банка.
- Това означава ли, че може да се случи още след Нова година?
-Аз искрено се надявам, че преди Нова година, до средата на декември ще сме финализирали договора, но повтарям, моята роля е само да помоля и убедя, което съм направил, че Левски е отборът на народа, с толкова традиции, без изобщо да подценявам ЦСКА, напротив и на ЦСКА съм помагал, и на другите клубове, с каквото мога. Аз имам потвърждение, оттук-нататък изобщо не се меся, това си е работа на техническото ръководство, на президента Батков, да се срещнат, да си подпишат договора, да си уточняват условия и всичко останало.
а сега идат големите пари.
До средата на декември Левски ще има нов спонсор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
До средата на декември Левски ще има нов спонсор
LEVSKI_FOREVER
Re: Ексклузивно от г-н Борисов
Каквото искат да правят какви си искат спонсори да привличат ,но да не пречат на ЦСКА .
ПС: Май трябва и ние да го запсуваме
Явно има ефект .
ПС: Май трябва и ние да го запсуваме

Последна промяна от percival на 25 ное 2011 18:36, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
ако не беше Бойко сега ЦСКА щеше да е във В-югозападна.Не го забравяйте.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ако не беше Бойко сега ЦСКА щеше да е във В-югозападна.Не го забравяйте.
Вече са го забравили

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Neron
- Контакти:
Доколкото помня за отбора с четири букви се занимаваха дори Станишев и Първанов да не говорим колко години им търпяха своеволията и ги подминаваха с лека ръка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- santiliana
Я да чуем причината?
Може би, че гони наркоманите? Или, че сега Световната банка му извива ръцете за съкращения и реформи в железниците, които нито Костовци, нито Станишевци, нито Саксгобурготци сториха. А пари в България НЯМА. И сега само от ВЪН ще чакаме подаяния. А кой ги изнесе? Аз ли, ти ли или Бойко, а?
Или парите на целия български народ изнесоха едни Лукановци, Лиловци, Премяновци и техните приближени...
Къде са децата на комунистическите лидери, на социалистите, на УЖ демократите от СДС? Що те си живеят живота в "бяла" Англия, в цивилизована Франция, Белгия, Германия или пък в големия до скоро "враг"- Юнайтед стейтс?! А ние с теб сме си тук, в "блатото".
Айде, влагайте малко разум преди да изказвате мнения...
Може би, че гони наркоманите? Или, че сега Световната банка му извива ръцете за съкращения и реформи в железниците, които нито Костовци, нито Станишевци, нито Саксгобурготци сториха. А пари в България НЯМА. И сега само от ВЪН ще чакаме подаяния. А кой ги изнесе? Аз ли, ти ли или Бойко, а?
Или парите на целия български народ изнесоха едни Лукановци, Лиловци, Премяновци и техните приближени...
Къде са децата на комунистическите лидери, на социалистите, на УЖ демократите от СДС? Що те си живеят живота в "бяла" Англия, в цивилизована Франция, Белгия, Германия или пък в големия до скоро "враг"- Юнайтед стейтс?! А ние с теб сме си тук, в "блатото".
Айде, влагайте малко разум преди да изказвате мнения...
- santiliana
ВТБ е новият спонсор
Руската банка ВТБ седи зад фирмата "БТ Инвест", която закупи "Булгартабак холдинг".
Според непотвърдена информация от източници в бранша, зад "БТ Инвест" стоят собствениците на "Пещера" Антон Щерев и Атанас Петров.
Коя е ВТБ:
"Внешторгбанк" или ВТБ е финансова група, с мажоритарен акционер Руската Федерация чрез Федерална агенция за управление на държавното имущество, която държи 75.5% от капитала й. Останалите акции са собственост на различни частни и институционални инвеститори. Основните направления в групата са корпоративен банков бизнес – ОАО Банка ВТБ, инвестиционен бизнес - "ВТБ Капитал" и банкиране на дребно с поделението "ВТБ24".
Групата има поделения в целия свят – Европа, Азия, Африка, а в Русия е втората по големина банка с активи от 4.29 трлн. рубли (153.45 млрд. долара) и над 2.2 трлн. рубли ($78.7 млрд.) клиентски средства.
Към края на 2010 г. ВТБ има печалба в размер на 54.8 млрд. рубли ($1.96 млрд.), при 59.6 млрд. рубли загуба ($213 млн.) за 2008 г. Кредитният портфейл на групата е на стойност 3.06 трлн. рубли ($109.45 млрд.), сочат данните.
По оста Израел- Русия- Австрия- България нещата вървят на финализиране на сделката. Финансовата групировка ще влезе в управлението на един от най-големите футболни клубове на Балканския полуостров с чисто нови и "неопетнени" лица. Хора, които да внесат "ноу-хау" в мениджмънта на такава структура.
Според непотвърдена информация от източници в бранша, зад "БТ Инвест" стоят собствениците на "Пещера" Антон Щерев и Атанас Петров.
Коя е ВТБ:
"Внешторгбанк" или ВТБ е финансова група, с мажоритарен акционер Руската Федерация чрез Федерална агенция за управление на държавното имущество, която държи 75.5% от капитала й. Останалите акции са собственост на различни частни и институционални инвеститори. Основните направления в групата са корпоративен банков бизнес – ОАО Банка ВТБ, инвестиционен бизнес - "ВТБ Капитал" и банкиране на дребно с поделението "ВТБ24".
Групата има поделения в целия свят – Европа, Азия, Африка, а в Русия е втората по големина банка с активи от 4.29 трлн. рубли (153.45 млрд. долара) и над 2.2 трлн. рубли ($78.7 млрд.) клиентски средства.
Към края на 2010 г. ВТБ има печалба в размер на 54.8 млрд. рубли ($1.96 млрд.), при 59.6 млрд. рубли загуба ($213 млн.) за 2008 г. Кредитният портфейл на групата е на стойност 3.06 трлн. рубли ($109.45 млрд.), сочат данните.
По оста Израел- Русия- Австрия- България нещата вървят на финализиране на сделката. Финансовата групировка ще влезе в управлението на един от най-големите футболни клубове на Балканския полуостров с чисто нови и "неопетнени" лица. Хора, които да внесат "ноу-хау" в мениджмънта на такава структура.
Последна промяна от santiliana на 25 ное 2011 20:18, променено общо 2 пъти.
- OldTrafford
- Контакти:
Re: ВТБ е новият спонсор

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
Re: ВТБ е новият спонсор
Според непотвърдена информация от източници в бранша...................................................................
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.