Признавам че идеята за тази тема я взех от един сайт,но в която статия открих много истини,които искам да споделя тук.
Нарочно няма да цитирам статията от сайта,но дали наистина в Левски не умеят да доразвият таланта на играчите които взимаме.Кои са виновни за това и дали това е така.
Пламен Илиев-играч с огромен талант,титуляр в Левски,национал в младежкия и там титуляр.
Даниел Димов-засега е пълна загадка взехме го за средата-там конкуренцията е голяма,момчето е с наранена психика-тук вина за слабата форма има-на кого оставям за дискусии.
Тодор Христов-всичко за него важи в пълна сила както и за Димов,тук роля изигра Райков.
Симеон Райков-аз поне не го превъзнасям както някои медии,но е факт че вече е проекто национал а Матеус все пак е капацитет за разлика от мен.
Спирам с изброяването на футболисти.
Но е факт едно нещо че в Левски някои играят много силно в даден момента в друг са неузнаваеми.
Развитието е много много зле ,младите при нас са много кът.
Моето мнение тук е че този път вината не е при Гонзо-просто помощниците му са много слаби психолози и тактици,защото нали не си мислите че СЪРА,ТРЕНИРА ЗВЕЗДИТЕ НА МАН.
Развитието на играчите на Левски!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Развитието на играчите на Левски!!
LEVSKI_FOREVER
- фифи перото
Re: Развитието на играчите на Левски!!
zlatan написа:Признавам че идеята за тази тема я взех от един сайт,но в която статия открих много истини,които искам да споделя тук.
Нарочно няма да цитирам статията от сайта,но дали наистина в Левски не умеят да доразвият таланта на играчите които взимаме.Кои са виновни за това и дали това е така.
Пламен Илиев-играч с огромен талант,титуляр в Левски,национал в младежкия и там титуляр.
Даниел Димов-засега е пълна загадка взехме го за средата-там конкуренцията е голяма,момчето е с наранена психика-тук вина за слабата форма има-на кого оставям за дискусии.
Тодор Христов-всичко за него важи в пълна сила както и за Димов,тук роля изигра Райков.
Симеон Райков-аз поне не го превъзнасям както някои медии,но е факт че вече е проекто национал а Матеус все пак е капацитет за разлика от мен.
Но е факт едно нещо че в Левски някои играят много силно в даден момента в друг са неузнаваеми.
Моето мнение тук е че този път вината не е при Гонзо-просто помощниците му са много слаби психолози и тактици,защото нали не си мислите че СЪРА,ТРЕНИРА ЗВЕЗДИТЕ НА МАН.
Съра = Гонзо?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- arekusanderu
- Контакти:
Във момента всички млади БГ футболисти се развиват правилно........по биричка,с курвенце,а по тарикатите-на по 3 по 100 със салатка.И после са ни виновни Батето и Каката............. 

FORZA CESENA !!!
- фифи перото
Вина носят:
1.Тодор Батков
2.Христо друмев
3.Георги Марков
4.Георги Иванов
Първите трима-с агентурни имена...
Четвъртият-агент провокатор.
1.Тодор Батков
2.Христо друмев
3.Георги Марков
4.Георги Иванов
Първите трима-с агентурни имена...
Четвъртият-агент провокатор.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Според мен, Пламен Илиев и Симеон Райков, имат много голям потенциал, от тях самите зависи дали ще го развият или ще бъдат вечните надежди (визирам Огнянов и Балтанов).
За Тодор Христов имам добри впечатления от играта му в Берое, но при сините още не му се дава шанс.
Даниел Димов, нещо не може да се аклиматизира при нас, а и за мен той е един от главните виновници за отпадането в Търнава, много неоринтиран, а в Черно море показваше добри игри.Пропуснал си Башлиев, който е добра алтернатива на Мюлдер.
Като извод - виновни са в известна степен самите играчи, които трябва да направят разлика, от това че са играли в отбор с не толкова големи амбиции, до играч на Левски.Тук трябва всеки мач да се доказваш, че заслужаваш да носиш синята фланелка, а не да отбиваш номера.
За Тодор Христов имам добри впечатления от играта му в Берое, но при сините още не му се дава шанс.
Даниел Димов, нещо не може да се аклиматизира при нас, а и за мен той е един от главните виновници за отпадането в Търнава, много неоринтиран, а в Черно море показваше добри игри.Пропуснал си Башлиев, който е добра алтернатива на Мюлдер.
Като извод - виновни са в известна степен самите играчи, които трябва да направят разлика, от това че са играли в отбор с не толкова големи амбиции, до играч на Левски.Тук трябва всеки мач да се доказваш, че заслужаваш да носиш синята фланелка, а не да отбиваш номера.
Какво развитие на играчите в България искате, като всичко тук е сбъркано. Вчера ми казаха един виц за английските е българските футболисти.
"Фабио Капело събрал момчетата си така:
1. от Ман сити- трима,
2. от Ман юнайтед- четирима,
3. от Челси- двама...
И Лотар Матеус си събал играчите:
1. от Син сити- четирима,
2. от БИАД- трима,
3. от Студентски град- петима..."
Известните ни играчи отидоха в чужбина на 19 години. Там се изградиха като характери, формираха манталитет и се реализираха. И имаха късмет да се опазят от всякакви там Николети, Алисии, Светлани които не само, че ги унищожават като футболисти, но ги и разоряват като мъже. Когато тъпанарите се усетят- ни пари, ни кариера, ни курве... Но не е луд кози, който яде баницата...
Това ги чака и нашите момченца- или чужбина, или Студентски град.
1. от Ман сити- трима,
3. от Челси- двама...
2. от БИАД- трима,
Известните ни играчи отидоха в чужбина на 19 години. Там се изградиха като характери, формираха манталитет и се реализираха. И имаха късмет да се опазят от всякакви там Николети, Алисии, Светлани които не само, че ги унищожават като футболисти, но ги и разоряват като мъже. Когато тъпанарите се усетят- ни пари, ни кариера, ни курве... Но не е луд кози, който яде баницата...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
- Контакти:
А какво ще кажете за Жак Коен !! Най-големияят талант на ЛФ а не са го пуснали за 1 минутка.Време е да го адаптират!!!!!
- B__A__N__DA__TA
фифи перото написа:zlatan написа:Признавам че идеята за тази тема я взех от един сайт,но в която статия открих много истини,които искам да споделя тук.
Съра = Гонзо?![]()
Странен подпис имаш.И ти ли мислиш така,както е в подписа

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
wilge написа:Какво развитие на играчите в България искате, като всичко тук е сбъркано. Вчера ми казаха един виц за английските е българските футболисти.
1. от Ман сити- трима,
3. от Челси- двама...
2. от БИАД- трима,
Евала

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ХАХХХАХАХАА
Винаги интересите са в полза на отбора който е мразен най много в България...
Резултатите са потресаващи и никой не може да го оспори.В България не живеят зомбита ,както феновите от тоя отбор...
Винаги интересите са в полза на отбора който е мразен най много в България...
Резултатите са потресаващи и никой не може да го оспори.В България не живеят зомбита ,както феновите от тоя отбор...
Още те държи:)...Болест е...