До кога ще търпим
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Големите фалове на Левски в последната година!
Няколко са големите грешки,които допусна ръководството на Левски през последната година. На първо място бяха дадени огромни правомощия на Гонзо.Моите уважения към футболиста и човека Гонзо,но за ръководител ,камо ли треньор изобщо не става. Беше изолиран кроткия Ясен с който поне първите 3 месеца миналото лято отбора имаше облик. Дадена бе и власт на приматите Йовов и Гаджев. Иначе добри футболисти,като Грийн и Мюлдер а и Младенов забуксуваха и бяха унижени на няколко пъти. Бяха дадени 200 000 лева за абсолютен ботушар,като Иванов а редица не по-лоши защитници от Школата бяха натирени.Да припомним: Димов,Кавдански,Бандаловски,Генев и др. През зимата беше привлечен Илиев и той дойде в добра форма. Вече и той е като другите. След продажбата на Дембеле беше взет абсолютен бездарник и то за много пари. Христов също бе платен скъпо,като беше очевидно,че е слаб футболист. Унижени и обидени бяха футболисти като Тасевски,Младенов,Митрев,Мюлдер,Грийн. Отбора е зле подготвен физически. Тарторите Йовов и Гаджев се въртят на клип в интернет как налитат на бой на случайни хора. Дисциплината е трагична. Вместо да потърсят подкрепа от феновете,от ръководството закриха тренировките. Ако лятото Батков трябваше просто да вземе треньор,сега се нуждае от сериозна чистка. Нов техн.директор,треньор и гонене или продажба на набедени звезди,като Йовов/гонене/ Гаджев,Арс,Иванов! Загубата от Тича е най-малката беда. Ако не се вземат незабавни мерки ,отбора трудно ще влезе в шестицата.
Re: Големите фалове на Левски в последната година!
Дори не ме яд ,че паднахме ,а ме е яд ,че не паднахме с много и другия мач да паднем с много и така ,докато се усетят ,че на Левски му трябва "шокова терапия": оставка на Гонзо ,масова чистка на "звездите" ,гонене на Хаздай ,махане на Руслан Михайлов,който проваля младите вратари идване на човек еродиран и с нюх за спортно -технически директор и вземането на млад и образован специалист .Трябва да се изгради план подобен на плана на Мъри "2007",който се реализира година по-рано.
Не пиша под въздействието на емоциите ,а въз основа на видяното последните години.
Не пиша под въздействието на емоциите ,а въз основа на видяното последните години.
Левскари...............въпроса е, ако Гонзо не си тръгне ще запишем още срамни резултати.
За цял мач видяхте ли читава атака, пас от дълбочина, ценрирания от фланговете, шутове към вратата, желание и воля за победа???? Това Левски ли беше или някакво подобие на отбор, някаква тактическа постройка.....въобще нещо футболно?
Аз по умрял Левски никога, ама никога не съм виждал!
Гонзо......ти не се ли усещащ..... половин България чака твоята МЪЖКА ДУМА......!
За цял мач видяхте ли читава атака, пас от дълбочина, ценрирания от фланговете, шутове към вратата, желание и воля за победа???? Това Левски ли беше или някакво подобие на отбор, някаква тактическа постройка.....въобще нещо футболно?
Аз по умрял Левски никога, ама никога не съм виждал!
Гонзо......ти не се ли усещащ..... половин България чака твоята МЪЖКА ДУМА......!
-
- Контакти:
До 5 кръг Гонзо ще е подал оставка. С тази игра ще е чудо ако влезем в тройката тази година
С Гонзо ще изпаднем от А група !

balef написа:С Гонзо ще изпаднем от А група !![]()
![]()
![]()
![]()
Здравият разум казва ,че днес трябва да бъде уволнен.Дано е така .
balef написа:С Гонзо ще изпаднем от А група !![]()
![]()
![]()
![]()
Амин!Дай, Боже!

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
И тази година ще е нулева. Това вече почва да ми идва в повече.
Кашчей написа:balef написа:С Гонзо ще изпаднем от А група !![]()
![]()
![]()
![]()
Амин!Дай, Боже!
Нали не те интересуваха софийските отбори бре !!!!