Отбора за новия сезон е готов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот Блутуг » 20 юли 2011 11:05

Това не е точен цитат на думите изречени от Георги Иванов , но след Калво и Рисп мисля че други няма да има , а и няма и нужда според мен.Ако продадем Тасевски (Дано!!!) това ще е и последния трансфер навън.Убеден съм , че Левски направи най-добрата селекция не само в сравнение с другите отбори това лято , но и в сравнение с предишните може би 10-на сезона.Работата е там , че всичко е съсредоточено в предстоящия сезон и през следващото лято , живот и здраве, ще се прави пак нова селекция ( с тези договори за по 1 година ...).С последните две попълнения тима ще изглежда доста различно според мен и няма да има никаква прилика с играта в контролите- те пък свършиха своето -да се види кой е готов за титуляр и кой ще търси шанса си в течение на сезона.Имаме силна вътрешна конкуренция на всички постове , което дава оптимизъм за срещите от Лига Европа.Имаме всички предпоставки да очакваме силен сезон с реални възможности да печелим на всички фронтове.Пожелавам успех на отбора и на неговия мениджър Георги Иванов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 11:17

Блутуг написа:Това не е точен цитат на думите изречени от Георги Иванов , но след Калво и Рисп мисля че други няма да има , а и няма и нужда според мен.Ако продадем Тасевски (Дано!!!) това ще е и последния трансфер навън.Убеден съм , че Левски направи най-добрата селекция не само в сравнение с другите отбори това лято , но и в сравнение с предишните може би 10-на сезона.Работата е там , че всичко е съсредоточено в предстоящия сезон и през следващото лято , живот и здраве, ще се прави пак нова селекция ( с тези договори за по 1 година ...).С последните две попълнения тима ще изглежда доста различно според мен и няма да има никаква прилика с играта в контролите- те пък свършиха своето -да се види кой е готов за титуляр и кой ще търси шанса си в течение на сезона.Имаме силна вътрешна конкуренция на всички постове , което дава оптимизъм за срещите от Лига Европа.Имаме всички предпоставки да очакваме силен сезон с реални възможности да печелим на всички фронтове.Пожелавам успех на отбора и на неговия мениджър Георги Иванов.

"Работата е там , че всичко е съсредоточено в предстоящия сезон и през следващото лято , живот и здраве, ще се прави пак нова селекция ( с тези договори за по 1 година ...)."
Малка корекция:
Старокин-за 3г.
Башлиев-за 3г.
Т.Христов-за 3г.
Райков-за 3г.
Арш-за 3г.
Иначе подкрепям останалото!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 11:21

Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юли 2011 11:27

Смешка, защо на Гонзо да му задават такива въпроси, когато става дума за контролни мачове?
Я стига сте се грижили за Левски, ама продължавайте да се напъвате да ставате шампиони в приятелските мачове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 юли 2011 11:28

cska - maina написа:Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.

1.Какъв неудобен въпрос предлагаш да му се зададе?
2.Заплата никой не му я знае в Левски.
3.Тези едногодишни договори за да се подсигури Гонзо ,ако тея са пълни издънки.Не като при вас, когато накупихте 10 италиански боклука ипосле не знаеъе как да ги разкарарате.
Другият вариант е ако тези новите се окажат трансниферни бомби и на шведа ще му се предложи веднага нов договор, а той би трябвало веднага да приеме ,защото е на 30 години и няма къде да ходи.Колкото до Кало той сам си го каза ,че не иска много да се застоява в Левски.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 20 юли 2011 11:34

Не искам да се заяждам ,но според мен селекцията и отбора ви е доста по зле от колкото на ЦСКА и ЛИТЕКС, поне засега в контролите които изиграхте.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 11:35

george_speed75 написа:
1.Какъв неудобен въпрос предлагаш да му се зададе?
2.Заплата никой не му я знае в Левски.
3.Тези едногодишни договори за да се подсигури Гонзо ,ако тея са пълни издънки.Не като при вас, когато накупихте 10 италиански боклука ипосле не знаеъе как да ги разкарарате.
Другият вариант е ако тези новите се окажат трансниферни бомби и на шведа ще му се предложи веднага нов договор, а той би трябвало веднага да приеме ,защото е на 30 години и няма къде да ходи.Колкото до Кало той сам си го каза ,че не иска много да се застоява в Левски.

1 Георги до старта на ЛЕ и арфг остава малко, защо отбора няма идея в атака и е пълна трагедия в защита?
2 Много бързо ще му я разберат, още след първия му слаб мач ;)
3 Невиждаш ли, че това са трансфери в последния момент за закърпване на положението и мислиш ли, че някой ги е наблюдавал :geek:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 20 юли 2011 11:37

Охх много ми е притеснено как ще започнем участието си в лига Европа...И най-вече от това,че холандеца не му връзва нещо с головете...Само се успокоявам,че вероятно ще играем по-непредвидимо от миналия сезон,но ще видим де.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 11:39

ehh написа:Смешка, защо на Гонзо да му задават такива въпроси, когато става дума за контролни мачове?
Я стига сте се грижили за Левски, ама продължавайте да се напъвате да ставате шампиони в приятелските мачове.

:lol: :lol: :lol: Защо да му задават такива въпроси :lol: ами най-малкото заради професията която практикуват. Въобще не ми пука за вас, а за шампиони в контролите си е готино ;)

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 20 юли 2011 11:44

blue avalanche написа:
Блутуг написа:Това не е точен цитат на думите изречени от Георги Иванов , но след Калво и Рисп мисля че други няма да има , а и няма и нужда според мен.Ако продадем Тасевски (Дано!!!) това ще е и последния трансфер навън.Убеден съм , че Левски направи най-добрата селекция не само в сравнение с другите отбори това лято , но и в сравнение с предишните може би 10-на сезона.Работата е там , че всичко е съсредоточено в предстоящия сезон и през следващото лято , живот и здраве, ще се прави пак нова селекция ( с тези договори за по 1 година ...).С последните две попълнения тима ще изглежда доста различно според мен и няма да има никаква прилика с играта в контролите- те пък свършиха своето -да се види кой е готов за титуляр и кой ще търси шанса си в течение на сезона.Имаме силна вътрешна конкуренция на всички постове , което дава оптимизъм за срещите от Лига Европа.Имаме всички предпоставки да очакваме силен сезон с реални възможности да печелим на всички фронтове.Пожелавам успех на отбора и на неговия мениджър Георги Иванов.

"Работата е там , че всичко е съсредоточено в предстоящия сезон и през следващото лято , живот и здраве, ще се прави пак нова селекция ( с тези договори за по 1 година ...)."
Малка корекция:
Старокин-за 3г.
Башлиев-за 3г.
Т.Христов-за 3г.
Райков-за 3г.
Арш-за 3г.
Иначе подкрепям останалото!

Смятам че Арш, Рисп(1+1г) и особено Калво(1г) със сигурност ще търсят начин да се махнат от БГ а това са ни най невралгичните зони ...

Върни се в “Левски”